ja sam danas uzivala u divnom druzenju s forumasicama
stradale su dvije kriske cheesecake-a i na kraju shake u mcdonaldsa jer je sin narucio dostavu pa da ne bude sam
zato sam radila foam roller stretching - release lower body - u ponoc, da ne preskocim dan
iju sta boli kad pogodis trigger point
nisam imala pravi foam roller (jer nisam znala da se koristi) pa sam se pomagala stegnutom prostirkom za vjezbanje i lopticom (ona mi se cini i ucinkovitija)
uglavnom, pisem na popis za kupnju, zhang ili netko drugi s iskustvom, imate preporuku?
a sad opustena idem pod tus i u krevet, sinoc sam se vrtila do 03:30, valjda cu veceras biti bolje srece
sutra me ceka aktivan dan na selu

drago mi ie da vam je bar malo lakse na moru nego prosle god. Sad ce biti svake godine sve lakse.
.

Ponovo se vratila stara trkacica u tebe.Znala sam ja da ti mozes.Bas sam se mislila kako se ne javljas vjerojatno odmaras.to je pravi GO sa sto manje tehnologije.

.nisam stigla vježbat,nije me bilo doma cijeli dan,popodnevno piće se pretvorilo u cjelovečernji izlazak,starija mi je jedva izdržala,ona je inače do 21h00 u krevetu...zato ću danas nekako duplić ugurat,čekam MMa da dođe doma i preuzme malog da se s mirom povučem u vježbaonicu...prekjučer sam počela vježbat dok je bio budan i nakon 5min sam morala prekinut jer se raskrivio, nema mi goreg...