Stranica 26 od 71 PrviPrvi ... 16242526272836 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Cure,jel ima netko da je isao u skvorc preko hzzo-a?
    Kakvi su vam dojmovi?
    Da idem tamo ili da se drzim vinogradske?
    Ja sam se narucila 3.2.
    U 11.mj sam imala 1.ivf/icsi u prirodnom ali nije uspjelo.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Snelly85, ja planiram ići, a vjerujem da će se javiti cure koje su išle sa svojim dojmovima. Dosta se pisalo u prethodnim postovima.
    U veljači si se naručila na konzultacije ili?
    Jesi dobila od njih informaciju kada će i hoće li im obnoviti ugovor s HZZO-om? Naime, isti je istekao s 31.12.2015. i bojim se da bi se to moglo odužiti obzirom da se šuška o izmjenama zakona o mpo.
    Možda da ne odustaješ od Vinogradske dok ovi ne produže ugovor, ne znam...
    Ja imam sve nalaze spremne i mogla bih odmah krenuti na postupak, ali sad me ovo s tim produženjem baš živcira i ne znam u kojem smjeru krenuti.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Piše da je ugovor produljen do 31.03.2016. (što nije na predhodnoj stranici?)
    Vidjela sam im na facebook stranici
    Posljednje uređivanje od Vrci : 08.01.2016. at 15:45

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

na njhovoj stranici pise da im je ugovor produzen.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ajme kak ste mi sad uljepsale dan, ne znam kako mi je to promaklo

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

eto nas mi je drago samo pozuri,ja sam zvala jucer i rekli su da imaju termin kraj prvog tj. pocetak 2.
    Pitala sam za dr.Radoncica jel on radi postupke kod njih.Nisam najbolje shvatila odgovor,nesto je rekla da su postupci preko hzzo iskljucivo njihovi,a da je dr. Radoncic vanjski suradnik.Koristi njihove prostorije za rad?!
    Pretpostavila sam da se onda ne mogu narucit kod njega?1
    Kad ljudi nisu u stanju jednostavno odgovorit sa da ili ne,a ja malo sporije kopcam

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ukratko, ne, ne možeš se naručiti za dr. Radončića kod njih jer on nije njihov djelatnik.
    Postupci za njega se dogovaraju u poliklinici Vili i nisu pokriveni preko HZZO-a.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
    eto nas mi je drago samo pozuri,ja sam zvala jucer i rekli su da imaju termin kraj prvog tj. pocetak 2.
    Pitala sam za dr.Radoncica jel on radi postupke kod njih.Nisam najbolje shvatila odgovor,nesto je rekla da su postupci preko hzzo iskljucivo njihovi,a da je dr. Radoncic vanjski suradnik.Koristi njihove prostorije za rad?!
    Pretpostavila sam da se onda ne mogu narucit kod njega?1
    Kad ljudi nisu u stanju jednostavno odgovorit sa da ili ne,a ja malo sporije kopcam
    snelly85 sta ti nismo vec laura33, leon@ i ja pisale da dr. R nema veze s ovim postupcima kod Skvorca prek hzzo-a??
    Sam si ti zaboravila
    Vrati se par stranica unatrag pa ces naci par cura da je bilo kod Skvorca pa ih mozes kontaktirati na pp ako se vec ovdje nejave.

Zenii ti je dobro svjetovala da ne odustajes od Vinogradske dok se ovo kod Skvorca ne potvrdi ziher.

Maca je jedan postupak izvjesila kod njega pa zato ti govorim a i pitanje je sto ce biti s ovom promjenom vlasti.
    Posljednje uređivanje od sara79 : 09.01.2016. at 08:54 Razlog: tipfeler

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ako na stranici poliklinike Škvorc piše da je ugovor produžen onda je produžen. Ako ne piše onda nije, vrlo jednostavno.
    Što se Zakona tiče, sadašnji je na snazi. A što će biti ubuduće tek treba vidjeti, i onda poduzeti mjere, nadam se i uz vašu pomoć.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja sam bila kod prof. Vlaisavljevića u Beti plus. Ne bih to ponovila.
    Da su mi naplatili jedan ICSI previše- jesu. Tko radi ICSI na nezreloj stanici?!
    Savjet- kad kupujete ljekove, nađite najpovoljniju opciju za sebe. Mi nismo htjelu kupovati u Mandis pharmu u koji su nas poslali i koji su već kao čuvali lijekove za mene jer sam već ranije našla jeftinije.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno BetaPlus ugovorila 25 postupaka, Poliklinika Škvorca 225

Na 98. sjednici UV Hzzo-a od 17. 12. 2015. donesena je odluka o sklapanju ugovora s privatnim klinikama za postupke mpo radi smanjenja Nacionalne liste čekanja.

Do 31. 3. 2016. BetaPlus ugovorila je 25 postupaka, a Poliklinika Skvorc 225 mpo postupaka.

Cure, jeste li vidjeli da je BetaPlus javno obavijestila o sklapanju ugovora s HZZO-om?

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

I u jednoj i u drugoj klinici znatno manje ugovorenih postupaka.
    U Beti prosli i zapravo prvi put bilo 50 ugovorenih postupaka a kod Skvorca 450 postupaka.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ovo su ugovori na 3 mjeseca, prethodni su bili na 6 mjeseci.

Ova odluka UV Hzzo-a objavljena je sredinom prosinca. BetaPlus je, čini se, opet odlučila da ne objavi zainteresiranim pacijentima kako je sklopila ugovor s HZZO-om za mpo postupke radi smanjivanja Nacionalne liste čekanja.
    .

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Kad oni dobivaju te ugovore? U Beti su dobili postupke lani, a za ovu godinu nis ne znaju. Ja bih rado na 1 postupak prek hzzo-a u svojoj mpo karijeri, al izgleda da necu stic jer mi se blizi 42. rodendan. Ovaj put mi ne gine kredit.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Na 98. sjednici UV Hzzo-a od 17. 12. 2015. donesena je odluka o sklapanju ugovora s privatnim klinikama za postupke mpo radi smanjenja Nacionalne liste čekanja.

Do 31. 3. 2016. BetaPlus ugovorila je 25 postupaka, a Poliklinika Skvorc 225 mpo postupaka.

Cure, jeste li vidjeli da je BetaPlus javno obavijestila o sklapanju ugovora s HZZO-om?
    Ne kuzim se u ugovore. Znaci li to da je Beta dobila ugovor o kvoti za 2016.? Prije 10 min. mi je rekla sestra da ne znaju nista za 2016. vec da su zadnje dobili postupke u lani u kolovozu.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ovo su ugovori na 3 mjeseca, prethodni su bili na 6 mjeseci.

Ova odluka UV Hzzo-a objavljena je sredinom prosinca. BetaPlus je, čini se, opet odlučila da ne objavi zainteresiranim pacijentima kako je sklopila ugovor s HZZO-om za mpo postupke radi smanjivanja Nacionalne liste čekanja.
    .
    Inesz jesi sigurna da je to bilo za 6 mjeseci???
    Ovdje na rodi je tek u osmom mjesecu tocnije sredinom kolovoza objavljeno da su ugovorili postupke i da ih treba sprovesti do 31.12.2015.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Sadie, odluka 98. sjednice upravnog vijeća Hzzo-a bila je 17. 12. 2015. Odluka je dostupna na webu Hzzo-a.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Inesz jesi sigurna da je to bilo za 6 mjeseci???
    Ovdje na rodi je tek u osmom mjesecu tocnije sredinom kolovoza objavljeno da su ugovorili postupke i da ih treba sprovesti do 31.12.2015.
    Sigurna sam. To su bili postupci ugovoreni za period od srpnja do prosinca 2015.
    Gore u nekom mom postu imaš link na tu odluku UV HZZO-A od 3. 7. 2015.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

