Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mi komentiramo citat iz udžbenika na stranici koju pretpostavljam nijedna uživo nije vidjela, mi ne znamo kontekst u kojem se isti nalazi, mi ga sve pretpostavljamo. Vi pretpostavlajte da se osmašima želi poručit da su njihovi razredni kolege iz ateističkih obitelji potencijalni osnivači konc logora, a ja da se osmašima želi poručit da su osnivači konc logora bili ljudi koji su živjeli bez i protiv ljubavi, istine i Boga. Mislim da KC ima niz mana, da u mnogočemu griješi, da etiketira itd. ali da baš promišljeno i ciljano KC želi osmašima poručiti da su ateisti, kako ih se shvaća uobičajeno, ljudi koji ne vjeruju u Boga, potencijalni osnivači kon logora, to mi se stvarno čini tako crno da meni osobno graniči s paranojom. Eto tako to izgleda kroz moje naočale...

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da KC ima niz mana, da u mnogočemu griješi, da etiketira itd. ali da baš promišljeno i ciljano KC želi osmašima poručiti da su ateisti, kako ih se shvaća uobičajeno, ljudi koji ne vjeruju u Boga, potencijalni osnivači kon logora, to mi se stvarno čini tako crno da meni osobno graniči s paranojom. Eto tako to izgleda kroz moje naočale...
    "Ateizam znači bezboštvo, dakle odgajanje bez Boga. Tvrde da je to izraz napretka. Iz iskustva najnovijih događanja znamo da se bez Boga i protiv Boga ne odgaja plemenite ljude, a vrlo često se odgaja takve koji su stvorili Oświęcim." - Ivan Pavao II

Ateizam je odgoj bez boga, a takav odgoj ne odgaja plemenite ljude, vrlo često odgaja i takve koji su stvorili konc logor.
    Što je tu paranoično? To da autor udžbenika nije shvatio što stavlja unutra? I sasvim slučajno je citirao katolicima najomiljenijeg papu iako su dva pape iza njega također imali štogod reći o ateizmu.

Nismo paranoične, već živimo u Hrvatskoj. Tamo ministar obrazovanja odmah nakon imenovanja odlazi na razgovor k biskupima, a prije samog početka školske godine ima vremena za Bartulicu i Batarela, ali ne zna ništa o asistentima za djecu s pp. Između ostalog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •