Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dora 17
    Moj muz ima hasimoto otkriven ima 10 godina tako da o tome podosta znam. Eto meni je dijagnosticiran prije god dana.
    Meni je endokrinologica rekla da ovi dr za ivf malo pretjeruju da to mora biti bas ispod 2,5. Granica je mislim do 4.2.
    Kako si napisala da nemas povisena antitjela mislim da ti se tah poviso od stresa i neces trebati piti uvijek tablete.

Dora17 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj mmmm4 prvotno napisa Vidi poruku
    Dora 17
    Moj muz ima hasimoto otkriven ima 10 godina tako da o tome podosta znam. Eto meni je dijagnosticiran prije god dana.
    Meni je endokrinologica rekla da ovi dr za ivf malo pretjeruju da to mora biti bas ispod 2,5. Granica je mislim do 4.2.
    Kako si napisala da nemas povisena antitjela mislim da ti se tah poviso od stresa i neces trebati piti uvijek tablete.
    Ja isto mislim da mi je to od stresa, ali tri put sam vadila i uvik mi je u gornjoj granici. Meni se sestra smijala kada sam joj rekla da mi triba tsh ispod 2,5. Ja sam isto u postupku čim krenu sa postupcima, već mi je otvorila protokol. To će biti kod mene početkom 3 mjeseca, valjda će do tada završiti sa radovima. Da te pitam kada vadiš krv radi kontrole onda ne piješ eutirox?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •