Stranica 118 od 581 PrviPrvi ... 1868108116117118119120128168218 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,851 do 5,900 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ma sve ja to razumijem sadie, samo sam trenutno u takvom nekom stanju da bih se mjenjala recimo sa mojim muzem na nekoliko dana...mom muzu pogotovo nije lako jer je odvojen fizicki i od djece i od mene..ali eto trenutno ne bih imala nista protiv da na koji dan zamjenimo uloge....
    Posljednje uređivanje od anabeg : 04.11.2014. at 17:26

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo i mene Danas punih 37 tt! Od jučer me strašno boli u krizima i probada doli, ali sam jučer i danas dosta hodala, pa mislim da je od toga! Sutra imam ctg! Uh skroz razumim cure u superfinalu, ja imam jos fore, ali jedva čekam roditi i upoznati princezicu!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kad te nece onda te nece,opala sam ko kruska u pekari,docekala se ko pesek a kako sad pocela plakati,to je epski.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ajoj Kris, žao mi je, ali možda to nekaj pokrene

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Kad te nece onda te nece,opala sam ko kruska u pekari,docekala se ko pesek a kako sad pocela plakati,to je epski.
    Uf...dobro pa si se na ruke dočekala, ali mogu misliti šoka!! ....Jesi se smirila? Boli li te išta?
    Mene je maloprije isto ulovila neka mučnina i vrtoglavica, jednom sam povratila. Stanje se smirilo...a apetit je i dalje dobar, čak predobar..Sad mi je i službeno već dosta...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

To je i meni proslo kroz glavu nakon ridanja u autu
    Nista ne boli osim ponosa jer sam puzala po pekari da dodem do pulta da se dignem

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Imaš sreće. Ja sam se od užasa dok sam padala popiškila ali baš skroz, nisam znala dal je plodna voda pa pravac na hitnu. Dobro pa mi se to nije desilo u pekari.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ajme kris dobro si prosla...vjerujem da bi ja imala istu reakciju...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Uffff kris, dobro si prošla. Nadam se da si dobro.
    I ja sam danas jedva preživjela dan. Imala sam osjecaj da ću se onesvjestiti a za ručkom da ću povratiti. Onda sam otisla spavati. Jedva zaspala ali jesam. Sutra se gledamo na UZV-u. Zelim bar malo nocas odspavati

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Uffff kris, dobro si prošla. Nadam se da si dobro.
    I ja sam danas jedva preživjela dan. Imala sam osjecaj da ću se onesvjestiti a za ručkom da ću povratiti. Onda sam otisla spavati. Jedva zaspala ali jesam. Sutra se gledamo na UZV-u. Zelim bar malo nocas odspavati
    Jesam, sve je ok. Ja sam mislila da je mucnina pred kraj izuzetak a sada vidim da skoro svaka ovdje ima...da nije ipak neka viroza??
    Tebe zaista to spavanje muci jako

Mene neki malecki bolovi, kao da cu dobiti ali fullll slabo tako da se necu nicemu nadati. Pocetak menge me je znao vise boljeti ali do sada nisam imala takvu vrstu, valjda se priprema.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ljubilice, stork, i KrisZg, sretno na pregledu. Nadam se da će i meni sutra raditi uzv da vidim koliko je ovaj frajer narastao..
    anabeg, to je sasvim razumljivo da ti dođe da makar na dan zamijeniš uloge s mužem..pa ipak si većinu vremena sama s djecom ...sve će to proći.. Sad se još malo počuvaj koliko možeš i sve će biti dobro..Vrijeme zaista brzo prolazi..koliko god nam se na trenutke ne čini tako..(momentalno meni, imam osjećaj kao da sam trudna čitav život)

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kristina_zg ja sam prešišala termin skoro puna tri tjedna tako da samo strpljivo. Izgleda da je trećima predivno u trbuhu

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Drage moje, sretno na pregledima danas.

Kris jel bolucka što danas?

Ma ja sam jučer od pregleda ko slomljena..već sam napisala da me pregled baš onako bolio, jest da on taj ručni pregled obavi jako brzo, par sekundi ali od tada imam osjećaj da me svaka košćica dolje boli..jedva hodam..možda to ustvari uopće nema veze sa pregledom, nego se eto tako potrefilo..još sam se kasnije i našetala da obavim šoping, da napokon i ja imam tu torbu spremnu Danas ću nastojati više odmarati, pa će valjda biti lakše...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku

Ma ja sam jučer od pregleda ko slomljena..već sam napisala da me pregled baš onako bolio, jest da on taj ručni pregled obavi jako brzo, par sekundi ali od tada imam osjećaj da me svaka košćica dolje boli..jedva hodam..možda to ustvari uopće nema veze sa pregledom, nego se eto tako potrefilo..još sam se kasnije i našetala da obavim šoping, da napokon i ja imam tu torbu spremnu Danas ću nastojati više odmarati, pa će valjda biti lakše...
    Ma kakvi, stalo...jedino mi se ne spava vise, energija se malo vratila pa divljam po stanu a realno vise nemam kaj za obaviti.

Odmaraj, valjda se potrefilo. Ne bi te trebalo bas tako boljeti nakon pregleda.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ma da, nekako i ja mislim, da ne boli dolje sve baš samo zbog pregleda..i u prijašnjim trudnoćama su mi pregledi pred kraj bili bolni, ali ono bolilo je dok je pregled trajao tih par sekundi..malo sam više šetala jučer, a i sjedila..tako da vjerojatno to ima više utjecaja..a i malenom je glavica baš dolje na ušću, zato mi je rekao da ne pretjerujem sa stajanjem i hodanjem jer bi veći pritisak mogao dovesti do otvaranja i da čim osjetim pritisak odmah legnem makar pola sata...

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    kristina_zg ja sam prešišala termin skoro puna tri tjedna tako da samo strpljivo. Izgleda da je trećima predivno u trbuhu
    jaooo...ne znam što je to, no na sve strane slušam najdulje trajanje trudnoće upravo s trećim djetetom, a čovjek bi očekivao suprotno! Kako god se ne smijemo zamarati ajmo reći glupostima, ali ovo je fakat duuuugo. Samo da ne krenu inducirati..

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ja sam nemalo puta čula da se muška djeca prenesu, a ženska ranije rađaju..po meni su to gluposti..mislim da je to sve individualno i krene sve onda kad krene, mislim da nema tu utjecaja ni spol ni koja je trudnoća po redu..evo npr. moja zaova je prvo dijete curicu, prenijela 2 dana, drugu curicu je rodila dan prije termina, a dečka 3-4 dana prije termina i kaže da joj je taj treći porod bio najteži (što mi i nije neka utjeha)...

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zato i strepim kad će više jer se bojim boli, panično se bojim boli...u oba me poroda taj strah i zeznuo jer me ulovilo da sam mislila da ću umrijeti i po nagonu sam vikala i samo se više iscrpljivala..jedva čekam da dođe, a još prije da prođe! I znam da se ne smijem bojati jer je to blokator prirodnog tijeka porođaja, ali nije jednostavno ostati smiren ako iznutra goriš od straha i panike...
    Da, očito nema nikakvog pravila, ja sam svoje cure rodila tri dana poslije termina, a navodno se one rađaju prije termina...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ajde nemoj mi oboli, sad je i mene frka.... sad sam se ja sjetila kako sam na porodu svog prvorođenog mužu skoro isčašila palac na ruci i znam da mi je proletilo kroz glavu "nikad više". Evo me opet.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ja još uvijek uspijevam koliko toliko kontrolirati svoj strah od boli i svega toga..ali ne sumnjam da ću ubrzo postati nemoguća i da ću izluditi sebe i sve oko sebe..nekako mi dozu sigurnosti daje to što sam to prošla pa iako znam da jaaaako boli i u nekom trenutku pomisliš kako je došao kraj i ne možeš dalje, ali znam da sam izdržala i unatoč svemu da ja to mogu...u prvoj trudnoći sam od prvog trena kad sam ugledala plus bila stalno u panici kako ću ja roditi..na kraju te trudnoće, usprkos dripu i svemu, truda nisam imala, završila na carskom..i tako sam u istom strahu provela i drugu trudnoću jer nisam znala što me čeka..sad znam što me čeka, jedino me muči što znam da ovaj porod koji slijedi sigurno ne može biti bolji, nego isti ili gori..jer sam drugi porod privela kraju jako brzo, od prvog truda do poroda svega 3 sata...mislim da bolje od toga ne može, možda i može, ali ne vjerujem da sam baš takva sretnica...nego, ja sam se mučila 3 sata, a kad čitam i čujem u svojoj okolini da se neke žene muče i po 24sata i više, ne mogu se ne zapitati: a mila majčice kako bih to preživila...

uff, ajmo lipo ne razmišljati o tome
    Posljednje uređivanje od anabeg : 05.11.2014. at 12:26

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Moj prvi porod je bio skroz prirodan, relativno brz i ne previše bolan. S obzirom da kažu da je prvorotkinjama najteže roditi, sad sam si zabrijala da ovaj put može biti isto ili čak lakše, tješim se ha
    Jutros obavila ctg, zabilježio jedan trud malo žešći, sve drugo mirno, opet za tjedan dana, ako se što se pokrene ranije, uputnicu za rađaonicu sam dobila, nek se nađe.
    Sretno curama danas na pregledima!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Sutra hospitalizacija pa cemo vidjeti dalje.Otvorena 1.5 do 2cm i on bi da rodim sto prije.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Draga moja Kris da sve krene prirodno, a ako ne, a što možeš, samo nam se javi sa dobrim vjestima..

Jesi i zadnji put bila otvorena?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

cure jedno pitanjce ..u 18 sam tt,ovo je druga trudnoća jer je prva završila spontanim u 8 tt ,od početka ove koristim andol 100 svaki dan i duphastone ,kakva su vaša iskustva sa andolom ?do kad ste ga pile ?s obzirom da već 2 tjedna mi pucketa i bruji u uhu (bila kod ORL specijaliste sve ok )nitko me ne zna reć da li to može biti povezano sa andolom ,pa eto ako ima koja od vas bilo kakva iskustva-pomoglo bi...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Za prst,mali je pomak.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajde barem nešto!! Nadam se da će blagog pomaka sutra biti i kod mene...vidjet ćemo...
    KrisZg, sad još nekoliko čučnjeva i da vidiš!! Stvarno ti želim da krene prirodno

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

baš je ovih 9 mjeseci trudnoće teško psihofizičko razdoblje..najprije prije svakog pregleda molimo da je dolje sve zabetonirano, a onda pred kraj, čim uđemo u ono razdoblje kad više nema opasnosti od poroda, molimo da smo otvorene...

Kris, jel ti muž doma? ajde jedan brzinski keksić bacite čujem da to potiče otvaranje, a i iskoristi dok možeš..znaš da sljedećih 1,5-2 mjeseca ništa od toga...spoji ugodno s korisnim..

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj roan prvotno napisa Vidi poruku
    cure jedno pitanjce ..u 18 sam tt,ovo je druga trudnoća jer je prva završila spontanim u 8 tt ,od početka ove koristim andol 100 svaki dan i duphastone ,kakva su vaša iskustva sa andolom ?do kad ste ga pile ?s obzirom da već 2 tjedna mi pucketa i bruji u uhu (bila kod ORL specijaliste sve ok )nitko me ne zna reć da li to može biti povezano sa andolom ,pa eto ako ima koja od vas bilo kakva iskustva-pomoglo bi...
    Evo ja sam koristila andol 100 ali sa 6tt sam se skinula po preporuci mog mpo dr. Alebiča,samo što sam ja još uz to paralelno koristila i fragmin a koristim ga i dalje.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lažu za sex, ne pokreće ništa
    Ja sam probala sve. Sex, ananas, hopsanje po lopti, šetnje po Medvednici...možda bi uspjela da sam sve navedeno radila istovremeno
    Kris i Kristina sretno!!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

da se i ja priključim ovoj temi..ovo za seks su i meni rekli u bolnici kad su mi trudovi stali i nisam se otvarala!uu to sam cijeli dan hopsala na lopti u predrađaoni!
    Inače,vezano baš za temu..ovo mi je druga trudnoća.prvu sam odradila bez problema. Dobila 20 kg koje nisam ni osjetila,cijelo vriheme landrala okolo. A sad,eto me u 27 tt i jedva dišem. Stalno mi fali zraka,uspušem se u sekundi.leđa me bole,ne mogu se nigdje namjestiti,uh..jedva čekam da se porodim

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kris sretno i zelim ti da sve prodje glatko sto je gladje moguce

Ja sam sva zapuhana i doslovno nemam zraka...pa neki polulezeci polozaj meni pase...a pisonjici pase samo kad sam u pokretu.
    Piskim svakih 10 min u prosjeku i izludi me vise, 3 kapi i to je to. A imam pritisak i nemogu trpiti ni te tri. Prvo sam mislila da sam poukupila neku bakteriju no medjutim stigli danas nalazi UK i sve je uredno.
    Ja isto stvarno nemogu docekati vise porod a imam jos koliko hoces...O porodu sam prestala razmisljati jel dok sam razmisljala vampirila sam po cijele noci.
    Evo vec 5 dana spavam ko mala beba i sreci nigdje kraja

Mury javi nam se ...kako se osjecas?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mi smo procjenjeni na 3250g, samo uzv danas. U petak brisevi i pregled. Bas me zanima jesam li otvorena. Kaze mi muz da je mislio da cu se noćas ugušiti. Ono malo sto spavam, gusim se

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku

To ti je vjerojatno od setanja po shopingu . Tako i meni bude kad pretjeram jedan dan i onda obvezno sljedeci dam odmaram i sto vise lezim pa se kao baterije napune i bude bolje

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Sutra hospitalizacija pa cemo vidjeti dalje.Otvorena 1.5 do 2cm i on bi da rodim sto prije.

Sretnooooo Kris!

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Sto se tice strahova, meni je porod prvio bio lagan ali malecka je bila manja dosta pa me sada malo frka da ce biti gore a ne bolje. I ova druga trudnoca mi je puno laksa i manje komplikacija pa nekako ocekujem da se mora negdje zakomplicirati . Pokusavam ne misliti puno na to, al evo me sad u zadnjem mjesecu pa sta bude

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

I ja velim da je seks za otvaranje glupost, provjerila sam i nije djelovalo, kao ni kupke, niti pentranje po stepenicama, nista, zavrsilo indukcijom koju su mi pristali napravit tek u 42 tt

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ma kakav sex nista ne pali dok ona ne odluci: zivim na 5.katu, kefali smo se vec par puta pa nish, radim cucnjeve svaki dan, 3x idem van setati, kupala se jesam u toploj vodi...apsolutno nikaj ne pomaze.

Sutra ce me primiti, rekao je moj doc da ce izloziti moj slucaj i da bi on da se sto prije porodim, tako da je moguce da me i u petak induciraju.
    Od danas mi je posebno tesko, radije sam cekala dragog sat i pol gore nakon pregleda nego da sam se zaputila kuci, pritisak mi je strasan i kukovi mi otpadaju.Kao neki vakum u maternici. Jucer mi nije bilo tako, tak da se nadam da ce nekaj i samo krenuti.

Hvala vam svima na podrsci i budite ziher da cu pisati, jerbo kaj budem drugo radila u bolnici haha.

Mm je napet ko puska od kada sam mu rekla...treba spavati nocas.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo procjenjeni na 3250g, samo uzv danas. U petak brisevi i pregled. Bas me zanima jesam li otvorena. Kaze mi muz da je mislio da cu se noćas ugušiti. Ono malo sto spavam, gusim se
    Ljubilice...pa to je velikiii momak

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

E da i zaboravila sam nadodati, navodno beba kad su pluca spremna otpusta neki hormon i daje znak da porod pocinje...uz sve sto sam navela ja vec 10 tjedana uzimam terapiju kortikosteroidima...pa eto....

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja evo usisala svojih 40m2 i moram sjest. A mislila sam i prebrisat pod. To ću sutra
    A u prvoj sam trudnoći šetala psa po 4-5km dnevno u 8mj trudnoće.
    Porod mi je bio dugačak i bolan al odmah potpisujem da mogu preskočiti još ova tri mjeseca!

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kris blago tebi jos malo pa ces rodit. Nek bude brzo i da ne boli puno. A zasto ce te tak rano mozda na indukciju? Kolko sam skuzila joa nisi ni 40 tj?
    A meni je nekak tesko, tek nam je 13+4 tj, srecom nemam mucnina osim kad popijem heferol onda me bas odvali, ali dr je rekla da ovu drugu turu nemoram svaki dan, pa si ja uzmem svaki treci. Tesko mi je spavat, usred noci se probudim i onda 2 sata gledam u mrak, a ako se probudim kojim slucajem u 5 onda je spavanje za mene tu noc zavrsilo. I kolko mi je drago sto sam trudna malo mi je sad i naporno jer dve trudnoce u kratkom periodu su ono.. Neznam objasnit malo iscrpljujuce za tjelo uz sva ta uzastopna ogranicenja. Svaka cast mamama koje idu uzastopno jedno za drugim. Ove god vec sam jednom rodila, srecom rana me ne boli, al ja sam si ovako htjela i izdrzat cu to, zivim za dan da upoznam svoju bebu..

Blueone1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Kris da sve prođe dobro, a hoće . Čekamo lijepe vijesti!
    Ja sam po dućanima, dm...ali mi je tesko, pritisak...druge trudnice vidim lijepo uspravno šeću, a ja sva polu spigana sretna ako uspijem obaviti jedan dućan...Ono kaj sam mislila da ću u 1 danu obaviti razvuče se na 5 dana. Mala me tak boksa dok hodam da jedva čekam kući i leći. Sutra krećem prati robicu pa po chiccove uloške... Možda mi do nedjelje torba bude i spremna.
    Hemeroidi me ubijaju, žgaravica izluđuje, noći je bilo i boljih..a svi pričaju o blaženom stanju

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Kris blago tebi jos malo pa ces rodit. Nek bude brzo i da ne boli puno. A zasto ce te tak rano mozda na indukciju? Kolko sam skuzila joa nisi ni 40 tj?
    A meni je nekak tesko, tek nam je 13+4 tj, srecom nemam mucnina osim kad popijem heferol onda me bas odvali, ali dr je rekla da ovu drugu turu nemoram svaki dan, pa si ja uzmem svaki treci. Tesko mi je spavat, usred noci se probudim i onda 2 sata gledam u mrak, a ako se probudim kojim slucajem u 5 onda je spavanje za mene tu noc zavrsilo. I kolko mi je drago sto sam trudna malo mi je sad i naporno jer dve trudnoce u kratkom periodu su ono.. Neznam objasnit malo iscrpljujuce za tjelo uz sva ta uzastopna ogranicenja. Svaka cast mamama koje idu uzastopno jedno za drugim. Ove god vec sam jednom rodila, srecom rana me ne boli, al ja sam si ovako htjela i izdrzat cu to, zivim za dan da upoznam svoju bebu..
    39tt sam...moram zbog secera a i iskreno dosta mi je vise. Probaj umjesto heferola ferum tablete za zvakanje, reci da ti lose sjeda, mora ti promjeniti, tako sam ja i super mi je.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Blueone1 prvotno napisa Vidi poruku
    Kris da sve prođe dobro, a hoće . Čekamo lijepe vijesti!
    Ja sam po dućanima, dm...ali mi je tesko, pritisak...druge trudnice vidim lijepo uspravno šeću, a ja sva polu spigana sretna ako uspijem obaviti jedan dućan...Ono kaj sam mislila da ću u 1 danu obaviti razvuče se na 5 dana. Mala me tak boksa dok hodam da jedva čekam kući i leći. Sutra krećem prati robicu pa po chiccove uloške... Možda mi do nedjelje torba bude i spremna.
    Hemeroidi me ubijaju, žgaravica izluđuje, noći je bilo i boljih..a svi pričaju o blaženom stanju
    Sva sreca da smo obavili sve onda kada sam mislila da ce biti frka jer nema sanse da bi ista mogla od danas...ubija me pritisak i bolovi u kukovima. Tako da ako te tjesi nisi jedina, druge su ziher manje trudne

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ferum sam ti pila u prosloj trudnoci, odvratno je za zvakanje pa sam ih drobila. Probat cu taj heferol prije dorucka popit iduci put, nadam se samo da se onda mucnina nece razvuc na cjeli dan. Inace ga pijem navecer, a vec neko vrijeme navecer uopce nemam potrebu jesti.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ajme cure,koliko ovdje novosti,ne mogu sve pohvatati !
    Aprilili,evo.mojih tegoba: zgaravica sto god pojedem,isto pritisak i piskenje svakih 10 min.po tri kapi,kada sam duze na nogama,toliki pritisak da moram odozdo trbuh rukama drzat,a nocu kukovi razvaljuju da bih plakala od boli ako sam pola sata u jednom polozaju....al sve su to slatke muke !U pon.na uzv beba 1900 gr,cx 30 mm - zatvoren,svaki dan sam u shopingu,sve smo vec kupili za bebu, jos samo madrac za kinderbet.Cak smo danas poceli i robicu prati,pa cu je peglati kad napinim 36 tt - danas 30+3

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Mury sad si me podsjetila da sam i ja morala rukama drzat trbuh dok piskim drukcije nije islo kako se zaborave neke stvari..

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Kris, držim fige da nas uskoro razveseliš lijepim vijestima. Sretno.

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

O pa tu si ti Mury...znaci zgaravica je krenula. Kod mene hvalim te boze nije i nadam se da cu joj izbjeci. Deckic ti je veliki vec.
    Ja sam juce madrac narucila
    Robicu jos nisam pocela prati. Ali zato sam ocistila sve sto se da i neda ocistiti. Ledja su me juce zbog toga ubila.
    Moj trbuh se mora pridrzavati kad setam zbog one famozne tri kapi. Najbolje je kad nejedem i nepijem
    Meni je danas 31+4
    Posljednje uređivanje od aprilili : 05.11.2014. at 23:40

Blueone1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Jel nas ima jos budnih

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove