Stranica 181 od 275 PrviPrvi ... 81131171179180181182183191231 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,001 do 9,050 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam danas uzivala u divnom druzenju s forumasicama
    stradale su dvije kriske cheesecake-a i na kraju shake u mcdonaldsa jer je sin narucio dostavu pa da ne bude sam
    zato sam radila foam roller stretching - release lower body - u ponoc, da ne preskocim dan
    iju sta boli kad pogodis trigger point
    nisam imala pravi foam roller (jer nisam znala da se koristi) pa sam se pomagala stegnutom prostirkom za vjezbanje i lopticom (ona mi se cini i ucinkovitija)
    uglavnom, pisem na popis za kupnju, zhang ili netko drugi s iskustvom, imate preporuku?
    a sad opustena idem pod tus i u krevet, sinoc sam se vrtila do 03:30, valjda cu veceras biti bolje srece
    sutra me ceka aktivan dan na selu

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Lili, prekrasno

Ja jucer odradila pregnancy yoga energising flow.

Jutros imam pregled pa, ako je sve ok, predvecer picimo na tjedan dana na Brac. Planiram nosit male utege

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Eno se dosadjuju. Idemo lovit pokemone po selu. Danas vise nisu opasni po okolis.
    Hvala na brizi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

j-la ti se mene sjetila drago mi ie da vam je bar malo lakse na moru nego prosle god. Sad ce biti svake godine sve lakse.

spajka super za klince.nasli ste vi zabavu

Mogu vam reci da sam ja jucer nakon Medvednice i aktivnog popodneva s malenim na Jarunu bila mrtva umorna navece.zaspala sam s njim malo iza 21h.

Cure koje ste na moru gustajte punom parom!!! I mi cemo uskoro.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 03.08.2016. at 09:34

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lili, bravo za brdski trening! 20 min manje za silazak nego za uspon, bome je to strmo!

Zavidim na 23 stupnja, ja to ovdje ne mogu dobit nigdje, čak ni u moru..

Ja se jučer primila veslaa, bili visoki valovi,puhao nekakav burin, što li, djeca se nisu usudila sa mnom u gumenjak..

A meni bilo super zabavno, a izgleda i dobar trening, danas sam strgana. .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Super za veslanje Dijana! Odlican trening spontani. Je toliko strmk da me samo nosilo a puls full mali 125 jer nosi sila teze samo se mora pazit gdje se staje.Skuzila sam da mi bas dobro ide ta koordinacija kad u brzini biras gdje je sigurno stati izmedju korijenja stijena rupa nikad ne zapnem a ni ne padnem.

ja upravo iz teretane 1h vjezbanja ukkjucujuci i 3.danonog challengea za trbuh.tko bi rekao da ti jedna vjezba kao spread out and butt lifts kroz 5 serija moze tako umorit trbusnjake.a izgledala je full lagano. Eh i onda me skuzio njihov trener i dok mi je pokazivao vjezbu za zadnju lozu zamijenio mi utege od 6 kg s onimq od 10kg kaze da su mi oni prelagani :/ ajd bilo mi je ok s tim 10ama.

Angie

bio je trx i thanx za link bas sam radila onu tvoju vjezbu sto si je linkala.super je.
    uglavnom oznojila se a nisam planirala
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 03.08.2016. at 14:20

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Angie

bio je trx i thanx za link bas sam radila onu tvoju vjezbu sto si je linkala.super je.
    uglavnom oznojila se a nisam planirala
    joj, mene tek danas počeli boliti svi mišići.... Nisam ni znala da imam mišiće preko rebara do danas, prvo sam mislila da sam se negdje udarila a onda se sjetila vježbe

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    joj, mene tek danas počeli boliti svi mišići.... Nisam ni znala da imam mišiće preko rebara do danas, prvo sam mislila da sam se negdje udarila a onda se sjetila vježbe
    Mozda mu je bolje da ni ne citam pa ni ne znamnsto me ceka odoh u to ime drmnut jedan Mg.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kratki prijavak, sklekovi, air squats, plank jacks i squat thrusts, sve po minutu
    Kako sam bosa radila na laminatu (dijete spava, a ja ponijela patike za trčanje) čuvala sam zglobove. Al svejedno sam se fino zagrijala.
    Našla neku karticu na pinterestu

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

J-la, bravoo!

Danas accelerator, plus 10 km bica.
    Zbilja je tezak wo. Verzije planka i doskoka. Skoro sam umrla.
    Ali jako mi se svidja.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo j-la i Sani!!!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ej cure samo :mah: nista od prijave osim ludog tjedna i spremanja za more. Ceka me neka vrsta mini svadbe. Bravo cure za treninge!

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

danas ispunjen dan na selu
    bazen, ludiranje s djecom, plivanje, gimnastika, izletici...
    pa doma i u 22 black fire
    odradila abc1 - x squats, surfer get ups, fence jumps i diamond push ups - 4 vjezbe, 5 rundi, 30 sec rada, 15 sec pauze, ukupno 33 min
    uf, dobro
    sutra plaza

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ola cure!
    Samo kratko da vam mahnem, sjetim vas se cesto ali nisam pratila temu. Po cijele dane smo na moru, doma jedino za spavanac, mob pogledam par minuta dva put dnevno, samo najnuznije. Trcim redovito, jutros sam imala 12 min test, pace 4:57
    Samo vrijedno i dalje, javim se kad malo procitam i vidim sto se sve ovdje događa.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno i jos...

I ja ne stignem nista na moru, pa ni na mob, evo koja je ura a ja ubacila citanje izmedju treninga, kupovine, dorucka i jutarnje plaze. A napokon sam uspjela i cardio sa muzem uradit sto zahtijeva velike organizacijske i financijske izdatke u kuci koja puca po savovima koliko je ljudi, djece, susjeda...
    Lili trening i vrijeme ti je mrak, i meni je u planu probati brdski sad kad sam rasirila pluca. A vidim koristis i bon iz dm-a. Na moru skakanje za djecom i plivanje je sasvim dovoljno kao dodatni trening uz trcanje, more je savrseno.
    Ivana s, braaaaavo
    Posljednje uređivanje od kjb : 04.08.2016. at 08:12 Razlog: i jos...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kjb hvala odlicno za cardio s muzem.Boze koliko muke za organizirat sex al uspjela si jeeej
    Bravo za treninge.

ivana s cudo moje pa ti si nevjerojatna bravo!!!! Ponovo se vratila stara trkacica u tebe.Znala sam ja da ti mozes.Bas sam se mislila kako se ne javljas vjerojatno odmaras.to je pravi GO sa sto manje tehnologije.

summer divan dan si imala! A trening za oznojit se samo dok ga procitam bravo!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.08.2016. at 08:49

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Trebalo pisat ko kjb: za organizirat SE a ne sex bit ce misli me zavele

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kjb

Ivana s bravo!

Ja stignem na Internet jer mala odradi poslijepodnevni spavanac u apartmanu, a i navečer pred spavanje mogu. Ko mi je kriv što nisam ponijela ništa za čitanje.

Danas ako uspijem ugurati ću opet nešto. Zavisi od spavanja male.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ivana S super!

Meni jucer rest i put na Brac. I pregled - s bebicom sve u redu

Danas se nadam malo otplivat i neke vjezbe snage odradit. Mogla bi i sad dok malinjos spava, al mi se nekako ne da dizat iz kreveta

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ma uživajte u odmorima!

Jučer neki bezveze trening. Malo radila trbuh, sklekove, presseve. Onako, neorganizirano, samo da nešto odradim. Danas će valjda biti smislenije. Uzela sam bratovu 16-icu pa ću probati. Mislim da sam doskočila svom skidanju kila. Nikakva brašna su mi jasna, ali i jogurti, mliječno. Znači meso, riba, voće, povrće, minimalno i zdravije uh. Možda se pokrene, napokon.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja sam mislila da je to neka nova sifra. Radila sam cardio sa muzem :mrgeen:

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja sam upala u neki limb... već mjesec dana ništa- počela sezona, opala motivacija= nabacila se opet škembica. Ako ništa drugo, dobila sam rit - čučnjevi su napravili svoje. Kaže muž nikad nije bila tolika. Zadovoljan.

Sad se brusim da opet počnem, dijeta, vježbanje sa utezima i proteini. Trebala bih se slikati... slika je bar u mom slučaju jako dobra motivacija da se krene.
    Zapravo, razloga za vježbanje je jako puno. Jedan jako veli razlog su i djeca. Moj uskoro četverogodišnjak svaki dan sam od sebe razvuče moj mat i radi sklekove (prave, one muške), a jednogodišnjak ga imitira ili radi čučnjeve. A ja ništa...

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kris, pa i je to sifra, dobro si zakljucila

Mi smo doma u radovima, klasican trening ne stignem, ali cijeli dan rintam s kracim pauzama. Muz na poslu, a ja segrt zidaru i jos mi je mama otputovala, pa nema tko klince preuzeti
    Samo da mi je otrcati danas, sutra i ja zadovoljna

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I bravo svim vrijednicama!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    Kris, pa i je to sifra, dobro si zakljucila

Mi smo doma u radovima, klasican trening ne stignem, ali cijeli dan rintam s kracim pauzama. Muz na poslu, a ja segrt zidaru i jos mi je mama otputovala, pa nema tko klince preuzeti
    Samo da mi je otrcati danas, sutra i ja zadovoljna
    onda ipak imam i ja neke prijavke hahaha

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja imam prijavit sinoć kebab u 23h00...nisam stigla vježbat,nije me bilo doma cijeli dan,popodnevno piće se pretvorilo u cjelovečernji izlazak,starija mi je jedva izdržala,ona je inače do 21h00 u krevetu...zato ću danas nekako duplić ugurat,čekam MMa da dođe doma i preuzme malog da se s mirom povučem u vježbaonicu...prekjučer sam počela vježbat dok je bio budan i nakon 5min sam morala prekinut jer se raskrivio, nema mi goreg...

palči,pa malo svježeg sira i skute moš ubacit...ako tako budeš jela nema šanse da ne izgubiš kila...

rahela,vježbaš ti vježbaš, koliko teži jedna cigla?

Angie,pike press je meni najdraža vježba na TRX-u, baš sad moram probat koliko ga više radim,nakon što sam savladala leg raises trebalo bi ići bolje i stabilnije...

Dijana,ono se digao bečki maestral, mi smo se izvaljali sa barkom,ne bi ti ni ja ušla u gumenjak! mi smo stali kupat s vanjske strane Kalamote i gledali kako se male barčice vraćaju kad bi prošle pontu i kad bi ih počelo valjat....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 04.08.2016. at 11:15

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Danas pilates x. Bio mi je nekako tezak.
    Nisam zadovoljna s izvedbom pojedinih vjezbi.
    Bravo svim vrijednicama.
    Ja cu sutra rest a vikend ostaje za vjezbanje.
    Slijedeci tjedan cu uzivati s klincima na moru. Upalo neplanirano ali steta da ne odem.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Skulirana, cigla je svaka minimalno 4,5kg suha. A sve ih perem od zemlje, jer su od starog staglja razmontirane. Mijesam mort, dodajem punu kantu zidaru... Jutros sam vec novu turu od 64 cigle donijela na terasu, u svaku ruku po jednu i dizi u zrak po 4x. I tako. Trening samo takav

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Skulirana sjećam se moje, 7 mjeseci, stavim je da sjedi i kao da me gleda. Tako je mogla po 10 minuta, onda obavezno cendranje.

Optimistična dobrodošla nazad !

Rahela to bi meni bio trening

Sani meni je u pilatesu najteže palo sto nisam bila nimalo graciozna kao one . Ali da je potežak, jeste. Meni su posebno bile teške one vježbe u side planku.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kris vidis da imas sta prijav it

Rahela odlican cigla trening! Bravo Sani i ostale vrijednice!
    tang di si ti.nesto si se ulijenila nema prijavaka ?
    MB di si ti?

moj prijavak: 4.dan izazova.ne pamtim da su me ikad u zivotu zatezali trbusnjaci kakve god vjezbe radila.pa mi je ovo woow!!
    I krug oko Jaruna malo duzi 7.2 km p.5:17 bas je bilo vruce. A onda pranje peglanje knjiznica dm rucak....jedva cekam ukrcat se na trajekt i onda mozak bye bye
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.08.2016. at 15:39

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lili, svaka cast! Meni je vruce sjedit i nista ne radit a ti trcis.

Rahela, to je vec hardcore trening! Bravo!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, svaka cast! Meni je vruce sjedit i nista ne radit a ti trcis.
    !
    Tko mi se javio zena koja svaki dan radi neke teske workoute cije nazive ne uspijevam ni izgovorit

Al ovaj izazov je fakat poseban kako si mi i rekla.Majke mi moje ako necu imat promjene u 10 dana. Bas me zanima.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.08.2016. at 16:30

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

skulirana, ma baš ne idu. Vidjet ćemo.
    Lili, bravo, opet.
    Optimistična, nek si opet u tračnicama.
    rahela, divim ti se na entuzijazmu, mada i ja izgubim kontrolu kad kod svekija treba grabiti more trave koju mm pokosi. Ne stanem satima, zemlje ima ko u priči, budem crna i krvavih žuljeva - priučena super seljanka.

Meni je tiha želja okušati se u plesu na svili i planiram to za jesen. Inače, tu je bitna snaga i gracioznost. Jedno imam, drugo hm, ne vjerujem. Ali trenerica me uvjerava da će mi dobro ići jer i sama vježba kbell za snagu.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mm mi nema vremena složiti nešto naprednije pa već treći dan improviziram bodyweight i kbell. Možda večeras odem odraditi trčanje, baš mi nedostaje.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Super za odvjezbano!

Ja prijavljujem dr. Cathy, warm up, back & butt (x3 - s bocama s vodom umjesto utega) & full body stretch. Sve skupa pola sata. Sad cu se pridruzit malcu i md-u na plazi.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja prijavljujem 2 tjedna potpunog odavanja porocima svih legalnih vrsta. Osim cigareta.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jadranka bra o prava si fit trudnica!! Uzivaj na Bracu!

Palci ma ici ce to dolje probaj manje mislit o kilama i odmori.

Cubana jesu sad zavrsila ta 2 tjedna?

Optimisticna welcome back!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nije da si njima razbijam glavu. Samo mi smeta to što mi ne pripada, nisam navikla živjeti s viškom i sputava me, od odjeće pa na dalje. Čudno je kada ti vlastito tijelo postane enigmatično.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam provela divno jutro/rano popodne s forumasicama i djecom na plazi
    poslije shopping, rijesena skolska torba za prvasicu i ruksak za cetvrtasa
    za kraj black fire power 10, kapalo je s mene jos dugo
    planiram veceras ranije leci, za ove dane i moj ritam na go i ponoc je ranije

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja samo mogu prijaviti pivu sa MB ! Doduše pivo samo ja . Nismo se ispipale, najvažniji dio smo zaboravile .

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Prijavljujem 4,5km, pace 6,59 (glavno da je ispod 7 )

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cure, super za kave i druzenja, bas je lijepo to citati

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Rahwla tako e.
    palcice potpuno te kuzim onaj osjecaj to nisam ja.

prekrasno cure za druzenja

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Mah cure sa plaze
    Danas saznah da me doista ceka neka mini svadba. Umjesto zamisljenih 15 dolaze skoro svi. Oko 40tak njih...Pola ljudi ne poznajem i bas me frka. A ja za obuci imam obicnu pamucnu bijelu haljinu :/ eto kaj

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma kakva frka Kris glavu gore osmijeh na lice i tvoja energija pocinje zracit i to je to. Uzivaj!!!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kris sta te briga što ne znaš pola zvanica, napravi da tebi bude dobro ! Ako te tješi bila sam na svadbi gdje sam samo mladu znala i opet mi je bilo super. Lili ti je sve rekla !

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A možda je fora jer je Kris glavni glumac?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kris, sto si zamislila za 15 bit ce odlicno i za 40, ne nerviraj se ~~~~~~~~

ja sam danas trebala imati samo stretching, na kraju neplanirano odigrala i sat vremena tenisa
    uf, vruce je, nakon desetak minuta sam sva, ali sva, od clanaka na nogama do kose, bila mokra
    posteno sam se izmorila
    sad sam se i rastegla i izmasirala teniskom lopticom

sutra sam zamislila plazu, ali vidjet cemo sta ce vrijeme reci

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni je jucer bilo prevruce za bilo sta. Samo lagano plivala popodne na nekoj pjescanoj plazi na Bracu. Malcu se plaza jako svidila. Najbolje se osjecam u moru, uopce nisam sama sebi teska. Nocas je padala kisa - pa se nadam svjezijem danu - i laganom cardiu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Summer bravo za tenis, Jadranka za plivanje!!!

Mi upravo pred Sv.Rokom.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.08.2016. at 09:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •