spaj, koji program radis? Kakav je u odnosu na betu, npr.?
spaj, koji program radis? Kakav je u odnosu na betu, npr.?
Posljednje uređivanje od Maruška : 07.05.2015. at 17:17
Evo moje prvo trcanje uz suvremenu tehnologiju.
Endomondo prikazuje za pol sata trcanja 343kcal kad vec o njima pricate
Jedino sam trcala po ovom ludom zvizdanu.drugi put trebsm siltericu ha ha
spajalice, ovaj sam kupila:
http://www.polar.com/hr/proizvodi/po...tisport/RS300X
Da, i trčanje sam mislila izmjeriti, kad odem, trčim 30 min... ma sve ću si sad uobičajene treninge izmjeriti, jedan po jedan.
summer radim Insanity Max 30. nablize po meni je speed 3 iz gamme.
chris tvoj je jeftiniji ali meni se vise svidja ovaj garmin. ne znam da li cu ga i kupiti, jer zbilja niti trcim, samo skakucem, cini mi se to puno novaca. za ove napredne mislim da je super truper.
za mene je realno ona narukvica koju sam nekad davno linkala.
Trcanje trosi kalorija sigurno! Ja sam na sebi bas primijetila mada ja to ne mjerim.
Nove cure, znam da je u pocetku lakse kad imas brojke, ali probajte se ne opterecivati.
Ja da zelim mrsaviti, izbacila bih secere i bijelo brasno i vjezbala svaki dan i uvjerena sam da bih smrsavila
Posljednje uređivanje od spajalica : 07.05.2015. at 18:55
Maruska
Od tehnologije koristim samo endomondo dok trcim.
chris, a sta te brinu te kalorije?
ja bih htjela jos malo smrsaviti, al ne opterecujem se s tim
bitnije mi je da se dobro osjecam
a sto se tice rezultata, mislim da kod mene nece biti neke razlike izmedju faze 2 i faze 3
al svejedno, ja sam BR-om jako zadovoljna
i Jillian mi je bas super
Cubana ciji je onaj piyo?
jel tesko?
marta?
ja sam umjesto vjezbanja odspavala dva sata s kceri
cini mi se da ce biti dva dana odmora za redom
Cini mi se jednu zlicicu na dva deci. Ali on to uvijek mjesa u nesto. Tj jutarnji green juice ili shake ili smoothie e sad zasto ne znam cim ga ulovim pitam. Totalno je zauzet vec tri dana me laganini ignorira. Sinoc je radio do tri ujutro. Sutra ce me sigurno citav dan ignorirat jer mi je u nedjelju rođendan a sutra navecer idemo k njemu na vikend :D mozda cu dobit neki skroz dobar surprise :ppp
Ja nisam danas apsolutno nista vjezbala osim sto sam hodala oko sat vremena i poslije skakala sa malom i polijevala se. Sutra ju ne vodim u jaslice jer ju nema tko pokupit pa cemo skupa odradit job ali u subotu cu prvi put ici trcati ujutro. Pa je svaki tips and tricks dobro dosao))
Spajalice, ne, gps se kupi odvojeno ako ga želiš.
Nisam nikad prije imala hrm pa mi je sad to s brojanjem kalorijske potrošnje zanimljivo
Dobila sam polar prije 2 tjedna i sad sve mjerim.
Cleaning mislim da imas savjete o trcanju u prvom postu na temi.
Veceras 7 km za 45 min
Vruce je, preko 22 C iza 8 navecer, ne znam
koliko cu jos moc trcat
7,5 km, 6:25 min/km, 48 minuta, potrošeno 500 kalorija. Bilo je ugodno večeras, osim što sam se prepala jer sam mislila u mraku da prolazim pored drveta, a ispalo da je neki likTreba bih nabaviit i reflektirajuće stvari da me ne pregazi neki biciklist, baš ih dosta ima po šumi.
MB, trebalo bi moći trčati i zimi i ljeti (tek je prigrijalo, šta će još biti do rujna). Kad su ekstremniji uvjeti, trčiš ili kraće ili sporije (ili s pauzama), ali šteta je sasvim prekinuti jer opet moraš ispočetka.
U idućih mjesec dana su četiri utrke u ZG, nemam pojma na koje da idem, najradije bih na sve, a znam da ne mogu dati maksimum na svima.
Cleaning-lady, samo počni polako.
Chris, meni je pulsmetar must have, s obzirom na godine, na trčanje zimi ispod nule i ljeti na +30, i s obzirom na to da nekad idem do krajnjih granica. Puno važnije od kalorija mi je imati kontrolu forme i kad vidim da je u startu visok puls (zbog bolesti, nespavanja, svađe s mužem, visoke vlage i temperature...) ne forsiram se. Osjeti čovjek to i sam, ali ovako ima crno na bijelo. Usporedba: prošlo ljeto mi je prosječan puls kod trčanja tempom 6:25 min/km bio 145, a večeras je 160. Očito sam ili umorna ili izvan forme. I zato bih trebala ove utrke turistički, a ne loviti rezultat, ako ne želim kolabirati.
Evo Danči , on stavi jednu zlicicu u malu plasticnu posudicu i vode tek toliko da pokrije .. ujutro ubaci u smoothie i to je to.
tnx malena beba , sem videl :p
Posljednje uređivanje od cleaning-lady : 07.05.2015. at 22:52
Ja sam danas strech i to u novoj opremiBaš je fora fino se sredit, odmah ti je draži pogled u ogledalo nego onako u dronjcima.
Izašli su mi neki prištići po leđima gore, na ramenima, onako ko u pubertetu, užas. Ne znam od čega, možda od znoja jer sam znala i u običnim pamučnim majicama vježbati.
Spajka, mene sve strah kad čitam tvoje izvještaje od max 30.
Nego, i ja se psihički pripremam na trčanje i usput nagovaram susjede ne bi li netko sa mnom da mi bude lakše za početak.
Nemojte mi se sad smijati ali taj hrm što spominjete, jel to ona neka traka što se stavi oko prsa i povezano sa satom mjeri puls? Ili sad postoji nešto sofisticiranije? Pitam jer imam nešto takvo od MM-a, od Polar sata, negdje među igračkama![]()
Kad se već spominju naprave, ja sam nabavila garminov vivo i bome mi je danas pulsmetar zabilježio 191 udarac (potrošnja kalorija 450). Inače mi je puls prosjek oko 140, danas je bio 160. Tako da slobodno mogu reći da još imam nikakvu formu a bliži se blizu mjesec dana kako vježbam. Pala sam 5 kg. Još 10....
Ivana, da, to je to!
Ja to nista nemam.
Mm je jucer trcao po gradu za vrijeme solfeggia. Bome prosao svasta.
Skuzila ga neka mama iz glazbene da je runner, po satu!
Bio si je sav kul
Ja smisljam sto cu sad. Prvo lavazza![]()
Odlucila sam se za zwow 59.
Napravitr ga tko nije
Taj je super!
https://m.youtube.com/watch?v=xdiNeeJaCfM
Bolja sam od Zuzi![]()
Anci mogla bi taj veceras!
Vikki znam da bi tribalo moc trcat i po vrucinama al iskreno, ljeti mi se malo teze organizirat. Navecer je ogromna guzva
na setnici, jedino da u ponoc trcim![]()
ko zna, mozda bi bude toliko falilo pa pocmem trcat ujutro![]()
Bravo Anci za brzinu!
mb, digni se rano pa u trk
ja sam se malo pokrenula, sinoć bila na treningu, bas mi je pasalo.
angie ja bi rado da sam ja taj tip koji trci ujutro ali na zalost ja sam vise tip ''ne obracaj mi se dok ne popijem dvi kave''
najvise mi pase vjezbanje izmedju 18 i 21h. ah, vidit cemo! ako nista, druzit cu se sa zuzkom![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 08.05.2015. at 08:09
mb sestro po bioritmu
ali jutros sam otrcala po petrcanima u 6ipol. i bilo je super. jedino je bed sto sam se od 5ipol ustajala :snooze:
Petrcane aaaaaaaaaa
magriz, a di si ti doma?
mb, kuzim te, i ja sam takva prije kave
i na djecu grintam
ja danas moram wo9, pa kako bilo
mala mi opet baulja od 5,al sta cu, uskoro nece biti bolje, ne mogu je uzeti za izgovor
Cubana, thnx, pogledat cu kako to izgleda
a malo fleksibilnosti bi mi bas trebalo
Optimisticna, bravo za kile!
e, sutra se kod nas otvara polleo sport
nadam se nekim popustima![]()
ja trenutno radim piyo i mogu reći da mi je čist ok!
pogotovo uz južinu od neki dan....mislim da ništa drugo ne bi niti mogla...
ni ja nisam jutarnji tip, eventualno yoga, nesto laganijeg ritma
i meni najvise pase ovako ko i mb, navecer, samo ne prekasno jer me zna razbuditi
sinoc 'samo' eccentric lower
dosta squatova, lounges, spustanje u tri stupnja, onda naglo dizanje
isto umori ako dajes sve od sebe
veceras incinerator - routine uses weighted resistance exercises, alternating with body weight "burnouts"
i onda yoga, ako ne bude prekasno, koju dugujem
vikend mi je lud, imam sinu proslavu rodjendana, kino, torta i kolaci za prijatelje, doma za bake i dide
kcer ide na jedan rodjendan, ja sam pratnja, a imamo i jednu nogometnu utakmicu
ciscenje, organizacija, pravljenje spize, kolaca, razvozenje, zabavljanje, jaoooo
optimisticna bravo za kile
jutros mi je mm rekao da mi je suknja prekratka :mad:![]()
brige me, svejedno sam izasla takva![]()
u shoosteru do 13.05. sniženje na nikeice...pa kome trebaju tenke...
ja jesam jutarnji tip i mogla bih i trčati i vježbati rano ujutro, ali mi je bed, jer tek navečer imam vremena za sebe, pa idem kasno leć
da idem spavat oko 22, mogla bih ujutro u 5 ustat bez ikakvog problema i vježbati
ovako idem leć oko ponoći i ustajem između 6.15 i 7 (ovisi koliko malac dopusti)
pa onda dok otpratim velike i muža u vrtić/školu/posao, pa kava, pa navlačenje s malim, pa van s njim, pa ako se ne spremim na vrijeme da odvježbam uz njega propadne mi idealno vrijeme
onda s njim van, pa natrag u kuću, pa mu dam jesti, pa cica, pa ga uspavam - ne mogu vježbati dok spava, jer ga ne nosim u spavaću (jer naravno da on spava s cicom u ustima ili pod nosom)
tako da vježbam u zadnje vrijeme kad se svi vrate kući, pa ih pošaljem van na dvorište
ali ne odgovara mi to nikako
skinula sam si app na mob za trčanje i sad mi to guta bateriju nenormalno
koliko često vi punite mob?
inače, jučer sam odradila jill kbt i dio izazova
i dalje me koljena muče
edit: lakše mi je vježbati u novim tenisicama, baš se vidi razlika u tenisici za vježbanje i tenisici za prešetavanje
Posljednje uređivanje od rahela : 08.05.2015. at 09:45
Bravo Anci!
Optimistična mrak!!!
Ivana, trk tražit HR monitor!!!! Miša mu...
Ginger, ženo draga, ma kakvi izgovori.....mi ti se sve do jedne divimo
Magriz, i kakav je feeling nakon jutarnjeg trčanja? Obožavan jutro vanka.....
MB, nisam bila jutarnji tip, dapače. Recimo fax sam završila uredno učeći samo po noći, spavajući po danu. Ali ono, stislo, il vako il nikako. I preokrenula sam se. Sad jedva čekan zoru na zraku
Ja sam jutros laganini, ali zaista, i bilo mi je super!!
Odradila S&S s varijacijom: bridges s opterećenjem i umjesto squats sam radila rocking squats.
Koristila sam 16-icu za swing (i osjetila drastičan pad snage i zamor, ali ne brinem, vratit ću ja to za čas) i bridges, ostalo 8-icu. Nisam se usudila sa 12-icom radit TGU (makar sam svih 10 napravila za redom bez stanke što bi značilo da sam mogla i 12-icu uzet). Još ne...
rahela, savjet: kbell radi bosa. A kbell od Jill uzmi samo kao smjernicu, nemoj pratiti njenu formu jer nije dobra.
Te koljena muče samo kad vježbaš ili općenito? I je li ti škrcaju ili?
Moja su počela škrcati u zadnje vrime, ali ne dok vježbam, nego onako dok hodam, posebno ujutro![]()
Ja jako volim jutarnje vjezbanje! No ne cardio vec snagu, girju i tako. To mi pase.
Stalno bih voljela trcati ujutro no nikako da se odlucim. Vjezbanje kod mene krace traje pa to uspijem ubaciti u jutarnje kuhanje i ves i svasta :D
Danas sam toliko toga napravila do 7 sati
Sva sam bila zdrmana i jos sam isla tramvajem na posao. Ali stigla!
Veselim se vecerasnjem mjuziklu u komediji! Vodimo djecu, naravno.
Sutra koncert u odrasl drustvu![]()
Ja sinoć pojela 2 vruće buhtle s linoladom
Jilian odrađena za danas.
Bok zenice.
Jutros sam radila Bob Harper, UCB (Ultimate Cardio Body): https://www.youtube.com/watch?v=kbxAYBH8ZTE
Uzivala sam, dugo nisam radila ovaj trening.
Kcal: 370.