Lijepi pozdrav svima, evo i mene u čekaonicama riječke Humane zajedno s dr. M ...
Za cca tjedan dana na rasporedu je prva folikulometrija pa bih vas molila samo informaciju koliko dana ste išle zaredom u prosjeku?
![]()
Lijepi pozdrav svima, evo i mene u čekaonicama riječke Humane zajedno s dr. M ...
Za cca tjedan dana na rasporedu je prva folikulometrija pa bih vas molila samo informaciju koliko dana ste išle zaredom u prosjeku?
![]()
Pozdrav MMinnie! i ja sam idući tjedan u podrumu!Sve ovisi o tvom ciklusu. Nisi napisala u kojem se postupku radi.Insemenaciji, prirodnom ili stimuliranom IVF-u? Ako se radi o prirodnom IVF (ili insemenaciji )otprilike ispadne tri do četiri puta prije punkcije. Koji dan ciklusa ti je rekao da dođeš? Obično kreću s 8. danom ali meni su ciklusi duži pa se ja naručim 10. dan. Onda to obično ide svaki drugi dan, a pred samu ovulaciju možeš ići i svaki dan. Prati se rast folikula i sve ovisi o tome kako ti rastu folikuli.
Vrlo vjerojatno budemo skupa čekale ondaPrvotno je bila ideja IVF-a zbog katastrofalnih muževih nalaza (teška OAT), no nakon mjesec i pol dana kada smo prikupili sve nalaze, između ostalog i njegov novi nalaz spermiograma, došli smo čak i do moguće inseminacije jer je dr.M vidio novi nalaz i rekao da je skoro blizu normalnog. Dobila sam Puregon (900) i 2 d.c. se trebam početi pikati i 6 d.c. dolazim na prvu FM.
No danas sam trebala dobiti M i kao za inat ne dolazi, vjerojatno od iščekivanja, a inače mi je ciklus 28/4. Sve po p.s.-u.