Stranica 401 od 581 PrviPrvi ... 301351391399400401402403411451501 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 20,001 do 20,050 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Jadro-jel kod tebe sad curica ili opet decko?

Tajci, Viki, vjerujem i ostatak ekipe-gdje ste i je li sve ok?
    Decko-Kuki Luki, sjetila sam se

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

bmaric- mislila sam da toliko kompliciraju kad trazis kadu.
    I to bi mi bio dobar porod. Ako uspijem na stolcic s trecim, mozda se osokolim na cetvrto cisto da probam i u kadi

Ali bome mi se nekako ne da opet bit trudna..motda ako mi se omakne u ranim cetrdesetim. Ali with my luck-zanijet cu trojke...ih, kakva opel zafira onda, moram autobus kupit..
    Posto je meni ovo prvi porod, nekako se najsigurnije osjecam na stolu.
    A vec ako toliko paze na nalaze, onda meni i tako ne gine stol, sto god ja htjela.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jadro-jel kod tebe sad curica ili opet decko?

Tajci, Viki, vjerujem i ostatak ekipe-gdje ste i je li sve ok?
    Zar nije kod Jadre bio decko, a kod Viki prvo decko, pa curica po novom???
    Il' sam ja nesto propustila...

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Leona jel stavljas kakve vaginalete? Da nisi mozda gurajuci ostetila, pa je od tuda bilo vidljivo?
    Kako ti je sada?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Zar nije kod Jadre bio decko, a kod Viki prvo decko, pa curica po novom???
    Il' sam ja nesto propustila...
    Jap, kod mene jos jedan decko

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Milenche imas svoju pricu o porodu!
    U Zg.,vinogradska ima kadu, al u njoj stoje lopte... Jos uvijek ne upotrebljiva!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moj tlak je inace komatozno nizak..90/60, 100/50..a jednom sam si izmjerila 90/45 u ljekarni-pitam se jesam li krivo stavila onu traku na ruku
    Ajd, bolje nizak nego visok.

Meni isto pada tlak na ovim vrucinama... na pregledima mi je oko 110(120)/70(60)... al na zadnjem pregledu sam uletila u ordinaciju ravno sa ceste i gornji mi je isto bio oko 90. Onda mi ga je ponovo izmjerila za 5 minuta kad sam malo dosla sebi i bio je oko 110.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Milenche imas svoju pricu o porodu!
    U Zg.,vinogradska ima kadu, al u njoj stoje lopte... Jos uvijek ne upotrebljiva!

Treceg poroda me je,ne znam zasto,bilo najvise strah.Bas sam bila van sebe,dosla sam s planom poroda debelim kao Rat i mir od Tolstoja i turbo nabrijana i spremna na svađu...a bio je savrsen!
    Sad jos ne razmisljam o njemu,cini mi se predalekim.
    Ne znam zasto rodilista nabavljaju svu tu opremu,ako ju nemaju namjeru koristiti!

Sent from my iPhone using Tapatalk

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

bmaric-imas bolje pamcenje od mene. Ja vise nista ne pamtim. Dva put zakljucavam vrata pa se onda jos jednom vratim provjerit jesam li zakljucala. U autu hocu 3x zaredom upalit svjetla...
    Jos muz nesta smrdao s ormarom-ima dole 3 ladice jednu ispod druge i mudante mi stoje u najgornjoj-svaki put kad ju otvorim, otvore se i druge dvije. I tako ja par put dnevno zatvaram po tri ladice

Tk
    Tk
    Tk

Kao da imam opses.kompulzivni poremecaj, sve po 3 pita radim

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam svog izgonila na krevetu :D

Al taj dio poroda mi je bio najbolji. Skroz je lagano izasao, u par trudova, bez puno truda. Samo je skliznuo vani. I prakticki su mi rekli da tiskam cim sam im dojavila da bi ja rodila... bas sam osjetila da oce vani. A epi, rekoh, nisam ni osjetila. Al da me poslije bolilo, je. I ja bi to izbjegla ovaj put. Al da si masiram medjicu u nadi da cu to izbjec, vec vidim da to nema sanse. To mi nekako nije za mene

A ovaj moj trbuh cijeli se nekako ne znam sto... imam dojam da je sve zguzvano unutra i beba i organi... i u pola pozicija u kojima stojim (sjedim, lezim) me sve nekako zateze i pomalo bolucka... a u pola drugih pozicija u kojima stojim (sjedim, lezim) imam dojam da moj polozaj ne odgovara malome i da ga dovodim u neki nezgodni presavinuti polozaj. Najbolje mi je u moru. Tu se jos uvijek osjecam lagano i bez tezine Danas pao mali kupanjac.

QueenBee, bas lijepo da idete na more! Zabavite se, odmorite i napunite baterije! A dobra ta neka tvoja djeca sto spavaju popodne. Moj je to izbacio iz rasporeda s 2 i po godine. Doduse on moze po noci odspavat i 12 sati, sto uopce nije lose

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Cure moje,tako se bojim sutra...
    Vraca mi se moj frend ginekolog u kbc s godisnjeg i moram mu se javiti....
    I vec znam,reci ce dezuran sam i dodi nisi bila tri tjedna na pregledu.
    I onda cu ici i opet uu(T,YV,U),ulozivost,skraceno,kontrakcije....
    Ajme,tako se bojim i vec mi je sad muka...i cim sam tako nervozna evo mi moje BH.Zacarani krug!!!
    Poludit cu!!!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-ja isto balansiram izmedju polozaja koji stima bebi i onih koji stimaju meni.
    Sad sam na lijevom boku koji mi je bezze, ali valjda je bebi bolje. A desni maloj vise ne stima iako su joj tu ledja. Maloprije sam prodisala jednu extra bolnu minutu, bolilo dno zdjelice i jajnici, i cim prestalo zarostiljala se nadesno

Milenche-a mozda te bas iznenadi dobrim nalazima

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Milenche, I meni je isto muka od pregleda. Cak i kad mi se sve cini dobro, i beba lupka, i ja se osjecam ok, opet se mislim, ko zna sto ce mi nac, ko zna jel beba dobro, i ovo i ono... Al uglavnom bude sve ok na tim pregledima! Strah je normalan. Vibram da nam sutra javis dobre vijesti.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Spavaju moje zvrke popodne jer su hiperaktivne i nemaju mira ni sekunde. Vjecito graske znoja imaju po nosicima. Starija polako izbacuje spavanje-ona saceka da seka zaspe pa joj pustimo 'strasni' crtic (lego ninjago lol). To je njenih sat vremena mira.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Peru me pomalo ove jake kontrakcije-nema vise veze na kojem sam boku...taj mi pulski stolcic sve ljepse zvuci

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Nasla sam tu na forumu temu za rodiste u puli-dobijes stolcic, mozes odbiti klistir, ides kuci za 48h ak je sve u redu...rodiliste mojih snova.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Leona drzi se biti ce sve ok, jedna kapljica roza ne mora znaciti nesto lose a i nije prvi put da ti se pojavljuje pa eto do sada je islo na bolje
    Bmaric super si ti to popamtila sve, tako je prvo su rekli da je decko a onda da je cura.
    Milenche ma ja vjerujem da ce biti sve ok na pregledu, ne misliti crno koliko god da je tesko. I ja idem u utorak na pregled isto mi nikada nije svejedno iako je do sada uvijek sve ok bilo ali nikada neznas. Zadnji put taj tren kad sam usla u ambulantu mi je srce toliko pocelo lupati, sestra mjeri tlak a otkucaji 120. Cim sam izasla se smirilo .

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Jutro

Kako je trudnice? Leona kako je danas? QueenBee kontrakcije manje?
    Milenche javi kako je proso pregled

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

bmaric-imas bolje pamcenje od mene. Ja vise nista ne pamtim. Dva put zakljucavam vrata pa se onda jos jednom vratim provjerit jesam li zakljucala. U autu hocu 3x zaredom upalit svjetla...
    Jos muz nesta smrdao s ormarom-ima dole 3 ladice jednu ispod druge i mudante mi stoje u najgornjoj-svaki put kad ju otvorim, otvore se i druge dvije. I tako ja par put dnevno zatvaram po tri ladice

Tk
    Tk
    Tk

Kao da imam opses.kompulzivni poremecaj, sve po 3 pita radim

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jutro, mene probudili vjetar, grmljavina i pljuscina u cetiri ujutro i onda me do 6 drzali budnima. Md-a isto. Jutros skoro zakasnio na posao. Ja se pak probudila uvjerena da sam jucer i po noci skroz slabo osjecala bebu, a jutros nikako, al evo se poceo muvat ima pet minuta. A isto me uvati strah kad ga neko vrijeme ne osjetim.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Jutro kavica . A jadranka tako i mene zna po noci muciti kroz san razmisljam o tome kako sam taj dan i po noci slabije osijetila.
    Kako spavate po noci? Na kojoj strani? Znam da bi trebali na lijevom boku ali se ja ne mogu nikako natjerati zaspim na lijevom i u snj se automatski prebacim na desni pa tko zna koliko dugo budem na desnom dok se ne probudim.. Naviknuta sam spavati na d.boku iako znam da to nije dobro ali nemogu si pomoci

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Dobro jutro,cure moje!
    Poslat cu poruku malo kasnije i nadati se da mu bas nisu uvalili dezurstvo prvi dan povratka s godisnjeg.Kad je dezuran obicno mi kaze da dodem sto kasnije ponekad i u 21 navecer...javim vam obavezno.
    Da li netko zna,kad se radi cervikometrija mjehur mora biti potpuno prazan,zar ne?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Viki, ja spavam kako mi pase, malo na lijevom, malo na desnom boku. S tim se ne opterecujem. Mislim da je to sasvim nebitno u trudnoci koja se ok odvija.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jutro, cure
    Ja iz kreveta pisem. Kisa rominja, cure ćore. Sinoc bile bolne kontrakcije do pola 3, veliki razmak izmedju. Tako da danas odmaram. Ne vodim cure u vrtic-prespavale smo. Mozda u igraonicu poslije nek se ižđikaju tamo.
    A trebala sam na transfuziju danas krv dati i gledam u pol noci uputnicu-na jednoj pise vadjenje krvi, na drugoj diabetes melitus-konziljarni pregled. Kad sam radila ogtt prije 2-3 mjeseca, secer bio na granici kod one trece vrijednosti nakon 2h. Pa radila guk profil gdje mi 3 od 5 vrijednosti bile 'Low', a ostale dvije ispod 5. Uglavnom, ni š od šećera ja nemam vec se budala najela noc prije ogtt-a. Al džaba-sad stoji diab.melitus do kraja. A ja sinoc veceram kukuruza i napolitanki. Tako da ne riskiram s vadjenjem krvi danas da ne bi secer opet bio lazno visok. Sutra cu na transfuziju, a veceras pazit sto jedem.
    Danas popodne kupim nalaze briseva..
    Dan je idealan za mrljavit se po kaucu

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

I ja se budim na desnom boku uredno. Bebica se ne buni. Mislim da odabir boka ima vise veze s tim gdje je beba u trbuhu. Kad legnem na lijevi bok, onda si zamisljam nju unutra kako je razlijepila facu na moj kuk kad i ona sama lezi ledjima na mojoj desnoj strani
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 22.08.2016. at 08:34

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Leona drzi se biti ce sve ok, jedna kapljica roza ne mora znaciti nesto lose a i nije prvi put da ti se pojavljuje pa eto do sada je islo na bolje
    Bmaric super si ti to popamtila sve, tako je prvo su rekli da je decko a onda da je cura.
    Milenche ma ja vjerujem da ce biti sve ok na pregledu, ne misliti crno koliko god da je tesko. I ja idem u utorak na pregled isto mi nikada nije svejedno iako je do sada uvijek sve ok bilo ali nikada neznas. Zadnji put taj tren kad sam usla u ambulantu mi je srce toliko pocelo lupati, sestra mjeri tlak a otkucaji 120. Cim sam izasla se smirilo .

Viki,kako si ti dozivjela to da su u pocetku pogrijesili spol bebi?Meni se dogodilo isto.
    Na dva utz je bila cura i ja sam si vec imala tu malu osobicu kojoj sam pricala,zamisljala kakva je i kakva ce biti i ona je za mene tjednima bila stvarna.I onda treci utz kaze decko!!!Meni je to bio takav sok,ne zato sto ne zelim decka,spol mi je u startu bio nevazan i da mi je na prvom utz receno da je decko prica bi bila ista...nego odjednom sam se osjecala kao da te osobe vise nema,kao da mi ju je netko uzeo,trebalo mi je jedno tri dana da dodem k sebi.Onda sam se pocela veseliti malom pisulincu,smisljati imena,stvarati neku novu viziju...
    I onda iduci utz(i svaki slijedeci) jer rekao cura.E onda sam stvarno digla ruke od svega...kad se rodi,znat cu 100%
    Na amnio nisam isla,kombinirani je bio ok,utz isto,a u 16. i 17.tt sam jos krvarila,imala kontrakcije,parvo i ne bas dobro smjestenu posteljicu pa su zakljucili da je preveliki rizik!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro, mene probudili vjetar, grmljavina i pljuscina u cetiri ujutro i onda me do 6 drzali budnima. Md-a isto. Jutros skoro zakasnio na posao. Ja se pak probudila uvjerena da sam jucer i po noci skroz slabo osjecala bebu, a jutros nikako, al evo se poceo muvat ima pet minuta. A isto me uvati strah kad ga neko vrijeme ne osjetim.
    Mene probudio moj vjetar

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro kavica . A jadranka tako i mene zna po noci muciti kroz san razmisljam o tome kako sam taj dan i po noci slabije osijetila.
    Kako spavate po noci? Na kojoj strani? Znam da bi trebali na lijevom boku ali se ja ne mogu nikako natjerati zaspim na lijevom i u snj se automatski prebacim na desni pa tko zna koliko dugo budem na desnom dok se ne probudim.. Naviknuta sam spavati na d.boku iako znam da to nije dobro ali nemogu si pomoci

Ja ne mogu na lijevom,imala sam tesku traumu zdjelice pred 4 godine kad je trokrilni ormar pao na mene i prignjecio me.Lijeva strana mi je stradala,otisao mi je dobar dio lijevog gluteusa,nemam vise osjet na dijelu bedra i kuk me boli cim lezim na njemu dulje od 10 min.
    Ne znam koliko sve to spavanje i lezanje na desnom boku steti ili ne steti bebi,ali ne mogu drugacije.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jao Milenche..

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jutro, cure
    Ja iz kreveta pisem. Kisa rominja, cure ćore. Sinoc bile bolne kontrakcije do pola 3, veliki razmak izmedju. Tako da danas odmaram. Ne vodim cure u vrtic-prespavale smo. Mozda u igraonicu poslije nek se ižđikaju tamo.
    A trebala sam na transfuziju danas krv dati i gledam u pol noci uputnicu-na jednoj pise vadjenje krvi, na drugoj diabetes melitus-konziljarni pregled. Kad sam radila ogtt prije 2-3 mjeseca, secer bio na granici kod one trece vrijednosti nakon 2h. Pa radila guk profil gdje mi 3 od 5 vrijednosti bile 'Low', a ostale dvije ispod 5. Uglavnom, ni š od šećera ja nemam vec se budala najela noc prije ogtt-a. Al džaba-sad stoji diab.melitus do kraja. A ja sinoc veceram kukuruza i napolitanki. Tako da ne riskiram s vadjenjem krvi danas da ne bi secer opet bio lazno visok. Sutra cu na transfuziju, a veceras pazit sto jedem.
    Danas popodne kupim nalaze briseva..
    Dan je idealan za mrljavit se po kaucu

Pripazi sto jedes ne samo navecer,nego i danas cijeli dan.Lijecnici uopce ne pripreme pacijente sto jesti i raditi prije odredene pretrage,a to je jako vazno.
    Za transfuziju nije,to ne moras uopce biti na taste

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-mogu onda danas otici na transfuziju? Ipak ce mjeriti glukozu iz krvi-nece radit klasicni ogtt, to kuzim

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ogtt dobijem uputnicu za laboratorij. Transfuzija vafi krv za krvnu grupu i sve ono o cem smo neki dan pricale. Mogu s curama otici da se uce kako nije strasno kad te boc boc

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Milenche-mogu onda danas otici na transfuziju? Ipak ce mjeriti glukozu iz krvi-nece radit klasicni ogtt, to kuzim

Ako ces ici danas vaditi krv samo za transfuziju mozes bez problema.Sto se glukoze tice,mozda danas rezultat nebi bio realan pa bi te mogli i s tim poslije tlaciti
    Pretrage kod kojih je bitno biti na taste i paziti sto jedes dan prije su: kolesterol,trigliceridi i glukoza.
    Za sve ostalo na taste nije vazno!!!
    A ako slucajno vadite zeljezo morate ga ne piti u bilo kojem obliku barem par tjedana da bi se pokazalo realno stanje!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Budili se moji smrdljavci. Sad cemo mi do transfuzije onda..hvala, Milenche

Sad se kontam:
    Milenche nam strucnjak za nalaze
    Sanja za aute i AS
    Ja za hemeroide

Fali nam babica, pop i netko iz porezne i imamo samoodrzivu zajednicu

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

[QUOTE=QueenBee;2908599]Budili se moji smrdljavci. Sad cemo mi do transfuzije onda..hvala, Milenche

Sad se kontam:
    Milenche nam strucnjak za nalaze
    Sanja za aute i AS
    Ja za hemeroide

Fali nam babica, pop i netko iz porezne i imamo samoodrzivu zajednicu[/
    Kad rodim me ceka obrana magisterskog,medicinsko laboratorijska dijagnostika...tako da sto se nalaza tice,sto god kome treba,tu sam...vadim krv u fušu,nosim krv u laboratorije,vracam gotove nalaze...sve po potrebi

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jutro cure, evo iscjedak.je cist za sada nema nista. Ali jutros oko 4 opet sam imala bolove s lijeve strane. Sad sam se probudila ne boli me vidit cemo kroz popodne.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Leona29 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure, evo iscjedak.je cist za sada nema nista. Ali jutros oko 4 opet sam imala bolove s lijeve strane. Sad sam se probudila ne boli me vidit cemo kroz popodne.

Mislila sam jucer na tebe sve dok nisam uspjela zaspati.
    Ako te boli stalno samo jedna strana,vjerojatno je to pritisak na neki zivac,ligament kako stalno lezis.
    Tako mi je drago da je jutros sve super.
    Pusa

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Milenche a koji su to tt uzv bili kad su govorili o spolu?
    3D? Ili obican?
    Meni je sa 25+3 rekla curica, vidi kao 3 tockice

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Hvala ti draga moja.
    Nadam se da ce sada biti dobro. Znam da u trudnoci pogotovo kad lezis mora nesto bolit. Tijelo se mjenja i rasteze. Bitno mi je samo da nema krvi. Sve ostalo je ok. Sve cu izdrzat makar se nedizala iz kreveta nikako..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Milenche 15+3
    Leona samo hrabro

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Milenche ma uzas bio mi je to veliki sok jer sam se bas pripremila na to da je deckic, u ducanima skicala odjecu za deckice, po gradu samo vidjela slatke male deckice, mm vec imao plan i program svega i onda sok.. Zato sada uopce vise ne zelim o tome razmisljati pa d mi opet nebi rekli ipak nije cura!
    Ma ni ja ne mogu spavati na L boku ali sam citala da nije dobro biti na ledima ili na d.boku ali jednostavno se nesvjesno okrenem.
    Leona super za iscjedak a sto se tice boli mene vise od mj dana boli uvijek na jedno te istom mjestu lijevo dolje oko jajnika dok mirujem ne ali kad radim nesto sa lijevom nogom onda boli. Dr je rekao da me tu gura sa koljenima pa zato jer su u tom trenu na uvz tu tocno koljena bila ali mislim da to nema veze sa time nego bas to ligamenti se rastezu.. Ja se jos nisam uspjela isprazniti :/

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Meni je u 15-om tt rekao decko a u 21. Cura. A sto se tice uvz mislim da je oba 2 puta bio 3D u Petrovoj sad nisam sigurna

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Vec kad smo kod spola bebice, meni moj dr uopce ne zeli rec spol bebe. Kao da ceka neke odredene tjedne. A vidim da zna koji je spol.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kod mene neka probadanja u guzi i pipiju kao da me netko reze s nozem. Zdjelica boli za poluditi. Cjelu noc sam sanjala kak imam trudove i rađam u nekoj finoj bolnici gdje sam setala,jela,pila i nitko mi nije radio vaginalce.

Probudio me mjehur,beba obozava jahati po njemu imam osjecaj da cu se upisati u gace kad krene tango.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Tako mi je. Ovaj moj se 3 dana vrti non stop, onda dav-dva slabo, pa onda sve nadoknadi. Skuzila sam da moram promjeniti polozaj ako ga zelim osjetiti. Kako lezim i to samo na lijevom boku (cini mi se da cu kad rodim morati na rehabilitaciju zbog kuka, a mozda i na op., koliko sam ga izlizala lezanjem) onda ili legnem malo na ledja ili sjednem ili prosetam po kuci i eto ga vec.
    A nocu ga nekad osjetim, nekad ne. Koliko ga izmaltretiram danju mazenjem trbuha i mijenjanjem polozaja, jadnicak se spasi kad ja navecer zaspem da moze i on u miru spavati.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Vec kad smo kod spola bebice, meni moj dr uopce ne zeli rec spol bebe. Kao da ceka neke odredene tjedne. A vidim da zna koji je spol.
    Mozda samo ceka da bude 100% siguran, a najbolje se vidi od cca. 20. tt.
    Meni je moja u 17. tt rekla da misli da nesto visi medju nogicama, ali da to ne uzimam zdravo za gotovo i onda u 20. tt mi je tek potvrdila da je deckic - ma vidilo se iz aviona. I sada mi na svakom pregledu kaze i do sada uvijek deckic.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala ti draga moja.
    Nadam se da ce sada biti dobro. Znam da u trudnoci pogotovo kad lezis mora nesto bolit. Tijelo se mjenja i rasteze. Bitno mi je samo da nema krvi. Sve ostalo je ok. Sve cu izdrzat makar se nedizala iz kreveta nikako..
    Ako te boli s jedne strane, lezi na suprotnu i trebalo bi nakon nekog vremena biti lakse. Meni je to pomagalo... ili probaj zaspati. Meni se desavalo da me boli jedna strana, i dok god ne zaspem ne pusta. Onda sam skuzila da me boli jer sam napeta psihicki i naravno da se to odrazava i na tijelo. Zaspem, tijelo se opusti i bol nestane.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Draga bmaric mene kad ta bol uhvatit ja se ne mogu bas pomaknit jedno vrijema i dok mi ljekovi ne pocmu djelovat. Ali ta bol uopce nije u trbuhu to su bas ligamenti i misici. Bas kao da odjednom kao da se sve prosiri. Evo sad normalno lezim kao da jucer nije nista bilo.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Meni su na drugom uzv rekli da je cura-tamo negdje s 20 i nesto tt. Ja opet bila uvjerena da je decko-kao i svaki put.

Ayan-mene probadalo kroz rodnicu, nikad kroz guzu (osim ako mi dlaka s kose padne medj guzove pa kad hodam i usafunja se sve onda pocne bockat..too much info, ok..)

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Leona-super da nema vise iscjetka! Izgleda da su kod tebe stvarno ligamenti i rastezanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •