Stranica 343 od 581 PrviPrvi ... 243293333341342343344345353393443 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 17,101 do 17,150 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

norma jeane avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

karanfilčić, ja sam imala na početku užasnih problema sa probavom i probala sve i svašta. sada pojedem za doručak obavezno neko voće (inače ga jakoooo obožavam pa se davim u njemu) i negdje poslje ručka obavezno jedan magnezij...ugl, svaki dan sam već za pola sata na WC-u , bez obzira na to koliko zdravo ili nezdravo jela taj dan

sječam se da sam ispočetka kad sam regulirala probavu pojela bar 2-3 kiwija svaki dan , baš mi je jako pasao, i poslje toga sam bila obavezno na WC-u

treba naci neki sistem koji nam pomaže...svakom nešto drugo, meni je samo bilo bitno da to dovedem u red jer sam inače imala velikih problema sa hemeroidima pa nisam htjela da se to ponovi

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Karanfilčić super za bebicu!
    Meni je došao danas nalaz za kombinirani probir..sve je rizik manje od graničnog..i mislim da je nalaz ok po svemu. Odnijet cu ga dr iduci tj kad budem išla na pregled.
    Ja sam danas kupila 2 kg kiwija..nešto mi paše, a i ima vitamina. I dalje su mi mučnine prisutne, i imala sam rigoleto danas..sad sam 13+3.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Vjerovatno djaba brinem danas sam 17t i malo me bilo uplasilo to kad vidim da zene sa 16t osjete a kod mene nista. Da mi nije ovolikog povracanja i mucnina bilo bi k'o da nisam ni trudna, nisam jos ni kg nabacila samo se primjeti stomacic i grudi a ostalo se sve smanjilo
    Bas me nekad baci u depresiju ove tegobe, bas sam tuzna sto ne prestaju i brinem se kad sam ovoliko slaba nekad imam osjecaj da ne mogu izdrzati. Sinoc dok sam bila u wc na solji(ispricavam se zbog izraza) toliko me zabolio stomak da se nisam mogla pomaknuti 5 min i kasnije je proslo valjda je to normalno?

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

radoznalica,normalno je neboj se, mene su znali bolovi uloviti da nisam mogla hodati,evo na sam prije nego cu uci u 13tt nemam bolova,i usla u 13t i nema ih,kazu da je normalno i kad ih imas i kad ne.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Tina1993 kod mene je bas drugo stanje, do sad mi je trebalo stabilizovati se ovo ali eto jos uvijek puno povracam i nisam jos uspjela vratiti kilazu od prije trudnoce bojim se da to i nije bas zdravo da bi trebala jesti za dvoje a ja ne jedem ni koliko sam za jedno prije..

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj radoznalica prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerovatno djaba brinem danas sam 17t i malo me bilo uplasilo to kad vidim da zene sa 16t osjete a kod mene nista.
    Prvorotka ne može osjetiti bebu prije punih 18 tjedana trudnoće ili punih 5 kalendarski mjeseci od prvog dana zadnje menstruacije. Tada se skoncentriraj na pokrete, iako su ti prvi lagani, no skužit ćeš da je taj osjećaj kretanja u tvome trbuhu nešto što nisi nikad prije osjetila.
    Prvi pokreti su micanje cijelog bebinog tijela, sasvim nešto drugo nego lupanje ručicama i nožicama u kasnoj trudnoći.

Tada zapamti datum prvog pokreta koji si osjetila, dodaj 4 kalendarska mjeseca i dobit ćeš najvjerojatniji datum poroda. Nekad su metoda čistog promatranja točnije od sve današnje tehnologije

Probaj se manje bojati. U najvećem postotku trudnoće završe rađanjem živog i zdravog djeteta <3

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Tina1993 kod mene je bas drugo stanje, do sad mi je trebalo stabilizovati se ovo ali eto jos uvijek puno povracam i nisam jos uspjela vratiti kilazu od prije trudnoce bojim se da to i nije bas zdravo da bi trebala jesti za dvoje a ja ne jedem ni koliko sam za jedno prije..
    A ja se bojim da dobivam previse kg,kad sam krenula u postupak i hvala Bogu zavrsio se za trudnocom imala sam 53kg,sa 11tt sam imala na zadnjem pregledu 54,5kg,i danas se vagala bas kod mame pokaze 57kg,a tek sam 13+5tt,isla sam kupiti danas druge tajice,jer ove do sad sta sam imala me stezu dosta,vidjet cu sad 23.2 sa 15tt koliko ce mi pokazati na njihovoj vagi,ja isto ne jedem puno,ali ne povracem,jedino mi se vrti popodne uzas,danas dok sam oprala malo posuda,imala sam osjecaj da cu se srusiti.

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Kako ne moze osjetiti prije 18tt? Ja sam prvu bebu osjetila sa 17tt, neki su i ranije , neki kasnije. Kazu da nije panika ni da se do 20tt ne osjeti.
    Ja sam zapisala datum kad sam osjetila prvi.put i dodala 4 mj i rodila 10 dana kasnije od.toga. Za to mi dr rekla da zapisem, ali beba ce doci kad joj je vrijeme

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Da vam se brzinski javim. Rodila sam u utorak, carskim rezom predivnog dečkića. On je postao centar našega svijeta.
    Nisam se javljala ranije jer sam pod dijagnozom gestoze zadržana u bolnici tri tjedna. Unatoč tome, micko je rođen s 3kg. Izgubio je na kilaži i došao do 2800, ali je sve u redu.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 13.02.2016. at 04:00

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Cestitam Medaja na malenom princu,tebi zelim brz oporavak.

karanfilčić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Medeja čestitam baš smo se pitali gdje si nestala
    radoznalice ja mislim da se nemaš razloga zabrinjavati zbog kilograma jer beba uzme sve što joj treba, ako ti beba na uzv lijepo napreduje sigurno je sve ok, ali naravno ako ćeš se ti bolje osjećati pitaj ginekologa sljedeći put da se ne brineš bez potrebe
    Posljednje uređivanje od karanfilčić : 13.02.2016. at 10:11

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bravo Medeja! Čestitam!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Medeja, čestitaaaaam!! Uživajte sad!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Medeja draga, cestitam od srca

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Čestitke Medeja!! Kako smo danas cure?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Super Medeja!
    Cestitam

Maxine se i pazite!

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Medeja cestitam )))

Sent from my iPhone using Tapatalk

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj vucica prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke Medeja!! Kako smo danas cure?
    Vucice,napeto,ne mogu docekati daj 23,samo se nadam da je sa bebom sve u redu,da se lijepo razija i napreduje,danas sam sva u nekoj tjeskobi,neznam ni ja sta mi je.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tina nemoj biti napeta, tvoja bebica raste i sve je super..ja idem u cetvrtak na pregled..i mene zanima kako je narasla.

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Medejaaaa, čestiitaaaam!!!

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Tina nemoj biti napeta, tvoja bebica raste i sve je super..ja idem u cetvrtak na pregled..i mene zanima kako je narasla.
    Ma smirim se,i onda si svasta stavim u glavu gluposti bespotrebno,pa si mislim nebi me dr,narucio za mjesec dana,da ne misli da nesto nije u redu,nego bi me stalno promatrao,brisevi su i nalazi svi ok,da nije nesto u radu pokazali bi nalazi,kad idem sjest na nesto nize,imam pritisak da se namjestam ko kvocka kakva,ujutro se sagem da popravim jastuk,skoro me je ukocilo dole u kicmi,kako sve raste i mjenja se,mene svaka promjena,probadanje i sve ostalo samo prestrasi,kao da mi sve dole presjece,uzas zivi,onda gledam pa nikako da napipam da mi je trbuh tvrd,neosjecam nista,da neznam da sam trudna,mislila bi da nisam,danas mi je dan katastofa,sve neke crne misli imam,bespotrebno,ali eto tako se danas osijecam.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Kako si ti,kako se ti osjecas,dal se nadzire trbuscic?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Medeja, cestitam!!

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tina bit ce ti takav dan, ova juzina valjda, hehhe...pa te peru neki crnjaci..sutra ce bit bolje sigurno..ne brini. A ja jos imam mucnine, rigoleto kako koji dan..nekad mi se cini da mi se vratila energija, a nekad sam ajme, kao puz..Sirim se u struku da, a i nazire se trbuh lagano.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Tina bit ce ti takav dan, ova juzina valjda, hehhe...pa te peru neki crnjaci..sutra ce bit bolje sigurno..ne brini. A ja jos imam mucnine, rigoleto kako koji dan..nekad mi se cini da mi se vratila energija, a nekad sam ajme, kao puz..Sirim se u struku da, a i nazire se trbuh lagano.
    Meni koda ujutro mi se cini da ga lagano dobivam,ja imam vrtoglavice obicno popodne se pojave,trbuh nam jos ni ne moze biti tvrdi jos je maternica spustena,uskoro bude na mjestu da se i primjeti i opipa.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cestitam, Medeja!

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Cestitam Medeja

Ma ja ne znam sta je samnom je li normalno da ovoliko povracam, imam osjecaj da cu se vise raspasti od svega, glava mi puca a pritisak poprilicno ok 115/70. Danas sam 17+3t ne osjetim cak ni leptirice u stomaku sto drugi govore, nadam se da je beba ok za UZV sam narucena tek u martu. Ja stvarno ne mogu da shvatim sta je samnom sve trudnice oko mene vesele, raspolzene i uvelko se sire a ja nikakva i dan i noc mucnine, kiselina i povracanje cak sam izmrsala u licu, rukama, nogama....uzas nekad mislim da necu moci podnijet ovo sve

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Cestitam Medeja

Ma ja ne znam sta je samnom je li normalno da ovoliko povracam, imam osjecaj da cu se vise raspasti od svega, glava mi puca a pritisak poprilicno ok 115/70. Danas sam 17+3t ne osjetim cak ni leptirice u stomaku sto drugi govore, nadam se da je beba ok za UZV sam narucena tek u martu. Ja stvarno ne mogu da shvatim sta je samnom sve trudnice oko mene vesele, raspolzene i uvelko se sire a ja nikakva i dan i noc mucnine, kiselina i povracanje cak sam izmrsala u licu, rukama, nogama....uzas nekad mislim da necu moci podnijet ovo sve
    Draga moja nebri se,ja sam isto sva nikakva,stalno se bojim za bebu,normabel neznam kad sam zadnji puta pila,jucer sam ga popila jer vise nisam mogla,bolova bas i nemam tu i tamo,jucer me presjekalo dole od straha i stresa,kojeg sama sebi zadam,uzas sam,samo nek je sve u redu sa bebom,kad vidim 23 da je sve ok,onda cu se smiriti opet. Nemoj se samo brinuti,to vise steti,mislim ja sad tebi drzim predavanja nisam ni ja bolja. Bit ce to sve dobro.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cestitam Medeja

Pa koliko povraćaš to? Moja prija je u bolnici jer konstantno povraća, priključena je na infuzijama..i onda je mir. Povraćala je po 15 puta u danu..ona je trudna kao i ja, 13+6.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Tina ma ne moze izgleda bez brige proci jos cesto bas nocu sanjam bebu kako je dojim a nemam mlijeka ili kako je trebam presvuci a ne znam, probudim se placuci i pitam se da li cu znati s obzirom da nikad nisam bila u kontaktu s tim..a toliko zelim bebu samo da dodje
    Mozda i dodatno na sve utice heh sto ne smijem imati odnose s muzem oduzilo se ova 3 mjeseca pa odmah i neke svadjice.

Vucice i ja sam do 13t isla svako drugi dan na infuziju, a povracam cim nesto pojedem i sve dok vecinu unesene hrane ne izbacim, jelo mi dodje kao kazna znam da moram jesti a znam da cu nakon toga povracati rekla mi je dokt da dodjem u cetvrtak da vidi da mozda smanji mi dozu dabrostona jer mozda je on uzrok.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Tina ma ne moze izgleda bez brige proci jos cesto bas nocu sanjam bebu kako je dojim a nemam mlijeka ili kako je trebam presvuci a ne znam, probudim se placuci i pitam se da li cu znati s obzirom da nikad nisam bila u kontaktu s tim..a toliko zelim bebu samo da dodje
    Mozda i dodatno na sve utice heh sto ne smijem imati odnose s muzem oduzilo se ova 3 mjeseca pa odmah i neke svadjice.

Vucice i ja sam do 13t isla svako drugi dan na infuziju, a povracam cim nesto pojedem i sve dok vecinu unesene hrane ne izbacim, jelo mi dodje kao kazna znam da moram jesti a znam da cu nakon toga povracati rekla mi je dokt da dodjem u cetvrtak da vidi da mozda smanji mi dozu dabrostona jer mozda je on uzrok.
    Znam da tesko je,i ja sanjam da sam rodila,i svasta nesto,sinoc sam sanjala da sam se probudila i da je ulozak bio pun krvi,uzas.pipa, svako malo oko trbuha,pa nikako da napiam da je tvrdi ili nesto,kad lezim gotovo ga niti nemam,a danas sam 14tt.

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Radoznalica, postoje i druge mogućnosti osim vaginalnog seksa. Jeste to istražili?

Tina, narast će trbuh, ne brini.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Galicia,nestrpljiva sam da ga vidim ,ja kad sam pitala doktora za intimne odnose dali smijemo imati,rekao je da smijemo,posto je sve u redu,i imali smo taj dan kad smo dosli sa pregleda i ukratko bilo je katastrofa,ukocili se i ja i suprug,znam da bebi nista ne moze biti,ali ne mozemo se opustiti,jednostavno smo odlucili da od toga nista,hahaha samo se brinemo oko bebaca,ali i nemam zelju za intimnoscu,neznam jednostavno je nestala,inace nije tako,al u zadnje vrijeme izgubila volju za tim.

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Tina, ok je ako nisi sad za seksualne odnose. Super je ako o tome možeš razgovarati s mužem da raščistite eventualne nedoumice.
    Ja mislim da ne bih imala problema sa seksom (zbog razmišljanja o bebi), ali dragi je ukočen pa se ne upuštamo u to. Šteta što se mene tiče.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Galicia,mi smo razgovarali,i odlucili da necemo,cak da pace on je to predlozio skupa samnom,jednostavno nam ne fali,dok lezimo mazimo trbuh i tako,valjda smo to toliko cekali da smo jedva docekali da se na taj nacin posvetimo jedno drugome,nesto novo,ali lijepo.

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    Da vam se brzinski javim. Rodila sam u utorak, carskim rezom predivnog dečkića. On je postao centar našega svijeta.
    Nisam se javljala ranije jer sam pod dijagnozom gestoze zadržana u bolnici tri tjedna. Unatoč tome, micko je rođen s 3kg. Izgubio je na kilaži i došao do 2800, ali je sve u redu.
    Čestitam draga

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mona22 kako ste vas dvije,kako dojenje?
    I da Medeja iskrene cestitke :D!!!

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Uz Medeju, ne javlja se i LadyB.
    Ili sam propustila da je rodila???

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
    eej draga ma tu sam..pratim sve..al sam tako odljepljena od svega od kad su me frknuli na strogo mirovanje već zadnjih nekoliko tjedana...
    pa nemam o čemu ni pisati osim kako iz kreveta idem na wc i natrag...
    psihički totalni izazov za mene hiperaktivnu...tako da imam svojih dana kad sam dno...ali evo guram kroz 30tj i nadam se da ću dogurati do 34.

Eryngium
    nadam se da plivaš ko ribica u novoj ulozi
    Medeja tebi puse i čestitke

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Bok cure, evo ja sam danas bila na prvom pregledu, 5+5 sam i vidjela se samo gestacijska i unutra zumanjcana, jel to ok ili je vec srce trebalo kucati?

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Medeja cestitam

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj tweety55 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure, evo ja sam danas bila na prvom pregledu, 5+5 sam i vidjela se samo gestacijska i unutra zumanjcana, jel to ok ili je vec srce trebalo kucati?
    To je sasvim dobro,ja sam bila 6+3 kad je srce kucalo.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala vam na čestitkama!!!
    Uživamo s našim miškom i još mi je uvijek teško za povjerovati da je napokon tu ono što smo si toliko željeli. Sjetim se što smo sve prošli i sve se isplatilo te bih opet sve iznova.
    Svima vam želim ovoliku količinu sreće!

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj tina1993 prvotno napisa Vidi poruku
    To je sasvim dobro,ja sam bila 6+3 kad je srce kucalo.
    Hvala

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Tina heh dobro je sto tako mozes al nekad podivljaju bas hormoni da te vuce zelja, i nekako to utice na sve bar u mom slucaj. Ubrzo ce 4 mjeseca kako nismo imali odnose i bas su pocele nesuglasice, svadjice itd. to nam je uvijek bio neki "ispusni ventil" pa je uvijek bio sklad i harmonija a nekad me strah jos 4,5 mjeseci se mora cekati bas se bojim da se ne javi jaz medju nama iako ovo bebu bas zeljno iscekujemo.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo i ja jučer bila izvanredno na pregledu. U sluzi se pojavila svježa krv, i odjurila sam.

Vidjela sam kuckanje, uzv je bacio trudnoću da je 5+5 po veličini, al dr kaže da to još nije precizno mjerenje, da ćemo za termin vidjeti na pregledu za 2 tj kad bude plod veći i kad se bude bolje dao izmjeriti. (po mengi bih jučer bila 7+4, al znam da je ovulacija bila barem 7 dana kasnije). Kaže sve školski, okrugla gestacijska, vidi se žumančana, moj mali graškić unutra. I imam par sitnih implantacijskih hematomića, od tud krv.
    Dobila sam utriće i za 2tj kontrola, u međuvremenu vađenja krvi i urina.

Malo me frka što je plod još manji nego treba biti (po seksu i procijenjenoj ovulaciji), ali ako dr kaže da je ok i da se još teško mjeri, budem probala ne živcirati i ne bojati se

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Tina heh dobro je sto tako mozes al nekad podivljaju bas hormoni da te vuce zelja, i nekako to utice na sve bar u mom slucaj. Ubrzo ce 4 mjeseca kako nismo imali odnose i bas su pocele nesuglasice, svadjice itd. to nam je uvijek bio neki "ispusni ventil" pa je uvijek bio sklad i harmonija a nekad me strah jos 4,5 mjeseci se mora cekati bas se bojim da se ne javi jaz medju nama iako ovo bebu bas zeljno iscekujemo.
    Probajte sa ovim sta ti je Galicia preporucila,osim vaginalnog druge mogucnosti,mi smo probali al jednostavno smo preukoceni i ja i on,a i kad smo usli u postupak,rekli smo ako nam uspije da cemo izdrzati tih 9mj i ostatak dok se ne oporavim nakon poroda,samo da nasa mrva dode ziva i zdrava u nase ruke.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    eej draga ma tu sam..pratim sve..al sam tako odljepljena od svega od kad su me frknuli na strogo mirovanje već zadnjih nekoliko tjedana...
    pa nemam o čemu ni pisati osim kako iz kreveta idem na wc i natrag...
    psihički totalni izazov za mene hiperaktivnu...tako da imam svojih dana kad sam dno...ali evo guram kroz 30tj i nadam se da ću dogurati do 34.

Eryngium
    nadam se da plivaš ko ribica u novoj ulozi
    Medeja tebi puse i čestitke
    Znam kako ti je. Al za smotuljak ništa nije teško. Iskoristi sad to vrijeme za čitanje knjiga, gledanje serija, što god već da ti paše. Kasnije teško da ćeš imati vremena za to.

Mi smo se uhodali.
    Osim nespavanja, za sve ostalo mogu reći da uživam.
    Drži se!

Veliki pozdrav i svim novim trudnicama!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Hehe taj sex ni s njim ni bez njega. Iskreno meni nije nimalo do tog ali da smirim muza svako malo se poigramo ali bez vaginalnog posto moram strogo mirovati,al eto da ga malo nagradim jer je stvarno divan snademo se i odmah je sav sretan . Cure dali je normalno da od mucnina nemogu piti terapiju estrofem i prenatal vitamine jednostavno mi se na pomisao povraca a rijetki su dani kad uspijem popiti da ne povratim bojim se da bebice nece dobro napredovati jer sve ode iz mene.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Ma dosadilo mu i te igrice napetost raste pogotov sto smo nakon 10 mjeseci odnosa dosli u tu fazu. Ma ni meni nije do toga ili bilo cega bas sam napeta i nervozna punih 18t mi a jos nisam osjetila bebu nista nikakvog znaka
    samo imam cesto neku bol kao zig ispod desnog rebra bas mi tesko i spavati non stop moram mjenjati polozaj da li je to ok.

Gricka vjestica i ja imam ceste mucnine i bas povracam al natjeram se nazor da popijem dabroston i prenatal iako mi nj miris muku izaziva opet kontam iako povratim ostane bar dio sastojka

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Helloo...vidim priča se o seksu.. Na početku mi je libido bio nula, još uvijek je, al malo se vraća..također nismo se seksali u početku, prvo radi utrića, a i zbog mučnina i povraćanja..svakako mi nije bilo do toga. Neki dan smo krenuli, ali je čudno, haha..nekako se nikako opustiti ni ja ni on, a poslije mi je nekako sve i bilo nadraženo i nekako me boluckalo, valjda jer dugo nismo. Mm kaže da sutra pitamo na pregledu jel smijemo i jel pametno da on svrši u mene..Što se mene tiče i dok nisam bila trudna kad dugo nemamo odnos, onda se baš stisnem kako bi rekla, što ga više prakticiram, bolje je. Ali nikako da mi se vrati moj stari libido..pitam se i hoće li?!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •