Skulirana dobro si prošla!
Summer super su patike, trebale bi mi takve jedne.
Sinoć napokon eccentric upper, trebala mi je vježba.
Skulirana dobro si prošla!
Summer super su patike, trebale bi mi takve jedne.
Sinoć napokon eccentric upper, trebala mi je vježba.
ja sam sinoć prijavila obleku a nisam trening.. inače, odradila zwow#8 i 4 min vijače.
htjela sam nastaviti sa tonyevim programom ali kakos am ovaj tjedan u progonstvu kod mame nama tamo wifi pa mi pojede sav internet. a ovaj zwow znam napamet.i bio je dobar. mogla sam još nešto ubaciti ali bilo je gužvastično, i kako nisam doma dosta je i ovo. bitno da se radi.
inače jučer sam vidjela na stranici fitness.hr da imaju girje od 12 kg na akciji, mislim da je s popustom oko 220 kn ili tako nešto pa me pomamilo..ali još sam na stand bayu..dobor bi došla ali milsim da nije prioritet..budemo vidjeli
Skulirana, ajme, mene boli glava samo kad pomislim na to
Jutros cu biti pametna, pa idem odraditi istezanje, jer koljena boluckaju
Imam knjigu Anatomija istezanja, super je objasnjeno, sve sa slikama, pa mi to istezanje traje po sat vremena
Što je najbolje pokloni su super, nema plastike, jedino ih je po mom mišljenu previše, općenito mislim da djeca danas imaju više nego što im treba.
Dobila je krasne robe, majica, tunika, haljina, šorceva, puno kreativnih setova (ona to obožavaaa), društvene igre, novčanike, dnevnik s lokotom, krasnu kutiju za nakit (onu od Top Modela, oči su joj se caklile kad ju je ugledala), brdo čokolada (njih ne jedemo samo prosljeđujemo dalje, nismo čokoljupci), dvije barbike (s njima se više ne igra, evo njih ću proslijiedit), bojice, flomiće i sl.
Pravi je roćkas prekosutra 6.5. al smo sve prebacili ranije zbog Wings for Life, u petak već putujemo za Zadar obiteljski
inače koma mi je bila noć, em sam se kasno primila utega, loše spavala zbog muke što me sve čeka od posla do kraja tjedna, mali se nešto koprcao i budio a čak i kćer koja se ne budi već 5 godina, uglavnom veselje i ajd sad ovako "odmorna" da odradim taj sav posao koji me čeka s 2,5 sata sna grrr...i hoću sunceeeeeee...dosta mi kiše brate mili.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.05.2016. at 10:26
Draga moja,
da vidiš samo koliko vrsta, oblika, veličina, ukusa...eh da si bliže odmah bi ti dala par.![]()
Lili, super za poklone! I ne, dobrih poklona nikad nije previše.
Previše bi bilo da ste dobili puno barbika-like krame.
![]()
Istina Dijana ovo je prvi put da nema tih bezvezarija nego baš konkretni pokloni koje će dijete itekako iskoristiti na ovaj ili onaj način.
A da ste nas vidjeli s tim vrećicama kad smo ih nosili doma, mala je cijelo vrijeme pobrojavala koliko ima vrećica da nešto ne pogubimo tako da Willow nije bilo šansone da nešto sakrijem, ona i braco su pomno prvo čitali čestitke ručno napravljene (od dječice gostiju) a onda otvarali jedan po jedan![]()
Lili, a moja je manja pa još imam šanse nešto prokrijumčariti
ali cura mi u principu dobiva praktičnije poklone od dečka, ono više robe, špangica, čarapica itd.,
svi znaju da se veseli robi pa onda može proći pod poklon
Super da je curka zadovoljna
Danas kuci trening kasnije roses outlet shoping. Blizi se dan.
20 jumping jackova
3x10 trbusnjaka
Vjezbe za zdjelicu
3x8 cucanj, plank, skok
10 cucnjeva sa skokom
Izdrzaj rukom sa 6kg 1min pa 45sec
Plankovi 6x30sec
3y10 serije za donji trbuh sa kosarkaskom loptom(nemam pojma kako se to zove)
8xdeadlift 42kg (probala iz fore)
I opet moja stara boljka. 2mj ne mrdam u tezini. Stalno se vrtim oko iste :\ sa stolicom i dalje imam problema unatoc tome da uzimam onaj body balans i unesem preko 50g vlakana u danu ako ne i vise. Pijem preko 3l vode dnevno. Redovito treniram. Sve kaj dobijem je brutalna nadutost.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kris, a koliko kcal uneseš dnevno u prosjeku? Jesi (a sigurno jesi, ali moram pitati) računala BMR i TDEE? Jer ako unosiš npr. 500 kcal manje od TDEE, kile bi trebale ići dolje? Možda si pisala, a štitnjača? Jesi možda uzela u obzir da je možda unosiš previše vlakana? Ne valja ni previše.
Posljednje uređivanje od Dijana : 04.05.2016. at 12:07
Bmr mi je 1540 a tdee 2504kcal
Ne racunam vise koliko unesem nego jedem redovito koliko mogu manje obroke. Jedem zdravo. Slatko 2 dana u mjesecu. Zadnji put kada sam racunala jedva sam natukla 1800kcal. Sve smo to vec tu proslestitnjaca mi je uredna tsh 2.52 ako se dobro sjecam.
Oblik mi se potpuno izmjenio, nije da se ne vidi ali vaga ne mrda. Jedan dan sam ju tako nogom opalila da mi se dragi smijao. Vjezbanjem trosim 500kcal. Pa onda kroz dan setnjom jos oko 300. Neki put i vise. To je ono sto mogu popratiti kada radim cardio.
Istina opet sam pred ciklus ali da bas niti jedna kila nije otisla, to mi nema smisla.
Evo primjer od pon
Tu jos nisu uracunati, plankovi, vjezbe na podu itd...ovo mi je laganiji dan.
https://goo.gl/photos/K6gew3Zf5tT47juv7
Dodala sam i jednu na tjednoj bazi ali nije sve upisano. On zabiljezi ono kaj upisem i ako mi je u dzepu kada hodam.
A možda jedeš zapravo premalo, pa ti se metabolizam usporio? Negdje mora biti kvaka, ok, relativno loša probava - jesi probala chiu u smutijima?
Ja bih na tvom mjestu probala tjedan dana povećati kalorije, ali kvalitetnom hranom, ne junkom, pa da vidim šta će se događati, ako stalno radiš isto, a nema pomaka (iako nimalo nije za zanemariti da ti se oblik tijela promijenio), nešto u rutini možda treba promijeniti..Mislim, pričam što bih ja..
Posljednje uređivanje od Dijana : 04.05.2016. at 12:41
Probala sam sve. Ali sve. Vise od ovoga kaj jedem ja ne mogu. Ne dopustam si da pregladnim. Ali mi je tlaka stalno paziti. Trebalo se vec nesto promjeniti. Ne mogu se oteti dojmu da ako budem jela jos vise da cu se poceti debljati:\
kris a s cim mjeris potrosnju kalorija?
nemoj se nervirat, krenit ce dolje![]()
ja imam istih problema, zacimentirane su vec dugo, vise ne ni ne vazem, iz protesta![]()
samo sam dosla na prijavak
konacno
bunny slope 3, bez onog dijela za abse
ne osjecam se ko da sam nesto radila
da, s utezima od 3 kg
ja sam danas pola kg laksa!
od starta na novu godinu
uspjeh je strelovit!
to zato sta sam dva dana jela ko vrapcic, ziv-ziv
MB pa mjerim sa spravama. Iako na moju kilazu ona je veca nego napisana. Ostale vjezbe nemam s cime izmjeriti pa ih me uracunam. Hodanje, trcanje, bicikl uvijek mozes izmjeriti.
summer, kad se vazes? u koje doba dana
ja, recimo, ujutro imam 60, onda prije spavanja, nakon cevapa i psenicnog piva, imam i vise od 61
za referentno uzimam ono jutarnje![]()
e da, kaj sam jos htjela reci...kad vas citam o tim otkucajima, potrosnji kalorija i cemu sve vec, jasno mi je da nikad prave vjezbacice od mene
mene to uopce ne zanima
ja samo zelim osjecati se i izgledati fit
s naglaskom na osjecati se
btw, upravo sam pobrala spotanciju od sveki da sta uopce vjezbam u takvom stanju![]()
hm, kris, mislim da te sprave ne pokazu bas ispravno, isto kao aplikacija na mobitelu...
zato te i pitam jer sam bas gledala u fitness centru, bez obzira sta upises tezinu/visinu/spol na spravu ona pokaze
skroz drugaciju potrosnju nego fitbit koji mjeri puls pa tako racuna potrosnju kalorija. hocu reci, mozda trosis manje nego sta mislis...
ginger ne slusaj sveki
ma da ja zaista moram smrsavit valjda bi se pozabavila brojanjem kalorija, ovako mi je to samo nesto usput sta pogledam koliko koja vjezba potrosi.
ja sam se došla pohvalit da sam jučer bila na poslu u tajicama i tunici i čizmama na petu i dobila hrpu komplimenata na noge od ljudi s kojima imam dovoljno ležeran odnos da mi to mogu reć
i od muža
isplatili su se pusti jumping lunges![]()
tangerinauopce ne sumnjam, ti super izgledas
![]()
Prijavljujem core cardio i day 2 abs izazova.Znam da sam to već pisala ali ovaj izazov je predobar.
Tigrić, ne znam jesi li prijavila koju upalu dok si ga radila, ali ja imam neku laganu. To je naravno od v-holda.
Svimai bravo za sve odvježbano!
Tang ja ne znam kako ti tijelo izgleda ali vjerujem da si fit i zgodna. S obzirom na vježbe koje radiš, uopće u to ne sumnjam.
Lijepo je kad ljudi primjete trud. Odmah dobiješ volju za daljnji napredak.
Vozim bike koji racuna potrosnju prema otkucajima. Postoje i tablice. Ne znam kako bih u 50-60min iskljucivo cardia potrosila manje. Pa na to nadodas ostatak vjezbi.Ako takvim treningom trosim manje, onda ne znam da li cu ikada postići cilj jer vise od ovoga ne mogu.
Ali imam u planu nabaviti si neku narukvicu pa neka me prati citav dan
Ovim putem i lijepo molim ako ima koja neku viska![]()
Ola vrijedne cure!
Kris, i meni se te brojke o potrošnji čine prevelike. Za 300 kcal potrošit šetnjom moraš prilično km proći. Trčanje troši def. puno više nego vježbe snage pa da probaš malo više sad kad te krenulo s tim. Jel vodiš dnevnik jela, fitnesspal ili nešto slično, to je jako bitno kad sve moraš zapisat skužiš i neke stvari koje ne računaš i ne brojiš nesvjesno. I ove teorije o premalo unesenih kcal pa tijelo čuva, vjerujem u to do neke mjere, ako si li-la s iznosima pa se uspori metabolizam onda ajde ali ako si stalno u deficitu moraš izgubit. Ne kažem da je zdravo i da tome treba težiti definitivno. Bitno je da ipak ima promjena u izgled a i sad kad končno ugrije istopit će se koja kila.
Odradila sam zuzin 5min #69, odličan je a radila sam duplo, 10 min jer mi je to jedino za danas. Zaboravila sam kako zuzi umije umorit u tako kratkom vremenu![]()
Tang, super za komplimente!
Ginger, ne daj se obeshrabrit ali ipak polako![]()
http://mobile.nytimes.com/2016/05/02...ight-loss.html
Metabolizam je kučka!
Iako je ovo istrazivanje vezano za ekstremno vjezbanje i redukciju prehrane, uvjerena sam da tijelo 'pamti' (za razliku od vode) i da se slicni mehanizmi dogadjaju i u nasim tijelima.
Eh..moramTrčanje troši def. puno više nego vježbe snage pa da probaš malo više sad kad te krenulo s tim. Dakle, pola sata npr. sklekova, j-lungesa, dipseva, divebombersa će potrošiti puno više kcal od pola sata trčanja. Nakon ovih vježbi, ja sam samo za kauč, a nakon pola sata trčanja, i to ne baš sporo (ispod 6), gledam šta bi mogla još.
Ovisi šta se radi od snage i s kojim težinama, bome dl s 42 kile te dobro zapuše. A ja sam se npr. samo jednom usudila dići 50 kg (strah me bilo da ne zeznem nešto s leđima). Troši to dobro kalorija; no ja mislim da je kvaka u klopi, uvijek je kvaka u klopi.![]()
Sigurno da se uspori metabolizm kao posljedica deficita, to je činjenica. Ja samo kažem da ako si duže vrijeme u deficitu moraš izgubit a kako ćeš održat to je drugi problem.
Dijana, s nekim ekstra težinama definitivno troši puno. Ja kažem na osnovu svojih zapažanja i mjerenja. Meni trčanje troši više od ostalog vježbanja koje sam dosad probala, iako se nakom njega osjećam puna elana i još bi mogla a nakon nekog drugo vježbanja sam crkotina.
Ne sporim ja da je jedini nacin da se gubi kilaza - deficit.
Medjutim bmr je ocito promjenjiva i vrlo osjetljiva kategorija.
Zasto osobama iz istrazivanja za odrzanje zivotnih funkcija treba manje kalorija nego ljudima iste tezine koji nisu mrsavili (i to traje godinama)? Zar misici ne trose vise od sala?
Ja najbrze mrsavim kad gladujem
Posljednje uređivanje od anamar : 04.05.2016. at 15:43
Iskoristila sam priliku dok djete spava a išla malo proguglat o tim potrošnjama....Uglavnom trčanje troši puno ali samo za vrijeme dok trčiš kad staneš dalje organizam troši po svom, koliko je naviknut, dok kod hiita troši punoo više jo neko vrijeme kad završiš s vježbanjem. Snaga radi na principu da povećaš mišićnu masu pa naravno da će ti i bazalni metabolizam biti veći i potrošnja ukupno. Dalje kako ko voli. I da, svugdje manje više navode da 80-90 % gubitka ide od prehrane![]()
Anamar, pa organizam pamti dobra stara vremena i poslije dijete je stalno u krizi....meni se čini da je do toga.
Kaj se hiita tice. Uvijek usred treninga i na kraju dajem max ili minuti ili dvije.
Gurat cu ja ovako dalje. Svadba je za par dana, zadovoljna sam izgledom a kasnije cemo vidjeti gdje ce dalje
ginger, draga, naravno da se vazem ujutro, jesi luda, navecer se ni ne usudim
poslije wc-a, izdahnem, ma i obrve pocupam
ma nisam ja nesto tim toliko isfrustrirana, primjecujem neki napredak na tijelu
ali volim vidjeti i brojku na vagi jer mi daje motivaciju za dalje
nisam ja mrsava, pa sad dva gore dolje vazno je kako izgledas i kako se osjecas
ja imam bar (i bit cu blaga) 6-7 kg viska
ne znam kako da im pristupim vise, ali ocito u necem i dalje grijesim
dio je stres i neuredno spavanje, dio je mozda velika potrosnja mlijecnih proizvoda (dvije velike bijele kave, jogurt)
ili kolicina zdrave hrane
a mozda nisam dobro izbalansirala prehranu pa crpim ko dojence, maksimum iz svakog zalogaja![]()
Posljednje uređivanje od summer : 04.05.2016. at 16:36
Summeral me nasmija!
Imamo iste metode vaganja, i dosta je tvoja priča slična mojoj ( broj kila, motivacija kod vaganja).
I Ginger je fino rekla, dovoljno mi je da se osjećam i izgledam fit.
A kile ću početi gubiti kad prestanem misliti na hranu, to mi je do sada bio uspješan recept.
Odoh se sad bacit na onaj neki metrix, pa možda malu napolje izvedem.
Posljednje uređivanje od j-la : 04.05.2016. at 18:09
Ivana s slazem se s onim sto si pisala o kalorijama za trcanje i snagu.
jedina je razlika kad stvarno covjek trci duzinu (zna MB) npr iznad 18-20km onda bome bas osjecas jos satima da tijeli radi i sagorijeva kalorije. Ono bas se osjeca tako da u neku ruku stoji i tvoj 1.post o tome.