http://www.hzzo.hr/o-zavodu/odluke-uv/
    Odluka za postupke do 31. 3. 2016., sjednica UV Hzzo-a od 17. 12. 2015.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Vjerojatno nisu još dobili ugovor/rješenje, što nije razlog da mi sestra kaže da ne znaju. E, to je već laž. Tamo su svi divni i ljubazni, a ova je bila tak škrta na riječima da sam u jednom trenutku mislila da se prekinula veza.
    Škvorc je dobio daleko više postupaka. Kad se to kod njega "razdijeli"? Ja imam fore do ljeta (a mogu krenuti tek u travnju jer je bio cr), a onda sam neperspektivna wannabe trudnica.
    Ne žalimo ni kune koju smo potrošili na bebicu, al isključivo privatno dobiti dvoje djece već je jako puno love. Da uspijemo na 1 stimulirani prek HZZO-a, uštedjeli bismo 15.000 kn.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Sadie, kad si pitala u klinici za Hzzo postupke?
    Ova odluka o dodjeli postupaka na teret hzzo-a na snazi je već 25 dana.

Hzzo oglasi natječaj za mpo postupke radi smanjivanja Nacionalne liste čekanja i privatne klinike same odlučuju za koliko će se kojih mpo postupaka natjecati.

Ne odlučuje o hzzo koliko će kojoj klinici dodijeliti postupaka već same privatne klinike.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Sadie - od srca vam želim da uspijete upasti u postupke preko HZZO-a i da ćete uspijeti dobiti bebicu.

Što se tiče Betaplus klinike ja ne smijem više komentirati, obećala sam sama sebi tako da suzdržat ću se od komentara....ali moram ti reći da iz iskustva ljudi koji su nakon privatnog postupka odradili i postupak preko HZZO-a sve se promijenilo, počevši od ljubaznosti osoblja....
    Tako da nemoj da te to čudi.
    Ljubazni su samo zato jer moraju biti i jer je mpo biznis koji donosi veliki novac.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,jel ima netko da je isao u skvorc preko hzzo-a?
    Kakvi su vam dojmovi?
    Da idem tamo ili da se drzim vinogradske?
    Ja sam se narucila 3.2.
    U 11.mj sam imala 1.ivf/icsi u prirodnom ali nije uspjelo.
    Ja sam bila kod dr. Škvorc preko HZZO. Iskustvo je totalno pozitivno i cijelo osoblje klinike je odlično. Prvi put sam bila u 10.mj na prirodnom al je izostala oplodnja. Sad u 12.mj stimulirani postupak (12 jajnih stanica za ICSI, rezultat 7 blastica, 2vraćene, 5 zamrznutih). Sad sam 7+2 i srčeko kuca
    U petak idem baš kod dr. Škvorc na pregled

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Saznala sam o čemu je ova odluka.
    Dakle, za 2015. poliklinike su dobile određenu kvotu postupaka. Nisu sve uspjele iskoristiti pa je HZZO objavio odluku prema kojoj neiskorištene postupke smiju iskoristiti do 31.3. 2016. Na to se odnosi ova odluka gore, jedino što su napisali krivi broj postupaka budući da ih nisu kontaktirali već nekim svojim izračunom.
    Ugovor za 2016. ide naljeto.

laura, hvala, iako nećemo stići prek HZZO-a jer ću navršiti 42 prije novog ugovora. Al ok, ionak nismo ziher računali na to. Prvi put smo se nekak pokrpali financijski pa nije da opet idemo u kredit.
    Ne znam kakvi su sada. Vjerojatno sam naletjela na krivu sestru. Znam da su divni i krasni, razgovaraju s nama kao da nas razumiju jer to masno plaćamo, ali tamo do sada nisam imala osjećaj da sam došla k "trgovcima" (ne bi mi radili et s lošim zamecima samo da naplate i sl.) i nisu glumatali. Ako netko nije ljubazan po prirodi, taj neće biti ljubazan niti ako mu naredi šef (imam iskustva s takvim kolegicama). Al nije mi to toliko bitno kod privatnika. Bitno mi je da se osjećam kao čovjek, ne čekam red satima, dr. nije teško doći na pregled od doma jer zna koliko to košta, ne osjećam se kao da prosim plodnost u čekaonici i ne gadi mi se ići na wc (ja bih si takav doma htjela imati), dr. sve strpljivo objasni... Takve neke stvari koje čine razliku između humanog pristupa i tvorničke trake. Al najbitnije je da smo, čim smo dobili nalaze (i dr. nam je rekao nek idemo prek uputnice, a ne privatno kod njih), u 5 mjeseci smo odradili 4 postupka i dobili bebu.
    Neki dan mm gleda malu i kaže da nam je ovo najbolje uloženih 40.000 kn.

Šteta što nam je B. otišo u Irsku. Nemam pojma ko su ovi novi, al moram priznat da me nit ne zanima.
    Dugo me nije bilo na ovom forumu, pa sam se raspričala.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kako uopće u Betaplusu doći na hzzo postupak? Ako ih ne objavljuju na webu niti fejsu, jel to onda ide za njihove pacijente? Baš me zanima. Mi polako planiramo za iduće. Budući da smo se za prvo lijepo istrošili, nisam išla ni na što preko hzzo, voljela bih i to probati iskoristiti. Ako će još postojati na ljeto neki dobar zakon...

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pričaj mi. Mi smo sve postupke do sada radili privatno, a tak će biti i s drugom trudnoćom. Neću ni razmišljati koliko dajemo za hhzo mm i ja, i onda koliko nas sve ovo košta. A za dvoje djece to je ipak dobra cifra. Vrijedi to, al treba to iskeširati.
    Nazovi ih u srpnju/kolovozu.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Pozdrav cure,

i ja sam uspjela stupiti u kontakt u klinici Škvorc, pa evo sam odlučila kreniti u mpo borbu kod njih. Ako ima koja da tek kreće isto tamo, ili neka koja je bila neka se javi sa iskustvom. Puno bi pomoglo.

hvala

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

AMH, da li se u klinici Škvoc plaćaju pregledi, spermiogram, UZV... ako ideš preko HZZO?
    hvala

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj AMH prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila kod dr. Škvorc preko HZZO. Iskustvo je totalno pozitivno i cijelo osoblje klinike je odlično. Prvi put sam bila u 10.mj na prirodnom al je izostala oplodnja. Sad u 12.mj stimulirani postupak (12 jajnih stanica za ICSI, rezultat 7 blastica, 2vraćene, 5 zamrznutih). Sad sam 7+2 i srčeko kuca
    U petak idem baš kod dr. Škvorc na pregled
    AMH, da li se u klinici Škvoc plaćaju pregledi, spermiogram, UZV... ako ideš preko HZZO?
    hvala

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Platili smo prvi put konzultacije 300kn i ja sam htjela da mi UZV napravi da vidi kakvo je stanje kod mene i to je bilo 250kn. Spermiogram smo radili najprije u IVF, a onda ponovili kod njega kad smo odpočetka odulčili da idemo k njemu i to se placa. To ne pokriva HZZO kod njega. Kad kreneš u postupak onda je sve besplatno. Ja nisam više ništa platila dalje.
    Moje iskustvo je totalno pozitivno i nebi mijenjala doktora jer mi je odličan.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Platili smo prvi put konzultacije 300kn i ja sam htjela da mi UZV napravi da vidi kakvo je stanje kod mene i to je bilo 250kn. Spermiogram smo radili najprije u IVF, a onda ponovili kod njega kad smo odpočetka odulčili da idemo k njemu i to se placa. To ne pokriva HZZO kod njega. Kad kreneš u postupak onda je sve besplatno. Ja nisam više ništa platila dalje.
    Moje iskustvo je totalno pozitivno i nebi mijenjala doktora jer mi je odličan.

a i spermiogram je kako vidim na njihovoj stranici 350,00 kn. pa dobro, ako se plaća samo taj prvi put onda ok. nama koji smo daleko od Samobora, već sam put predstavlja veliki trošak kada moraš dolaziti tko zna koliko puta do kraja postupka...
    nema puno informacija o škvorc trudnoćama, koliko ih ima i koliko su općenito uspješni... no, dobro. nisam pratila tvoje postove, je li ti uspjelo iz prve? kakav si postupak imala?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Mi smo isto kod dr.Š., isto smo platili prve konzultacije, i od kad doneses d1 uputnicu folikulometrije, uzv su besplatni! Mi smo dosli s jednim spermiogramom, doktor nam je preporucio da odemo u Petrovu napraviti drugi, sto smo i napravili! Ja sam ostala trudna u trecem postupku, prvi puta kad smo dobili dobre stanice..

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj id20 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo isto kod dr.Š., isto smo platili prve konzultacije, i od kad doneses d1 uputnicu folikulometrije, uzv su besplatni! Mi smo dosli s jednim spermiogramom, doktor nam je preporucio da odemo u Petrovu napraviti drugi, sto smo i napravili! Ja sam ostala trudna u trecem postupku, prvi puta kad smo dobili dobre stanice..
    Znači, kada budem išla prvi puta, ne trebam nositi uputnicu?

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Drage moje forumasice, nova sam ovdje pa mi treba mala pomoć.. Naime iz Bosne sam ali smo se odlučili za vantjelesnu u Zagrebu kod dr. Radnočića. Također sam nova u svemu ovome. U februaru smo zakazali konsultacije sa dr.Radončićem u poliklinici Vili. E sad pošto tamo ne rade spermiogram preporučio nam je da ga uradimo u poliklinici Beta plus ili Kuna i Perić? Molim Vas da li mi možete reći koja od dvije klinike je bliža poliklinici Vili kako bi nam bilo lakše da se snađemo? Također vidjela sam da je u Beta plus cjena spermiograma 500kn, a za Kuna i Perić ne piše, pa da ali neko zna? Unaprijed vam se zahvaljujem s aželjom da svi uskoro postanete majke

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Mi smo isto došli s jednim spermiogramom,al smo onda drugog kod njega odlučili napraviti kad smo tam išli i u postupak. Netreba ti prvi put uputnica,samo svi nalazi koje imate. Ja sam bila u 10.mj na prirodnom i izostala je oplodnja. U 12. mj stimulirani i uspjelo . Bila sam kod dr. Š sad 15.1. na pregledu i usput smo pričali i statistika za prošlu 2015. im je 41% kaj je daleko iznad prosjeka. To je ukupni postotak bez obzira na dob. A u 12.mj je od 26 transfera bilo 18 pozitivnih beta.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Samo što oni u to broje i biokemijske trudnoće, znači svaki plus. A trebali bi reći koliko je trudnoća rezultiralo porodom.

Betaplus idući mjesec objavljuje statistiku za 2015.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Samo što oni u to broje i biokemijske trudnoće, znači svaki plus. A trebali bi reći koliko je trudnoća rezultiralo porodom.

Betaplus idući mjesec objavljuje statistiku za 2015.

Dobro, slažem se s tobom. Mada biokemijske trudnoće i spontani pobačaji nisu njihov dio posla, da se tako izrazim. Ipak, oni jesu ostvarili trudnoću, ali iz nekog razloga je trudnica nije uspjela zadržati. Ja imam 2 spontana iza sebe pa mogu reći da vjerujem da moje tijelo jednostavno iz nekog razloga nije uspjelo a ne dr. ili priroda.
    Nažalost.
    No, ipak, voljela bih znati i koliko je od tih njihovih transfera na kraju rođenih beba.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Mi smo isto došli s jednim spermiogramom,al smo onda drugog kod njega odlučili napraviti kad smo tam išli i u postupak. Netreba ti prvi put uputnica,samo svi nalazi koje imate. Ja sam bila u 10.mj na prirodnom i izostala je oplodnja. U 12. mj stimulirani i uspjelo . Bila sam kod dr. Š sad 15.1. na pregledu i usput smo pričali i statistika za prošlu 2015. im je 41% kaj je daleko iznad prosjeka. To je ukupni postotak bez obzira na dob. A u 12.mj je od 26 transfera bilo 18 pozitivnih beta.
    Moram priznati da je to lijepa statistika, ali kako to da to nigdje nepiše na njihovim stranicama, niti cure koje su imale pozitivnu betu nisu objavile. Doduše, možda nisu sve na forumu

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Bila sam kod dr. Š sad 15.1. na pregledu i usput smo pričali i statistika za prošlu 2015. im je 41% kaj je daleko iznad prosjeka. To je ukupni postotak bez obzira na dob. A u 12.mj je od 26 transfera bilo 18 pozitivnih beta.
    41%? na što se odnosi taj broj? na kliničke trudnoće po započetom postupku? na postotak trudnoće koje napreduju dalje nakon utvrđivanja srčane akcije?

nisam vidjela da je objavljeno koliko je iz postupaka u 2014. rođeno djece kako bi se moglo vidjeti koliki je postotak započetih ciklusa završio rođenjem djeteta.

to razbacivanje s nekim velikim postotcima uspješnosti pada u vodu kad se vidi koliko je iz odrađenih postupaka rođeno djece. jer dijete je to što želimo, ne pozitivni test, pozitivna beta, ne trudnoća...

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Kod Škvorca se još dodatno naplaćuje kratkotrajna anestezija, 1000 kn.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

41%? na što se odnosi taj broj? na kliničke trudnoće po započetom postupku? na postotak trudnoće koje napreduju dalje nakon utvrđivanja srčane akcije?

nisam vidjela da je objavljeno koliko je iz postupaka u 2014. rođeno djece kako bi se moglo vidjeti koliki je postotak započetih ciklusa završio rođenjem djeteta.

to razbacivanje s nekim velikim postotcima uspješnosti pada u vodu kad se vidi koliko je iz odrađenih postupaka rođeno djece. jer dijete je to što želimo, ne pozitivni test, pozitivna beta, ne trudnoća...

istina

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Uspjesnost je ta vjerojatno za proslu god. A nemoze on predvidjeti 100% koja trudnoca bu zavrsila spontanim a koja rođenjem. A isto tak,netko tko je daleko a kod njega je u postpuku,neide k njemu na kontrole a pitanje a javi dal je bil spontani ili je zavrsilo sretno.
    A ni biokemijsku trudnocu nemre on predvidjeti.
    Kak on slazu tu statistiku,neznam. Za 2014. pise nakraju koliki je postotak biokemijskih trudnoca.
    Meni je doktor odlican,a u druga misljenja neulazim.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Evo od cura koje ja znam, koje su mi iz grada ili smo bile zajedno tamo pa ostale u kontaktu, nas 6, 5 pozitivnih beta, jedna biokemijska i moj spontani, ostale tri zasad sve ok, Bogu hvala! Daj Boze da i dalje bude dobrih rezultata, u bilo kojoj klinici ili bolnici!!

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj id20 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo od cura koje ja znam, koje su mi iz grada ili smo bile zajedno tamo pa ostale u kontaktu, nas 6, 5 pozitivnih beta, jedna biokemijska i moj spontani, ostale tri zasad sve ok, Bogu hvala! Daj Boze da i dalje bude dobrih rezultata, u bilo kojoj klinici ili bolnici!!
    a je li ti to prvi spontani?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Je, prvi! Imam jos jednu smrznutu blasticu, ovih dana kad dobijem phd nalaz cu zvati doktora i dogovoriti transfer..

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ti si isto kod dr. Škvorc?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ti si isto kod dr. Škvorc?
    Jesam!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Sretno dalje!

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

id20 sretno!

Ja sam zadovoljna s onim što je do sada dr rekao, vidjet ćemo dalje. Moram prvo sniziti tsh da bi počela sa bilo čime... kroz mjesec dana ću, ako se snizi ths, kreniti u bitku...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa klinike bi trebale voditi računa o broju rođenih beba. Mene su iz Betaplusa nazvali par mj nakon što sam rodila da pitaju da li je sve ok, da li sam rodila, i podatke o porodu, trudoći i bebi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •