Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
uzvici tipa "o moj bože" i pozdravljanje novinara sa hvaljen Isus nije ni približno ista stvar
ovo prvo je uzrečica koja se koristi u svakodnevnom govoru, kao uostalom što se bog spominje i u psovkama često, i to čovjek izgovori onako automatski u nekom emotivnom momentu
a pozdrav je pomno isplaniran, to nije neki uobičajen način kako se pozdravlja u službenim situacijama, ili možda tebe tako na banci pozdravljaju, na poslu? on je jako dobro znao zašto je tako pozdravio, namjera je bila da se na to stavi naglasak. I sad, osjećaš li se ti kao vjernica na neki način počašćeno kad ministar tako pozdravi? ili ti je to nevažno?

s tim da, ni Milanovića ni Josipovića neću branit, oni su mi bili vrlo gadljivi koliko su se dodvoravali crkvi i pokušavali sebe prikazat ko neke.. a ne znam šta.
ali nikako ne bih rekla da je ovo hvatanje za riječi, a ne za djela. To je sve itekako povezano, forsira se atmosfera nepoželjnih, i isticanje vjerskih sadržaja svugdje, kao ovo što je Jelena napisala za TV program, je dio toga.
ja sam se odredila prema tome jos ranije na postu. ja tako ne bih pozdravila osim ako nisam na katolickom radiju, kod biskuppa ili u samostanu u nekom posjetu. milanovicevo licemjerje je gadljivo ALI preko svega bih ja presla svima da oni vole Hrvatsku. da se odredim i prema tome. po meni nitko tko ne plati porez, koristi sluzbene kartice za osobne potrebe, zove sa sluzbenog moba, fotokopira svoje stvari na racun firme ili uzme spajalicu iz firme ne voli hrvatsku. bez obzira na vjeru i nacionalnost. ako krades drzavu u svom položaju gdje mozes onda je ne volis i pokrast ces je i kad dođes na veći položaj. mislim da vrlo malo političara voli svoju domovinu i to je po meni uzrok svih problema. a ne vjera. jer katolicka vjera je najsirokogrudnija vjera koja nikog ne osuđuje i koja se temelji na ljubavi.