Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja citam Kunderu, Zivot je drugdje. Ali stalno sam u nekoj strci i stignem citati samo u tramvaju. No tad me uvijek mama sms-a na whatsupu pa mi prodje vrijeme

Danas sam si kupila predebelu knjigu no taj toman vec duze vremena zelim procitati: Zivot i sudbina. Tematika nije za opustanje. Za razliku od ovog Kundere
    Nije mi los, ali nisam nesto ocarana njime
    Posljednje uređivanje od Anci : 14.11.2015. at 00:13

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

Danas sam si kupila predebelu knjigu no taj toman vec duze vremena zelim procitati: Zivot i sudbina. Tematika nije za opustanje. Za razliku od ovog Kundere
    Život i sudbina je genijalna knjiga! Ali imaš pravo, nije za opuštanje, baš suprotno, vrlo je teška.
    Dok sam je čitala, sanjala sam pojedine scene, što mi se inače vrlo rijetko događa.
    Ali stvarno je vrhunska, jedna od onih knjiga koje te potresu iz temelja.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja citam Kunderu, Zivot je drugdje. Ali stalno sam u nekoj strci i stignem citati samo u tramvaju. No tad me uvijek mama sms-a na whatsupu pa mi prodje vrijeme

Od Kundere sam odustala, iako mi je Šala bila predivna. Ali onda Nepodnošljiva lakoća postojanja već manje, pa neke druge knjige još manje... I onda sam rekla neću više, sve su mi postale iste, nekako cinične.
    Inače je to prvi pisac za kojeg sam skužila što znači ono da ne voli svoje likove. Osim u Šali.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Od Kundere sam odustala, iako mi je Šala bila predivna.
    Ja se sjećam da mi je svaka njegova knjiga bila super dok sam je čitala (čitala sam ih na faxu), ali danas se samo Šale sjećam, za ostale da me ubiješ pojma nemam šta se unutra događalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •