Loly se ne javlja...možda je već u rodilištu
Kod mene izgleda ništa od mojeg plana da danas rodim. Sve je mirno. Idem u jednu dugu šetnju do grada pa se možda i nešto pokrene![]()
Loly se ne javlja...možda je već u rodilištu
Kod mene izgleda ništa od mojeg plana da danas rodim. Sve je mirno. Idem u jednu dugu šetnju do grada pa se možda i nešto pokrene![]()
Dobro kad možeš dugo hodati, ja nakon 200m u komadu hodam kao da sam se pokakala u gaće..
Ne mogu ni ja,ali ovaj put ću se prinuditi nekako...idemo s malim vidjeti bor i kako su nam okitili grad,popiti kavicu...do sad smo to s autom,al sad ćemo pješke![]()
Neka, neka dobro je to..sretno i dobar provod želim!
Anabeg, ja sam to kod kozmeticarke rijesila...skoro sve. Malo boli al izdrzala![]()
Ja planiram sutra po danu malo do grada prosetat, ak noc prodje mirno. Ja se isto nekako brzo umaram i gegam, al recimo prosle nedjelje sam bila u ikee i izdrzala 2 sata u setnji...danas mi se vec to cini nemoguce
Anabeg a da zamolis neku frendicu ili sestru da te s trakom povuče? Da se ne gnjavis jadna.
Žene,majke, buduće majke, koliko su vam bebe bile velike u 8-9 tt?
Ivekica, u mene pise na7+5tt crl 1.5cm, a na 10+4 crl 4.88cm, valjda sam dobro procitala
A zene moje, koji smo mi trutovi postali, pa da je ovo prava utrka mogu mislit na sta bi to slicilo, ima nas sta ne bi ni krenile sa starta, npr. dok se ja otkotrljam s kreveta treba mi par minuta, a geganje poprima sasvim novu dimenziju otkad se baban odlucio jos malo spustiti...po ovim laznim uzbunama mislila sam do sad 100 puta da je krenilo, kad stvarno krene , vjerojatno cu past u nesvjest od bolova, ako je sad ovako....
Loly, nadam se da si dotrcala do cilja!!!!!
ivekice, s 8-1tt 1.45cm i 1.48cm smo bili veliki
ljubilica cestitam od srca, uzivaj...
Funky, suosjecam s tobom....jedva se dizem s kreveta i sve me stisce...a danas popodne neki smedjkasti tragovi na papiru....tako mi je prije proslog poroda bilo dan prije.....pa sam danas napravila krevetic i u torbu ubacila jos bocu vode sta je falilo, sad navlacim autosjedalicu i kosaru jer sam prala navlake....finaliziram za svaki slucaj. Razmislit cu jos hocu li sutra do grada....sta ako me uhvati negdje
E, to i meni padne na pamet...sta ako voda pljusne usred grada, pa se drzim svog kvarta...vidis, mozda ti krece bebica ako imas to smedje, javi ako sta bude...
Šetala dva sata i ništa...mozda sutra tj. molim da bude sutra jer u utorak i srijedu mi nema muza-na putu je i toga me uzasno strah jer ne želim bit sama.
Drage moje sto ima? Zeljka? Meni je isto tek pred sam porod bilo tragova na papiru..
Ima li itko vijesti kako je blueone prošla i kako je beba???
Arianm, da bude sutra !
Nista se ne dogadja kod mene osim sto finaliziram pripreme po kuci , a mm stalno da legnem i odmaram. Tragovi su bili dva puta sitno, a ostalo nista
Puko vodenjak. Eto nas na putu za rodiliste.
Zeljka, sretno ti draga..nadam se da se uskoro javiš sa lijepim vijestima.
Ljubilice cestitam na bebici!
Zeljka sretno i brzo rodi![]()
Meni od noćas, to jest pred jutro neki neugodan osjećaj u trbuhu, neko lagano grčenje, ali samo dok sjedim ne dok hodam ili ležim..a pregled i ctg su mi u 10 sati pa ću sve znati..lako mislim da je samo probava u pitanju jer od kad ne pijem magnezij malo mi šteka probava..ajde dušo mama te moli za još 5 dana![]()
Ljubilica čestitke na bebici, uživajte !!! Zeljka sretno da nam i ti što prije uživaš sa bebicom !!! Trudnice kako ste jutros ??? Zadarmamica jesi zvala doktora ??? Jeli te umirio ??? Ja sam se jucer posvadjala sa mm, hormoni iz mene sijevaju !!! Naime kako mi je stalno muka i sve mi smrdi i smeta kazem ja jucer mm da usisa kucu jer se ja ne mogu a on meni na to da nije on za to i da sto fali kuci ako bude koja mrvica...poludila sam momentalno. Kod mene je problem sto sam ja control freak i sad se osjecam tako nemocno jer neke stvari nemogu po kuci odradit a nemam nikoga da mi pomogne. Kakvi su vasi muzevi po tom pitanju ??
Željka, palčevi su tu! Nadam se da će beba brzo u tvoje naručje!
Bebeto, sličan je problem i kod nas![]()
U boksu sam. Trudovi se neredoviti, zatvorena a voda curiii
Zeljka33, da što prije grliš svoju malu štručicu![]()
Drzi se Zeljka, nadam se da ce se sve ubrzati samo od sebe!
Željka prošla si toliki put, izdržat ćeš još ovih par sati!!
Cure, za test senzibilizacije u Petrovoj trebam uputnicu dr opće ili? Treba li se naručivati za pregled i gdje točno u Petrovoj idem, tamo gdje se dariva krv?
Zeljka ~~~~~~~~~~~~~~ za sto bezbolniji porod!!!
Sto se tice ciscenja,MM je taj posao savrseno odradivao od mog plusa i jos odraduje!!! Stan je savrseno uredan,jubav moja![]()
![]()
Ivekica meni je dala ginicka uputnicu. Ides prema ulazu gdje se daje krv, pa skrenes desno prije ulaza u zgradu. Super sam to objasnila. Ne idi prije 12 tt, meni nisu htjeli vadit. I uputnica ti vrijedi mj.dana. Ne moras se narucit
Posljednje uređivanje od maybe--- : 01.12.2014. at 11:43
Evo, ja sam ušla u 34 tt, zajedno s tegobama. Već dva dana mi pucketa u crijevima, ne znam kako drugačije opisati, valjda nije neka viroza na pomolu!? Uz to me moje zlato počelo lupkati jako nisko, kao da udarce osjećam u rodnici. Je li se to kojoj od vas događalo? Još mi je rano da se priprema za van... Sutra imam pregled pa ću valjda biti mirnija!
Cure, sretno!
P. S. Test senzibilizacije sam i ja radila jer sam Rh -, već se o tome pisalo pa malo pronjuškaj...
Posljednje uređivanje od Vaki : 01.12.2014. at 11:52
Evo me cure, još sam u komaduPrekjučer i jučer sam bila koma, proljev, povraćanje, temperatura... Ajmeeeee!
Danas sam mrvicu bolje, ali sam užasno malaksala, ne znam kako ću ići roditi ako me danas slučajno uhvati, jer se jedva do wc dogegam kako mi je loše, biće neka viroza! Popodne imam ctg, a od jutros me malo steže, mislim da su lagani trudovi.
Željka draga sretno, uskoro je bebica u zagrljaju!
Anabeg javi kako je prošao pregled!
Blueone čekamo da nam se javiš!
Funky & Arianm kako je kod vas?
Loly ja sam bila sigurna da si ti već rodilaSamo odmaraj i lezi i skupi čim više snage za porod.
Kod mene ništa baš,lagana bol u križima,ko da trebam dobiti,ali donji dio leđa me boli već mjesecima tako da mi je teško procijeniti sad dal je to ista bol ili se nešto pokreće.. Nego i mene neka prehlada hvata,curi nos,boli glava baš se osjećam malaksavo i za ništa. Opeglala veš i sad krevet.
Zeljka cekam te!!!!!!!!!
Cure finalistice - sretno
A Loly, ja isto uvjerena da si ti vec gotova! Miruj onda i skupljaj forcu za porod, a kod mene nista nova zasad...
Zeljka sretno i da sto bezbolnije prodje
Loly saljem ti brdo vibrica da ti budes sljedeca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo me..ctg zabiljezio par trudova..zabiljezi je svaku kontrakciju koju sam osjetila u tih 40 minuta. Dr je rekao da to jos nije ono pravo, da su to pripremni i da moze tako danima, a i ne mora. A vidit cemo, volila bih da docekamo tatu ali ako ne moze, ne moze.
Inace danas smo 38+3, prohodna tijesno za 2 prsta, maleni procjenjen na 3400g.
Loly još ćemo ja i ti skupa biti u bolniciVjerojatno te neka viroza ćopila, meni je rodica na stažu u bolnici i kaže da je pedijatrija puna djece, stražni proljev i povraćanje.
Željka neka što prije gotovo..
Bluone se još ne javlja..nadam se da se sve sretno završilo..
Željkice neka što prije prođe, što bezbolnije pa se onda mazite.
Rodila napokon u 18:25 malenog radoznalog slatkisa 3300/50.
Ko kaze da je drugi put krace i lakse, laze![]()
Al sve se zaboravi i prodje u zagrljaju s bebicom
Željka, čestitam od!
Zagrli malog slatkiša i uživajte punim plućima!