-
uzvici tipa "o moj bože" i pozdravljanje novinara sa hvaljen Isus nije ni približno ista stvar
ovo prvo je uzrečica koja se koristi u svakodnevnom govoru, kao uostalom što se bog spominje i u psovkama često, i to čovjek izgovori onako automatski u nekom emotivnom momentu
a pozdrav je pomno isplaniran, to nije neki uobičajen način kako se pozdravlja u službenim situacijama, ili možda tebe tako na banci pozdravljaju, na poslu? on je jako dobro znao zašto je tako pozdravio, namjera je bila da se na to stavi naglasak. I sad, osjećaš li se ti kao vjernica na neki način počašćeno kad ministar tako pozdravi? ili ti je to nevažno?
s tim da, ni Milanovića ni Josipovića neću branit, oni su mi bili vrlo gadljivi koliko su se dodvoravali crkvi i pokušavali sebe prikazat ko neke.. a ne znam šta.
ali nikako ne bih rekla da je ovo hvatanje za riječi, a ne za djela. To je sve itekako povezano, forsira se atmosfera nepoželjnih, i isticanje vjerskih sadržaja svugdje, kao ovo što je Jelena napisala za TV program, je dio toga.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma