Stranica 305 od 581 PrviPrvi ... 205255295303304305306307315355405 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 15,201 do 15,250 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Joj skulirana,da si ja ovak čučnem il se razvlečem...gss bi morala zvati da me vrne u prvobitni položaj :lool:

Medeja,meni je taj doljni dio,mali trbuh uvijek tvrdi. Dok ne ležim. Dok stojim,sjedim,hodam..uvijek. I sad več ubrzo počne i bolni pritisak,moram u horizontalu. Pisala sam pred par tj...pitala sam svoju gin o tome i pipala me i rekla da su to mišiči. Gravitacija radi svoje,nisu u formi i ako želim mogu probat sa onim pojasom za trudnice da si olakšam,da mi drži trbuha. Nisam probala,nisam baš za te pojaseve,niti nakon poroda. Radije si legnem.
    A tvrdi trbuh,odnosno taj bolni pritisak dolje,ako ne prođe sa promjenom položaja,da ju nazovem. Za sad prođe.
    No nekad dok pretjeram obzirom na inače,ko jučer,plus muke po probavi,uf...svaki okret u krevetu je bolan. Ujutro je prošlo.
    ha ha,ajde ajde s obzirom u kojem položaju pereš kosu to ti je već pola posla...

ja nosim taj pojas već 3mj,ne toliko jer mi treba držat stomak nego jer mi super dođe za pokrit trbuh i nosit svoju "regularnu" odjeću...ne nosim donju majicu nego korpić i taj pojas i preko odjeća,njega skroz nisko preko gaćica stavim (pamučni je sa elastinom,ništa kruto)...neki ga dan nisam obukla (bilo mi je prevruće) i baš mi je falio a nije da nešto steže,dapače manje od onih trudničkih čarapa.....

moji nisu štucali,ili ja bar to ne osjetim...

Lady,pa možda ti je to to a ti misliš da su crijeva...tako sam i ja bila u nedoumici i na kraju sam skužila da ipak nisu crijeva!
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 12.11.2015. at 11:32

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Nije isto - otvorenost se mjeri sirinom prsta, to se odnosi na unutrasnje usce cerviksa. Ulozivost (effacement na engleskom) se mjeri 'u dubinu', tj. rijec je o duzini cerviksa - kod nas mjere clancima prsta, dakle koliko stane unutra, a tu kod mene su najcesce u igri postoci. Kako se porod blizi, tako se cerviks skracuje i postaje sve tanji, a onda se i otvara. (Treca vrijednost je engagement/station (pojma nemam koji se termin koristi na hrvatskom), to se gleda tek pred porod - polozaj tj. angaziranost bebe u odnosu na porodjajni kanal. Tu su brojevi od -5 do +5 (http://2.bp.blogspot.com/-4jk8XyuBn3...es10_img_2.jpg)
    Aha, znaci ulozivost je ovako prosto rečeno kao da je cerviks mekan i onda kad dr stavi prst koliko prst "upadne" unutra, tako nekako?
    Znaci zatvoren je ali tako mekan da možeš gurnut prst..
    (Hahahah objašnjenja li)

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam uloživa za vršak prsta od 22tt.
    Gin nije ništa komentirao pa to tumačim kao normalan nalaz.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Uloživa nisam, a začudo, ni otvorena. Cervixa jedva da imam 1cm al to što imam se očito drži ko brodolomac za bovu unatoč kontrakcijama. Sreća.
    Koliko imate pokreta na ctg-u? Meni je obično oko 30ak, ne znam jel to prosjek? Svaki put kad me spoje on se krene bacati i udarci mu budu baš bolni kao da ga taj ctg smeta, a stišan je skroz do kraja tako da nije do buke. Što bi mu moglo smetati?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kaae, drzim fige da je sve ok
    S petom se nije za igrati u trudnoci
    Ima tu jedna forumasica koja je zbog pete bolesti izgubila bebu u 20. i nekom tjednu, cini mi se
    Dobro je ovo da obavjestavaju, kod nas nije tako
    Bas pricam s tetama neko dan i vele da se pojavila i peta nakon seste bolesti u nasem vrticu
    Ja reko jeste obavjestili mame trudnice, a one me blijedo gledaju
    Pojma nisu imale da za njih moze biti jako opasna

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Cure, kamo su nam sada crijeva otišla? Jesu li ona isključivo iznad maternice ili su i sa strane?
    Jer nekad osjetim kretnje sa strane trbuha pa ne znam jel to bejbi ili pokreti crijeva.
    Nekad točno mogu kužiti maloga, a nekad nisam sigurna. Malo prije je štucao, to skužim. I lupkanja iznad stidne kosti kada me pustim Uptown funk od Brune Marsa.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moja crijeva se cuju/osjete tocno ispod sisa, nekako na sredini, ali tko zna jesu li stvarno tamo. Ovako je nekako, nekad: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...2363daa631.jpg

Ovo mi je super sto obavjestavaju, neovisno o tome kakva je bolest. Bilo kakva moguca zarazna bolest (potvrdjena ili pod lijecnickom sumnjom) ide na oglasnu plocu sobe u kojoj je nadjena (sto vide svi). Ne pise naravno tko je zarazen, ali pise sto je, kad je dijagnosticirano, koji su simptomi, kako se lijeci, kad se osoba moze vratiti u kolektiv (tipa da netko ne podivlja jer ovaj s petom bolesti smije odmah natrag jer vise nije zarazan kad dobije osip), itd. Plus sto dodatno obavijeste rizicne skupine za koje je evidentno da bi mogle biti rizicne (tipa ja i lubenica ispred mene ).

Sani, i ja sam citala da je u principu opasno u prvom tromjesecju, tj. u prvoj polovici, ali da i tad nisu ceste situacije kad krene po zlu. No svejedno, nadam se da ce naci antitijela pa da ne moram brinuti. (Ja sam danas 33 puna tjedna, tako da sam blize kraju nego bilo cemu drugom.)

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Lady,gdje ti je posteljica smještena?
    Ako je straga,brzo če to
    Kako si danas?
    Kaže gin straga
    Danas opet mučnina :/ pa sve nešto se vučem u usporenom tempu..
    Još koji dan pa na pregled..i to me čini nervoznom možda zato toliko i osluškujem ta crijeva

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Sretno svima~~~~~~~~~~~
    S_iva nadam se da se već maziš sa svojom dječicom!!!

Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

s_iva,i ja mislim na tebe
    I na Ives i Carminu

djevojka,kak je kod tebe..nisi se javila.

Medeja,ja znam osjetiti krčanje u crijevima sa strane..kad ležim na boku,osjetim skroz sa strane.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nalaz urinokulture super... Bakterija otisla i nadamo se da vise nece vratiti se... Danas smo 21+3 a moja malena ne javi se po tri dana... Kaj to lijena fakinka

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Hej cure drage ja u bolnici prosao termin jos u ponedjeljak, i sad kazu da cekaju iduci ponedjeljak ako se nista ne promjeni da ce mi dati gel da se peobam otvoriti ako ne idem na carski iako su mi vec napravili sve pretrage za carski, vecina doktora misli da trebam odmah na carski zbog velike bebe ali s tim se ne slaze sef odjela i tako da nista jos do ponedjeljka niti imam trudove niti se otvaram, a sto je najace rekli su mi da mi je rodnica jako upaljena da vec dugo nisu takvo sto vidjeli i na to sve mokraca je losa ima bakterija isto i oni mene i dalje zele vaginalno poroditi dali je ovo normalno cure moje ?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

djevojka,ti si u bolnici
    A neznam kaj bi ti rekla...nije da beba ima pet kila,ali kažeš da si sitnije građe pa je valjda zato večina dr za carski.
    Ali ovo sa upalom i bakterijom...to bi več možda bio veči razlog za carski.
    Neznam dal da ti poželim da krene samo,da ne moraš na indukciju...ili da te stave što prije na carski,da se čim prije maziš sa svojim smotuljkom.
    Sretno!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jedva čekam da nešto napokon osjetim...Al osim crijeva i mjehura niš se ne događa još..Al osluškujem..16+2t, hoće nešto uskoro?
    Hoće. Za najmanje 2 tjedna, a najviše 4 tjedna

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Cure jel ulozivost isto sto otvorenost? Malo čitam pa ne kuzim.

Ives
    Cerviks je dug oko 4 cm. Otvara se tokom poroda.
    Pri kraju trudnoće polako počinje smekšavanje, skraćivanje i otvaranje onog dijela cerviksa koji "gleda" u vaginu. Tada se kaže da je cerviks uloživ, tj. liječnik može "uložiti" jagodicu( znači distalni članak) svoga prsta u vanjsko ušće cerviksa.To je normalan tijek trudnoće.
    Unutarnje ušće, tj. tamo gdje maternica prelazi u cerviks treba ostati zatvoren sve do zadnjeg mjeseca trudnoće. Zatim može i ne mora početi lagano otvaranje cerviksa. Tada kažu liječnici da ste otvorene za jedan ili dva prsta. Računa se u muškim prstima tako da je dva prsta i više od 3 cm.

Tek pravi trudovi dovode do nestajanja i otvaranja cerviksa na širinu od punih 10 cm

Kod prvorotke cerviks najprije nestane, tj, postane dio tijela maternice, a tek tada počne otvaranje. Kod višerotke to ide istovremeno, i nestajanje i otvaranje. Zato je prvo porođajno doba uvijek dulje u prvom porodu. No, ne mora boljeti cijelo to vrijeme, tako da rodilja i ne mora osjetiti da je porod već počeo (sretnice koje ne osjete), pa im se čini da je kraće trajao.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Da bar kod mene nesto osjeti se nego jednostavno lijena bebica... Danas smo 21+3... Treca trudnoca

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

djevojka,ti si u bolnici
    A neznam kaj bi ti rekla...nije da beba ima pet kila,ali kažeš da si sitnije građe pa je valjda zato večina dr za carski.
    Ali ovo sa upalom i bakterijom...to bi več možda bio veči razlog za carski.
    Neznam dal da ti poželim da krene samo,da ne moraš na indukciju...ili da te stave što prije na carski,da se čim prije maziš sa svojim smotuljkom.
    Sretno!
    Ne znam ni sama placem ko kisna godina tu vec drugu noc neka depresija me hvata strah me svega.
    Ne znam ni sama sto da mislim .

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Joj, djevojka, ja si mislim da bi za vaginalni porod sve trebalo biti dolje u redu.
    Ako su to već uočili ne znam zašto te muče. Dobivaš li kakvu terapiju za to?
    O kojoj se bolnici radi?

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Djevojka hajde daj kakva depresija te spopala probaj uzivat jos malo dok je bebolo unutra jer ubrzo se mazite!!

Beti hvala na pojašnjenju po tome otvorenost je sto i ulozivost. Npr. Ja imam otvoreno unutarnje ušće ali vanjsko se drži, ali sad da sam uz to i uloziva za tu neku mjeru prsta , dal sam ja otvorena za toliko članaka ili sam i dalje zatvorena?
    Sta se nebi onda reklo otvorena je za pol prsta a ne uloziva je za pol prsta? ( a jesam ga skomplicirala)
    Zapravo se bojim idućeg pregleda jer mi je cerviks smekšan, onda sam naišla na tu ulozivost i eto mi zbrke u glavi.

Cure, jel koju peče koža? Mene zadnja dva dana baš peče ali nista se ne vidi ni ne crveni ni ne zateže, mali komadić ispod prsiju , goriiiii...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Otvorena si ako prsti ulaze unutra po sirini. Uloziva ako ulaze clanci (po duzini). To je onako jako pojednostavljeno. Jesu nesto zapisali? Rekli? Mozes bit uloziva, a zatvorena.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 14.11.2015. at 01:36

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Meni na svakom vaginalnom pregledu gin upiše u knjižicu-cervix 1 članak,tvrd,zatvoren. Pitah kaj to znači i objasnila mi na tubi od kreme...normalno je da vršak prsta uđe u rupicu kud krema izlazi,ali ne dalje. Tako i ovo,normalan nalaz je da prst uđe u cervix do prvog članka.

Ostadoh bez Mg,zadnjih par kapsula sam popila svaki drugi dan i bome primjetim jučer i jutros da mi trbuh tvrd puno jače,ne opusti se ni u ležečem položaju. Danas sam popila šumeču,makar sam rekla da nebum.
    I sad kontam kaj kupiti za ove preostale tjedne...solgarove mi preskupe,šumeče i direkt nebi. Do sad sam pila tvinlabove kapsule (vadila sam prah van jer ju ne mogu pogutnut). Nisam pametna.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Otvorena si ako prsti ulaze unutra po sirini. Uloziva ako ulaze clanci (po duzini). To je onako jako pojednostavljeno. Jesu nesto zapisali? Rekli? Mozes bit uloziva, a zatvorena.
    Evo mene s pregleda.. Unutarnje ušće otvoreno na "v" i naravno kao sto sam predvidjela uloziva za vršak prsta.. To je nesto novo od zadnji put, zadnji put je pisalo cerviks smekšan samo. Sad hm, bio je drugi doc .. Nije mi nista rekao na tu temu nego sam ja doma sad vidjela na nalazu. Cerviks se malo skratio sa 2,5 na 2,3 ali čitah da je to kao "promijenjivo" tkivo pa od sjedenja se moze malo skratit i to a sjedila sam sat vremena u čekaonici ..
    Inace danas smo dosegli svoj prvi cilj i iako je jos sve na jako tankom ledu idemo dalje , tridesetka je tu, idemo po 32.

Žužy zašto nebi direkt? Meni je od dietpharma odličan i nema onaj neki sastojak diskutabilni (mislim spartam ili tako nesto slično)..
    Ja isto čim ga ne popijem trbuh tvrd, grčevi .. Danas cu pauzirat s mg jer sam jucer imala problema s probavom pa planiram uzet 1 spasmax..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

dominikslatki,samo odmaraj.
    30 okruglih
    Ja sam danas 31. tt.
    A neznam kaj bi ti rekla...biolectrin direkt sam bacila baš zbog aspartama...na dietpharmovom me odbilo to kaj na kutiji piše sa sladilima,a i kolko god čitam,citrati su najbolji. A tih i nema puno.
    Gledam ovaj od DM-a, ili Nutrico,drži konzum..nemrem najti točan sastav al kolko i nalazim piše da je bez koječega od tih dodataka.
    Posljednje uređivanje od žužy : 14.11.2015. at 12:20

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Žužy, evo par linkova na magnezium citrat, veća i manja pakiranja...
    Prvi link kao za 40 doza (kao tri tablete), ali ima 500 mg pa je dovoljno dvije tablete, a treći link je kombinacija i kalcijuma i d vitamina, ali je prah...ja naravno imam sve

http://hr.iherb.com/Now-Foods-Magnes...-120-Vcaps/698
    http://hr.iherb.com/Now-Foods-Magnes...50-Tablets/691
    http://hr.iherb.com/Now-Foods-Calciu...8-oz-227-g/455

Do sad mi je uvijek došlo u roku od 10 dana...
    Posljednje uređivanje od Frćka : 14.11.2015. at 16:15

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dosli nalazi - nemam antitijela, ali nisam ni nedavno bila u dodiru s parvovirusom. Super, ovo drugo, nedobro, ovo prvo.

Mog doktora nema do ponedjeljka, kad ionako idem na pregled, tako da nista konkretno ne znam. Ovi na zamjeni me ne zanimaju ni sad, ni inace, tako da svastanesto sto mi je izmucala neka nepoznata sestra ne dozivljavam kao ozbiljno. Savjeti su bili tipa da hitno dodjem ako dobijem osim... mislim, javila bih se doktoru ionako da dobijem neobjasnjiv osip, trudna ili ne, a za ovu konkretnu bolest, osip znaci da je bolest prosla i da zaraze vise nema, plus sto se osip kod odraslih cak ni ne javlja. Ili da se klonim male djece, pogotovo one s osipom. Ovi zele da ponovno vadim krv za mjesec dana sto mi svakako nije problem, ali ne znam bas ni koliko ima smisla, s obzirom da zarazenu djecu mogu vidjati svaki dan (ili nikad), a inkubacija traje od 4 - 21 dana.

Prema vecini izvora, peta bolest moze biti problem u prvoj polovici trudnoce, tako da racunam da nisam bas kriticna skupina. Vidjet cu u ponedjeljak.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Žužy, evo par linkova na magnezium citrat, veća i manja pakiranja...
    Prvi link kao za 40 doza (kao tri tablete), ali ima 500 mg pa je dovoljno dvije tablete, a treći link je kombinacija i kalcijuma i d vitamina, ali je prah...ja naravno imam sve

http://hr.iherb.com/Now-Foods-Magnes...-120-Vcaps/698
    http://hr.iherb.com/Now-Foods-Magnes...50-Tablets/691
    http://hr.iherb.com/Now-Foods-Calciu...8-oz-227-g/455

Do sad mi je uvijek došlo u roku od 10 dana...
    Fala kokica
    Ma neče mi se naručivati prek neta,plus poštarina,sad mi treba...ko mi kriv kaj nisam na vrijeme o tom mislila. Teca sam.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kaae,ajde možda čuješ kaj pametnoga u ponedjeljak.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sad sam nasla podatak da, nakon polovice trudnoce, virus zahvaca otprilike 1% beba in utero, tako da je to valjda skroz ok statistika, tim vise sto nisam zarazena. U vrticu nema novih slucajeva, tako da su valjda i to iskorijenili. Inace im super idu takve stvari, obicno nema vise od jednog do dva djeteta koje uhvati neka zarazna bolest (od mogucih stotinjak glava). Jedino sto se obicno lako siri su proljevi i cureci nos.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kaae, ja sam u ovoj zadnjoj T baš bila na pol trudnoće kad je u ZG bila epidemija pete boleštine. Isto nisam imala antitijela. Malog sam ispisala iz vrtića, ja radila od doma i proveli smo ljeto u karanteni.
    Pitala tri različita ginekologa i svi se složili da do zadnjeg mjeseca treba paziti

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

žužy, ja kupila u DM, i čist mi OK

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Drage moje,ne stignem citati pa nisam bas u tijeku,zelim vam svima puno srece!!! I cekam da nam se javi S_iva kako se napokon mazi sa svojim srecicama

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    žužy, ja kupila u DM, i čist mi OK
    kiara,koji imaš..čisti magnezij ili ovaj mix?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kaae identican takav nalaz sam imala i ja.
    U strahu od pete sam oboje klinaca momentalno ostavila doma, bili su doma skoro mjesec dana kada sam primjetila osip kod najstarije.
    To i je bio razlog zasto sam jurila vaditi krv.
    Sva sreca pa je sve proslo dobro bez obzira na bolest kod kceri.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I tu kazu da treba paziti, u smislu da ce me opet testirati. Ispisivanje iz vrtica nije opcija, a nisu je ni predlagali. Zapravo nema ni epidemije, oboljelo je jedno dijete, od stotinjak. Vidjet cu sto kaze moj ginekolog u ponedjeljak, sto se tice nekih dodatnih mjera. Vjerojatno nece reci nista osobito, s obzirom da bolescuga svakakve vrste ima na svakom koraku.

Sani, to i je problem - inkubacija koja traje i traje i traje. Teoretski, mozda i moj sin ima petu bolest. A mozda i nema. Kazu da nema razloga testirati i njega.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 14.11.2015. at 22:39

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure, moje djevojčice su stigle u petak!!!
    Presretna sam, sve je OK. Samo dosta su sitne, svaka ima po 2,5 kg, ali živahne su i borbene.
    Išla sam na carski, oporavljam se i jedva čekam da dođemo doma nakon 7,5 mjeseci bolnice.
    Sve se isplatilo!!!! I to dvostruko!

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

S Iva čestitke od srca!! Biti ce one ubrzo male buckice, vidjet ćeš!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cestitam, s_iva!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

s_iva čestitam od srca!!! Brzo se oporavi i kreni uživati!

Cure, sretno svima vama.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

s_iva, cestitke na djevojcicama! <3 <3

Sent from my A0001 using Tapatalk

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

S Iva tako lijepe vijesti :D čestitke!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

žužy, imam obični Mg
    iva, čestitke!!

meni CRP još viši, sad je 30, sutra opet UK.. već mi ide na živce :/

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Kiara ma zašto tebi taj crp divlja? Koliko si sad T?
    Ja ga sad u trudnoći nisam nijednom radila, a bome ni krv me nisu slali vadit od samog početka trudnoće. Nevjerojatno kako svaki dr ima svoju politiku. Tko zna kakav bi meni crp bio

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Kiara ma zašto tebi taj crp divlja? Koliko si sad T?
    Ja ga sad u trudnoći nisam nijednom radila, a bome ni krv me nisu slali vadit od samog početka trudnoće. Nevjerojatno kako svaki dr ima svoju politiku. Tko zna kakav bi meni crp bio
    sad sam 26+3, nemam pojma..svako malo vadim CRP, uvijek preko 20, pa urinolulture i brisevi, sve OK..mada u trudnoći može biti malo povišen..nezzz.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

s_iva moja draga,čestitam od sveg srca tebi i tm!
    kiara,a k jarcu i crp-u...a leukociti kaj vele,i doktor?
    Evo uzela i ja mg u dražejama u dm-u.
    Gledala sam i omegu.

Obavili pregled,mišek je super i ja zatvorena. Ima oko 1700g i baš je štucal na uzv-u

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

s_iva cestitam draga!
    uzivaj u svojim srecicama

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Žužy bravo za mraveka! Blago ti se sto si zatvorena!!!! Sve bi dala za takav nalaz!

Kiara ako su i leukociti ok (iako su i oni u trudnoći kao povišeni) i brisevi, i nemaš tegobe mozda to nista ni ne znaci, vidis da neki doktori to ni ne kontroliraju!

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    žužy, imam obični Mg
    iva, čestitke!!

meni CRP još viši, sad je 30, sutra opet UK.. već mi ide na živce :/
    I moj je prije dva tjedna bio 30, sutra opet idem vaditi. Meni je gin rekao da ne brinem. Leukociti su mi 11. Dokle su god leukociti u redu, onda tako treba biti, valjda.
    Vidiš da nam bebe napreduju, to je najvažnije.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Žužy, gledala si i omegu, ali jesi li ju i uzela?
    Ja malko o tome čitala pa naišla da je dobro uzimati je baš u zadnjem tromjesečju.
    Za dva tjedna idem na kontrolu pa ću baš pitati gina o tome, možda on ima nekaj za preporučiti.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Medeja,da dobro ju je uzimati u trečem tromj. tad najviše treba bebi. A prenatal kojeg uzimam ne sadrži omegu a bome ju nit unašam dost prehranom...pa sam pitala gin kaj misli o tome.
    Rekla je da nije obavezno,niti pod 'mora',ali da ju predlaže,ako želim da uzmem neku.
    Pa gledam malo..nisam još uzela.
    Posljednje uređivanje od žužy : 16.11.2015. at 17:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •