Stranica 405 od 581 PrviPrvi ... 305355395403404405406407415455505 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 20,201 do 20,250 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Odmah! Mislim da je min.2h prije poroda da se primi.
    Aha... a koliko dugo drzi taj antibiotik?
    Da znam traziti kad istekne vrijeme

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    svi imaju graha i normabela osim mene

mm i curke upravo izašli van. idu oprat auto i u trgovinu. ja se izležavam u krevetu- nisam se ustala otkako smo iz kukuruza došli. i ne namjeravam skoro. uopće mi nije lijep osjećaj u stomaku ni oko rodnice kad se ustanem. svaki put kad muz prođe pored mene namjestim se u pozu da mu ne bi palo napamet tražit me nešto. još sam užicala da mi donese grožđa i laptop. osjećam se kao da mi je rođendan...

ajmo još dobrih vijesti s pregleda!!!

I ja sam svoje otpravila u parkic i uvalila se u krevet. A kad se vrate, maloga cemo otpravit u bake, a md i ja pravac kino

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Isla ja racunati koliko je moj malac dobio gr od zadnjeg pregleda i ispada da je po tjednu dobivao 350 gr - nemoguce!!! Onda bi trebala roditi kong kong dijete od preko 5 kg. Mislim da se ovaj zamjenski dr na proslom pregledu malkice zeznuo.

E onda isla racunati od zadnjeg pregleda kod ove moje i tada ispada oko 220 gr tjedno, sto mi je puuuunooooo normalnije. Ako ce tako do kraja dobivati, imat ce na porodu oko 4 kg.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bmaric, nisu te mjere bas skroz pouzdane. Cesto bas promase svojski

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Mislim da je upravo rodila neka zena na patologiji trudnoce,nije stigla do radaone.Blago njoj!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-cekamo dobre vijesti!

bmaric-fulaju oni po pola kile bez beda

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno .

Milenche-cekamo dobre vijesti!

bmaric-fulaju oni po pola kile bez beda
    Znam, moja prijateljica je rodila prije 2 mj., procjena bila na 3600, rodila malu od 4300.
    Meni je procjena od tog zamjenskog vec bila sumnjiva dok je mjerio. Ne kazem da je ova danasnja dobra, ali jedino su mi kod njega (zamjenskog) fl, ac i bpd bili tjedan manje nego tjedni trudnoce, a kod ove moje svaki pregled te vrijednosti odgovaraju skoro u dan sa tt.
    Nisam vam htela spominjati, ali danas sam isla na pregled sa strahom od tih mjerenja. Odmah mi u glavi Zika i mikrocefalija (ili kako se vec zove). A toleriraju +/- 2 tjedna.
    Lakse mi je vjerovati vrijednostima moje gin.
    Posljednje uređivanje od bmaric : 23.08.2016. at 18:25 Razlog: .

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Cure moje,hvala na dobrim vibrama!!!
    Stanje se nije promijenilo u tri tjedna ni mrvicu!!!UU zatvoreno,cervix i dalje 30mm
    BH nikakvu stetu nisu napravile...
    Tako sam sretna,ne mogu vam opisati!!!
    Vjesticica se okrenula na glavu,hvatao ju je dobrih 15 min da bi joj mogao uzeti mjere.
    Sve skolski...
    Ljubim vas sve!!!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Isla ja racunati koliko je moj malac dobio gr od zadnjeg pregleda i ispada da je po tjednu dobivao 350 gr - nemoguce!!! Onda bi trebala roditi kong kong dijete od preko 5 kg. Mislim da se ovaj zamjenski dr na proslom pregledu malkice zeznuo.

E onda isla racunati od zadnjeg pregleda kod ove moje i tada ispada oko 220 gr tjedno, sto mi je puuuunooooo normalnije. Ako ce tako do kraja dobivati, imat ce na porodu oko 4 kg.
    Ma i ovo je puno ispada da bi u mjesec dana dete dobilo skoro kilu

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Bmaric odlicno .. Meni nije uvz radio samo pregled sve je u redu kod mene.. Moram na ogtt i to je to.+4kg

Super!!!
    Meni uzv radi svaki put. Do proslog puta je mjerila crevix, sada nije, samo gledala bebca i mjerila ga.
    Ja na ogtt nisam nikako isla. Mislim da kod nas salju svaku trudnicu, samo one kojima se pokaze secer u urinu koji sestra testira kada se dodje na pregled.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Stanje se nije promijenilo u tri tjedna ni mrvicu!!!UU zatvoreno,cervix i dalje 30mm
    Vjesticica se okrenula na glavu,hvatao ju je dobrih 15 min da bi joj mogao uzeti mjere.
    Sve skolski...
    Ljubim vas sve!!!

Bravo!!! U kojem si ti sada tjednu?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ma i ovo je puno ispada da bi u mjesec dana dete dobilo skoro kilu
    Kazu da dobija u prosjeku oko 200 gr. Do kraja bi trebao imati oko 3800 - 4000 gr., tako da bi moglo ovo odgovarati.
    Vidjet cemo kad rodim

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Bravo!!! U kojem si ti sada tjednu?

26.tt

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

26.tt

Odlicno bas mi je drago. Sad mozes malo odahniti.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Leona29 prvotno napisa Vidi poruku
    Odlicno bas mi je drago. Sad mozes malo odahniti.

Ne moram na kontrolu 3 tjedna,ali idem socijalnoj za tjedan dana jer moram po doznake i po uputnice za vaditi krv

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sve skolski...
    Ljubim vas sve!!!
    Jupiiii! Bas mi je drago!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

QueenBee, pitala sam Marka(mog frenda ginekologa) za stolcic da mi ga vec sad rezervira.Rekao je da vise nitko ne zeli roditi niti na njemu,a jos manje u kadi...da je to bio veeeeliki bum i sad vise nitko nista...
    Moj je!!!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Jupiiii! Bas mi je drago!

❤️

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bravo cure moje! Ja svoj pregled jedva cekam.. A tek je 07.09! Ovu sub.bi trebali proslaviti rockas od M, a slijedecu imamo svadbu. Kumica se udaje. A meni je full tesko... Hodat, sjedit, pa cak i pricat. Sva se uspusem i nd kuzim zasto?
    Bmaric a kolko ti sad bebonja ima gr.?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo cure moje! Ja svoj pregled jedva cekam.. A tek je 07.09! Ovu sub.bi trebali proslaviti rockas od M, a slijedecu imamo svadbu. Kumica se udaje. A meni je full tesko... Hodat, sjedit, pa cak i pricat. Sva se uspusem i nd kuzim zasto?
    Bmaric a kolko ti sad bebonja ima gr.?
    Oko 2300 gr.

Brzo ce i tvoj pregled. Za samo 2 tjedna.
    Ja opet 06.09., sada me stavila na svaka 2 tj.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

26.tt

Samo miruj i ostat ce tako do kraja. Moj cervix je od pocetka varirao: od 3 do 3,8 cm. I evo nas danas 33+1 tt.
    A BH kontrakcije te u biti ne otvaraju. One sluze samo kao "vjezva" maternice za porod.

Ja danas po preporuci gin umjesto navecer popila Mg popodne i mogu vam reci da mi je za sada puno bolje sto se tice BH. E vidjet cemo sada kako ce noc proci.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jupi jupi je je,
    Sve smo zatvorene!
    Bebice nam zdrave,
    Mi smo buce prave!

Bezze je pjesmica jer sam chicken brain trenutno.

Bas mi je drago i znala sam da ce sve biti ok. Cekamo jos Leonu da izadje iz crvene zone i da sve odahnemo.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Viki-kad ides na ogtt? Jel.znas sto jesti dan prije i onu shemu s limunom?

Milenche-rekla sam ti da ce sve biti ok! Sad ti mogu cestitati godisnjicu Bas mi je drago da ces dobiti stolcic

bmaric-meni su pogrijesili 500g par dana pred porod. Rodila bebicu od 3100g. A i da ti je bebulinko 4kg, to je ok. Samo nek je ziv i zdrav!

Sanja-sto ces obuci?

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Samo miruj i ostat ce tako do kraja. Moj cervix je od pocetka varirao: od 3 do 3,8 cm. I evo nas danas 33+1 tt.

A BH kontrakcije te u biti ne otvaraju. One sluze samo kao "vjezva" maternice za porod.

Ja danas po preporuci gin umjesto navecer popila Mg popodne i mogu vam reci da mi je za sada puno bolje sto se tice BH. E vidjet cemo sada kako ce noc proci.

Meni su u prvoj trudnoci(mlada i bedasta) presle negdje u 28.-29.tt bas u prave trudove.Nisam tada znala sto su BH.Zadrzali su me u bolnici nekoliko tjedana na tokolizi,pustili kuci na prepar tabletama koje sam prestala piti 36.tt,36+2 sam isla roditi.
    U ostalim trudnocama mirujem,pijem sve sto postoji,druge dvije sam dogurala do 40+, nadam se i ovu barem blizu tome.
    Jednostavno mirovanje,koliko god tesko bilo...lezim od pocetka travnja,cak i jedem lezeci i bogami sam na +7...a 05.12.daaalekooo

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Milenche-rekla sam ti da ce sve biti ok! Sad ti mogu cestitati godisnjicu Bas mi je drago da ces dobiti stolcic

bmaric-meni su pogrijesili 500g par dana pred porod. Rodila bebicu od 3100g. A i da ti je bebulinko 4kg, to je ok. Samo nek je ziv i zdrav!

Sanja-sto ces obuci?

Tako sam sretna nakon pregleda!!!Hvala na cestitkama❤️
    Joj OGTT,dok sam bila na stazu nagledala sam se sirotih trudnica na tom testu,rekla sam nikad i odbila ga u startu bez diskusije.Secer mi je normalan,nitko mi nikad u obitelji diabetes nije imao,beba je u gabaritima,dobila sam ne previse kila...apsolutno ne

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Moj muz se dere na djecu i ja cu dobit slom zivaca

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

...stavi misli u prazan hod...
    Iskljuci mozak i ignoriraj!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Suosjecam! Tako u nas nekad... kazem md-u da pricuva malog sat vremena dok se ja odmorim, kad cujes svadju za 15 minuta, i za 16 minuta me uplakano dijete dodje potrazit, i onda vise nece da se makne od mene.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meji ogtt pregled skroz ok. Ona limunada mi bas fina mislim da moja ginekologica svih salje, a i da ne salje, mene bi vjerojatno poslala zbog dobitka na kilazi. Urin na secer ne testira.

Meni sutra ujutro pregled. Uf!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Moj je uvijek nekako bio na njihovom nivou...taj glas nikad povisio nije.Autoritet nula bodova,on se s njima zna samo igrati i divljati cak i sad kad su veliki.Zato sam ja uvijek partybrejker i zlocesta mama koja sve brani!!!
    Po njemu oni ne bi niti isli spavati,a kamoli ista drugo...bez reda i poretka,a ja control freak

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Aha... a koliko dugo drzi taj antibiotik?
    Da znam traziti kad istekne vrijeme
    Mislim da cijelo vrijem dobivas dok se ne porodis. Al da vazno da se krene min,2h prije poroda. Tako mi je bar nesto pricala frendica. Al treba vidjeti malo po netu sto kaze

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-bas tako i kod nas. Njega nikad nema kod kuce i tako mu se raduju kad dolazi. I onda on gubi zivce sto nece zaspat cim ih stavi u krevet/piskit kad ih stavi na wc/pojest sto im stavi u tanjur...pa nisu mozda pospane ili ne vole to jesti. Ne vidim zasto ne bi imale pravo izbora i one.
    Ne mozes doci kuci nakon 11h ili tjedan dana i otimat igracke jer te nece slijepo slusat.
    Dusa me boli kad tako lijeci frustracije na njima, a one mu se sutradan iznova raduju kao vjerni psici

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Moj ih je znao usred zime odvesti u skolu bez skafandera,bez skolske torbe,zaboraviti otici po njih...
    Dugo godina smo ucili,to je proces koji kod njih traje.Mi smo zene,majke i rodile smo se s tim,barem vecina...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-i ja sam ta koja kroji pravila kod cura-ali zato sto su stalno same sa mnom. Trudim se nekako drzati u ravnotezi njihove aktivnosti, ali nije lako kad moras usput i kuhat i prat i cistit itd. Ali svejedno nadjem vremena i da se mazimo i da se poigramo i da ucimo (pisat, racunat, engleski, kuhat i sl.). I onda me slusaju jer znaju da ih odrzavam na zivotu, so to say. Ali ne mozes doci kuci 1xtjedno i uzet si za pravo da utjerujes neki red s njima, a ne znas ni kako im se pedijatar zove maltene. Moras zasluzit to pravo da im govoris:sad je dosta price, morat cu uzet medu ako ne zaspete'.

Da ne bude da je sve tako crno, imaju oni svojih momenata kad se igraju. I tako ih je lijepo vidjeti i slusati onda, zaboravim na sve brige tada. Doduse, to su neke igre natezanja, vjesanja i guranja-ali daj sta das.
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 23.08.2016. at 22:44

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Sanja-sto ces obuci?

Pa rekli su mi da odem jedan dan to u jutro izvaditi ne moram se narucivati samo bitno da dodem izmedu 7 i pola 8.. Pa neznam valjda samo trebam slatko izbjegavati ili?
    Ja sam radila prije par god ogtt nije mi bilo to nista strasno osim onih 2h sjedenja u cekaoni i cekanja i mirovanja..

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Inace kupila sam u ljekarni glicerinske cepice i hvala Bogu za 15 min sam rijesila problem

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ne znam zasto su tako aljkavi u toj brizi za njih. Sve zaboravljaju. Mene je uvijek steah kad on ostane sam s njim ili ide nekud sam s njima. Umrem od brige. I uredno se nesto dogodi-ili padnu ili se razbole ili...ma joj..

Zelim biti muskarac na 2 dana da se odmorim.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Milenche drago mi je da je sve super )))

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Viki-tebe bas zastopalo!
    Ogtt-probaj jesti zdravo dan prije, bez puno brzih uh (kruh, tjestenina, riza), bez slatkog-osobito u zadnjem obroku. A taj zadnji obrok neka bude tipa oko 7 navecer.
    Nama daju samo tu slatku vodu-ne limunadu. Pa je super ponijeti sa sobom krisku limuna i nacijediti unutra.

Milenche-jesam dobro sve napisala?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja mislim samo da treba biti nataste 12h prije prvog vadjenja krvi. Ovo ostalo bi trebalo sve "izac" iz krvi nakon tih 12h nataste, ako sve ok funkcionira. A mozda i nije tako Meni secer bio manji nakon limunade nego prije :D

E, i u Splitu moras donije svoj limun, ako hoces limunadu. Inace samo dobijes tu vodu sa secerom.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Da to znam da treba biti na taste zadnjih 12 h ali za limun nisam znala ali kad sam radila ogtt isto je bila slatka voda i nije mi bilo problem popiti ju

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-tek sam sad ulovila da ces jos i ti na pregled. Sretno i vrati nam se i ti s dobrim nalazima!

Nego, da se vratimo na trudnicke boljke-probode li vas ikad skroz snazno kroz rodnicu?
    Peglala sam-nasjedecki, iako to nije nikakva isprika-i kad sam se ustala, prvo krenula klasicna tezina u stomaku pa grcevi i onda u pol koraka taj samurajski proboj kroz rodnicu. Skiknula sam da su mi cure popadale sa stolica.
    A stalno mi dole nekako osjetljivo, kao izraubano. Taj osjecaj je konstantan.

Imal'koja ovakve boljke?

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ajme,koliko napisete
    milenche super za pregled, netko rodio na cetvrtom katu??
    zadnji put je isto bilo zanimljivo tamo ali ne kao danas ocito.
    queen ma nisam bas tako izasla. Bilo je gafova ali u mjer nekako
    bmaric, meni je docent rekao dva put cim ulove trudovi dodite nemojte previse cekati. Zasto tako neznam.
    Valjda misli da cu brzo roditi,da bar

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Mene stalno ta leda zatezu a nije trud neg osjetim bol.
    Zanima me sutrasnji ctg i pregled

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jadro-tek sam sad ulovila da ces jos i ti na pregled. Sretno i vrati nam se i ti s dobrim nalazima!

Nego, da se vratimo na trudnicke boljke-probode li vas ikad skroz snazno kroz rodnicu?
    Peglala sam-nasjedecki, iako to nije nikakva isprika-i kad sam se ustala, prvo krenula klasicna tezina u stomaku pa grcevi i onda u pol koraka taj samurajski proboj kroz rodnicu. Skiknula sam da su mi cure popadale sa stolica.
    A stalno mi dole nekako osjetljivo, kao izraubano. Taj osjecaj je konstantan.

Imal'koja ovakve boljke?
    Hvala

I meni je dole nekakav pritisak i boluckanja... zasad skoro pa konstantno... i isto mi na wc-u nekako neobicno... jos me nista niije probolo... al meni termin tjedan dana kasnije... pa me ne bi cudilo da i probode. Ne sjecam se uopce iz prve trudnoce jel toga bilo

hehe... peglanje sjedecki, tako i ja, a i moja baka bome

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Tiia-daj nam malo opisi tu bol u ledjima
    Jesi otvorena ista? Ili skracena?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-bila sam u obje trudnoce na moru. 8 mjeseci trudna. I sjecam se da me hladna voda smetala dosta. U Istri bude hladnija voda malo. I imala sam smanjeni kapacitet pluca.
    Imas li s tim problema?

Sad sam se sjetila-znala sam otplivati malo pa se izvrnut na ledja i plutat. A ljudi u šoku koji jarac to pluta pucinom hihihi
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 23.08.2016. at 23:26

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Kako me mala rastezeeeee ne pase joj nijedan bok, a moram lezat...da mi je neki viseci masazni stol ili mreza s rupom za facu i stomak pa da se tako izvalim

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Milenche-i ja sam ta koja kroji pravila kod cura-ali zato sto su stalno same sa mnom. Trudim se nekako drzati u ravnotezi njihove aktivnosti, ali nije lako kad moras usput i kuhat i prat i cistit itd. Ali svejedno nadjem vremena i da se mazimo i da se poigramo i da ucimo (pisat, racunat, engleski, kuhat i sl.). I onda me slusaju jer znaju da ih odrzavam na zivotu, so to say. Ali ne mozes doci kuci 1xtjedno i uzet si za pravo da utjerujes neki red s njima, a ne znas ni kako im se pedijatar zove maltene. Moras zasluzit to pravo da im govoris:sad je dosta price, morat cu uzet medu ako ne zaspete'.

Da ne bude da je sve tako crno, imaju oni svojih momenata kad se igraju. I tako ih je lijepo vidjeti i slusati onda, zaboravim na sve brige tada. Doduse, to su neke igre natezanja, vjesanja i guranja-ali daj sta das.

U pravu si u potpunosti i ja to razumijem.Znam taj osjecaj kako je kad je svaka,bas svaka odluka na meni.Od sto za rucak do svakog placenog racuna u kuci.I rjesavanja svih kriznih situacija od zablesirao je iskon,ajme sto sad.Do popravaka auta...
    Imam li ja kakve carape???
    Ali s godinama gledam kako ima sve bolji odnos s njima,koliko im se sada puno vise posvecuje i puno je bolji tata nego sto je bio.
    Mene nije bilo dvije godine,tri dana sam bila na poslu,tri dana na faxu od 8-20,samo nedjeljom sam imala slobodan dan ako me nebi zvali na transplantaciju ili sl.I sve je palo na njega,to ga je jako promijenili,odjednom sam ja bila autsajder,ona koje nikad nema.
    Ova moja mala neplanirana mrvica u mom trbuhu je poslozila sve stvari na svoje mjesto i nikad nisam bila sretnija,a mi bliskiji...
    Rastemo svi zajedno,okolnosti se mijenjaju,mi se mijenjamo.Doci ce to sve na svoje,ne brini.Pa ipak su to tatine princezice❤️

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jadro-bila sam u obje trudnoce na moru. 8 mjeseci trudna. I sjecam se da me hladna voda smetala dosta. U Istri bude hladnija voda malo. I imala sam smanjeni kapacitet pluca.
    Imas li s tim problema?

Sad sam se sjetila-znala sam otplivati malo pa se izvrnut na ledja i plutat. A ljudi u šoku koji jarac to pluta pucinom hihihi
    Haha... ovo za plutanje ti je dobro

Ma ja sam ti se dobro potkozila salom - meni nista nije hladno more - pravo mi je gust. Doduse zadnjih 10-ak dana svako malo pa bura - dosta je zahladilo more.

Sta se tice kapaciteta pluca, bas sam zadnjih dana primijetila da mi je lakse - mislim da se bebica spustila nize. Vise ni ne osjecam udarce bas u rebra. Nekako mi je lakse. Al zato osjecam udarce po lijevom kuku sto mi je totalno cudno - kako se tu smjestio?!
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 23.08.2016. at 23:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •