Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

vertex, mene ne bole dlanovi, nego zglobovi izmedu ruku i dlanova.
    no uvijek mi kazu, da je to zato jer krivo oslanjam tezinu, odnosno da onda kada mi misici trupa i remena budu dovoljno jaki, da vise nece boliti.
    e sad, zivi bili pa vidjeli...
    no jedno stoji, saada mogu puno vise izdrzati u plaanku nego prije, te ruke manje bole.
    kupila sam i sampus za prvi sklek, jer mislim da ce mi uskoro uspijeti.

pocela sam raditi i neku vrstu forrest yoge i ona je bome uh, uh... ali djeluje.

ja se rijetko javljam, ali vas cessce citam - jedan od najljepsih topica na forumu.

sasa, da li je to bila bella italia?
    Posljednje uređivanje od seni : 29.05.2015. at 13:18

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    no uvijek mi kazu, da je to zato jer krivo oslanjam tezinu, odnosno da onda kada mi misici trupa i remena budu dovoljno jaki, da vise nece boliti.
    e sad, zivi bili pa vidjeli...
    no jedno stoji, saada mogu puno vise izdrzati u plaanku nego prije, te ruke manje bole.
    kupila sam i sampus za prvi sklek, jer mislim da ce mi uskoro uspijeti.

pocela sam raditi i neku vrstu forrest yoge i ona je bome uh, uh... ali djeluje.

ja se rijetko javljam, ali vas cessce citam - jedan od najljepsih topica na forumu.

sasa, da li je to bila bella italia?
    jeje, uopće sam u nevjerici jutros. 6h vožnje. ovdje janjetina, branitelji i pretučeni novinari. tamo chanti, pejzaži i opera. ah...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    jeje, uopće sam u nevjerici jutros. 6h vožnje. ovdje janjetina, branitelji i pretučeni novinari. tamo chanti, pejzaži i opera. ah...
    e jesi se vratila u pravi trenutak

kod mene ni jučer ni danas ništa od vježbanja, nemam kad
    veselim se suboti! odvalit ću sigurno dva a možda i tri!

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    no uvijek mi kazu, da je to zato jer krivo oslanjam tezinu, odnosno da onda kada mi misici trupa i ramena budu dovoljno jaki, da vise nece boliti.
    Osjećam ja malo i zglobove, i tu mi je logično ovo što ti kažu. Kad mišići nisu dovoljno jaki, opterećenje je na zglobovma. Ali ja dobijem podljeve na dlanovima...modrice mi inače lako ostaju, a šake su mi nekako "labave". Bar su mi tako komentirali u nekoliko navrata kad bi mi netko masirao ruke. Šaka je ljudima često kruta, a moje su onako k'o da im fali kostiju :D. Vjerojatno imam malo hiperfleksibilne zglobove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •