Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Platili smo prvi put konzultacije 300kn i ja sam htjela da mi UZV napravi da vidi kakvo je stanje kod mene i to je bilo 250kn. Spermiogram smo radili najprije u IVF, a onda ponovili kod njega kad smo odpočetka odulčili da idemo k njemu i to se placa. To ne pokriva HZZO kod njega. Kad kreneš u postupak onda je sve besplatno. Ja nisam više ništa platila dalje.
    Moje iskustvo je totalno pozitivno i nebi mijenjala doktora jer mi je odličan.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj AMH prvotno napisa Vidi poruku
    Platili smo prvi put konzultacije 300kn i ja sam htjela da mi UZV napravi da vidi kakvo je stanje kod mene i to je bilo 250kn. Spermiogram smo radili najprije u IVF, a onda ponovili kod njega kad smo odpočetka odulčili da idemo k njemu i to se placa. To ne pokriva HZZO kod njega. Kad kreneš u postupak onda je sve besplatno. Ja nisam više ništa platila dalje.
    Moje iskustvo je totalno pozitivno i nebi mijenjala doktora jer mi je odličan.

a i spermiogram je kako vidim na njihovoj stranici 350,00 kn. pa dobro, ako se plaća samo taj prvi put onda ok. nama koji smo daleko od Samobora, već sam put predstavlja veliki trošak kada moraš dolaziti tko zna koliko puta do kraja postupka...
    nema puno informacija o škvorc trudnoćama, koliko ih ima i koliko su općenito uspješni... no, dobro. nisam pratila tvoje postove, je li ti uspjelo iz prve? kakav si postupak imala?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •