Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

eto nas mi je drago samo pozuri,ja sam zvala jucer i rekli su da imaju termin kraj prvog tj. pocetak 2.
    Pitala sam za dr.Radoncica jel on radi postupke kod njih.Nisam najbolje shvatila odgovor,nesto je rekla da su postupci preko hzzo iskljucivo njihovi,a da je dr. Radoncic vanjski suradnik.Koristi njihove prostorije za rad?!
    Pretpostavila sam da se onda ne mogu narucit kod njega?1
    Kad ljudi nisu u stanju jednostavno odgovorit sa da ili ne,a ja malo sporije kopcam

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
    eto nas mi je drago samo pozuri,ja sam zvala jucer i rekli su da imaju termin kraj prvog tj. pocetak 2.
    Pitala sam za dr.Radoncica jel on radi postupke kod njih.Nisam najbolje shvatila odgovor,nesto je rekla da su postupci preko hzzo iskljucivo njihovi,a da je dr. Radoncic vanjski suradnik.Koristi njihove prostorije za rad?!
    Pretpostavila sam da se onda ne mogu narucit kod njega?1
    Kad ljudi nisu u stanju jednostavno odgovorit sa da ili ne,a ja malo sporije kopcam
    snelly85 sta ti nismo vec laura33, leon@ i ja pisale da dr. R nema veze s ovim postupcima kod Skvorca prek hzzo-a??
    Sam si ti zaboravila
    Vrati se par stranica unatrag pa ces naci par cura da je bilo kod Skvorca pa ih mozes kontaktirati na pp ako se vec ovdje nejave.

Zenii ti je dobro svjetovala da ne odustajes od Vinogradske dok se ovo kod Skvorca ne potvrdi ziher.

Maca je jedan postupak izvjesila kod njega pa zato ti govorim a i pitanje je sto ce biti s ovom promjenom vlasti.
    Posljednje uređivanje od sara79 : 09.01.2016. at 08:54 Razlog: tipfeler

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •