Jep, znam. Pomaze ( jaaaaaako malo, ali pomogne) bandaža ili udlaga ( ja sam si stavila sportsku bandazu) i drzanje sake na ravnom, pogotovo kod spavanja. Nocas sam drzala ruku ravno na jastuku i nije mi toliko trnula ruka. Nocas budem spavala i sa bandazom i sa rukom na jastuku i nadam se barem malom olaksanju. Sad mi je samo jagodica palca cijeli dan utrnuta, a do danas su mi dva dana bile jagodice palca, kaziprsta i srednjaka utrnute, a ujutro mi je cijela saka bila bolna i utrnuta. Rekla mi je frendica da je jedini siguran lijek za ovu tegobu porod
Sent from my iPhone using Tapatalk

inace uzv super,malo je manje dobila nego kaj smo mislili,sve mjere su za 33+3,2200g.Uglavnom dosadno,cekam vecernji ctg.
ja se danas ne mogu ustat, prošetat, pomaknut s lijeva na desno, tj nagnut se s lijeva na desno kad sjedim jer imam neakav pikajući osjećaj dolje niskoniskoniskoniskoniskoooooo - šta bi to moglo biti? kaj mi je moja bucka nasjela na cervix?

!!! Tek smo 25+5 tt
No kako to da šav skidaju sa 37 tt, zar ne treba čekati punih 38 ili je dovoljno da se uđe u 38. tjedan?