Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Cure, imam napravit amh pretragu, di je najbolje tó izvadit? Fsh, lh su mí 3.dan c. oko 5, jel móguce da je amh malen. Pišem na mób. pa mi slova kríva uhvati.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj kilimanju3 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, imam napravit amh pretragu, di je najbolje tó izvadit? Fsh, lh su mí 3.dan c. oko 5, jel móguce da je amh malen. Pišem na mób. pa mi slova kríva uhvati.
    Ja sam AMH izvadila cini mi se na Firulama centralni laboratorij, mozes bilo koji dan ciklusa samo se nalaz ceka i do mjesec dana, privatno mozes u Analize, samo je dosta skup...fsh i lh su ti super, ali mislim da amh nema puno veze s njima...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ako misli AMH vaditi privatno neka obavezno prije pita kada će bit gotov nalaz. Ja kad sam zvala pitat za privatno isto se čekalo po 3 tjedna nalaz,a cifre su bile i do 400 kn.
    Navodno je to skupa pretraga i svi šalju u obradu na određen datum u mjesecu ili kad im se skupi više. Ne znam jel se šta prominilo,meni su tako rekli, ja vadila u 3. misec. Po meni je onda pametnije čekat na Firulama,bar je besplatno. A na Firulama rade te nalaze od AMH na određen datum,pa o tome ovisi koliko se čeka,nekad bude i brzo gotov.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •