Pokazuje rezultate 1 do 50 od 201

Tema: Ocjena iz vladanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

isuse, objasnila vam je žena osam puta. došla sam samo vidjeti o čemu se tu još priča i stalno se vrti ukrug, a nitko savjeta nema. dakle natuknice za one koji slabije kapiraju

- važno joj je jer nije upozorena na tu mogućnost
    - važno joj je jer je mali smirivao situaciju i nije pismeno upozorena za niš
    - važno joj je jer misli da je nepravedno
    - važno joj je jer je dijete zakinuto za mogućnost da bude nagrađen bude li svih osam razreda uzoran i odlikaš zbog ovog dobrog vladanja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa Vidi poruku
    isuse, objasnila vam je žena osam puta. došla sam samo vidjeti o čemu se tu još priča i stalno se vrti ukrug, a nitko savjeta nema. dakle natuknice za one koji slabije kapiraju

- važno joj je jer nije upozorena na tu mogućnost
    - važno joj je jer je mali smirivao situaciju i nije pismeno upozorena za niš
    - važno joj je jer misli da je nepravedno
    - važno joj je jer je dijete zakinuto za mogućnost da bude nagrađen bude li svih osam razreda uzoran i odlikaš zbog ovog dobrog vladanja
    E, hvala ti od srca!
    Skoro su mi suze počele teć kad sam vidjela da me netko razumije.

Znam da sam puno puta rekla iste stvari. Ali stalno se postavljaju ista pitanja.
    Posljednje uređivanje od lunas : 28.07.2015. at 16:00

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Vjerujem da je istina, kao i inače, negdje in the middle.
    Vjerojatno je razrednica lošija/nemoćnija/neiskusnija štogod, a vjerojatno ni dijete nije cvjećka. I eto, vladanje dobro, Big deal.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj perla5 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da je istina, kao i inače, negdje in the middle.
    Vjerojatno je razrednica lošija/nemoćnija/neiskusnija štogod, a vjerojatno ni dijete nije cvjećka. I eto, vladanje dobro, Big deal.
    Više stvarno nemam energije za ponavljati...

Ti miša, već 4. stranica!

Da li vas mogu zamoliti da napišete još samo ako znate nekoga tko je išao u daljnju proceduru i kako je završilo?
    Posljednje uređivanje od lunas : 28.07.2015. at 16:12

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj lunas prvotno napisa Vidi poruku
    Više stvarno nemam energije za ponavljati...
    E to smo čekali Šalim se Sad zamisli kako je bilo toj nemoćnoj uciteljici sto puta ponavljati da ne viču, da se ne guraju, da slušaju, da ovo da ono......

Uloži prigovor i vidjet ces odgovor. Uđi u pravnu bitku. I vjerojatno ćeš izgubit. Ili dobit. Nebitno. Iskreno, dijete će ti vjerojatno biti etikerano "ma znaš onaj mali od one mame pravnice..."

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •