Stranica 203 od 275 PrviPrvi ... 103153193201202203204205213253 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,101 do 10,150 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

umirem od smijeha!! luuude!
    vibre za sve bubane i polomljene

ja sam danas planirala prvi trudnicki trening (jucer bila na pregledu i sve je ok), al preskocit cu...em su mi jutros dva puta vadili krv, em sam nekako naglo i nespretno ustala pa me zapeko bruh
    o bauljanju najstarije po noci i ne zelim....

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ginger, drago mi je da je sve super!

I tvoja baulja? Pa ja ne znam sto je mojoj. Legne prije 22h, umorna i onda jos u ponoc hoda po stanu.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ginger odmori danas
    Potpis ti je odlican

J-la tako ti je kad te krene

Idem malo lec

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    ...deaedi, boxice, imam ja jednog zgoljavog, zategnutog i misicavog, nudim ga za zeta kako bi im dica bila lipa i zategnuta
    MB može, ne odbijam niš kaj ima veze s morem
    ajme summer, vjerujem da je muka tako jesti..znam da nije smiješno, ali tvoj opis mi je vrh

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sani, sve tri losije spavaju kad je pun mjesec...i ja isto...
    Al najstarija cesto mjesecari
    Sinoc je svakih 10 min dolazila u nasu sobu, luda sam bila... zadnje me pita: kaj, da idem spavati?

mb

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Uff, Ginger, suosjecam. Tako je i nama.
    Zadnjih deset noci su katastrofa.
    Vrh mi je kad odem na wc, a malac se dere za mnom. Mama, Pepe bojiii, dodji..

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ginger, super za pregled
    i super je potpis

i moj najstaiji mjesečari. ide spavati oko 21, do 21.30 uglavnom zaspi i obavezno oko ponoći barem priča i prošeta po svojoj sobi ili do wca, a nekad i po cijeloj kući

prijavljujem jutros trčanje 4x cca 400m, pace je bio zadovoljavajući

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

čitam i čudim se mjesečarima, mi svi obiteljski spavamo ko' top neovisno o mjesecu...

malac s povraćanja prešao na proljev + temperaturu,jupijaje...rehidromix neće ni pomirisat,srećom doji često pa sam mirna....
    večeras se nadam odradit novi upper&abs od Zuske,izgleda ubitačno....

a zub, skužila maloprije,idem vadit tek idući petak a ne sutra...
    spajka,nije mu ništa osim što raste a nema gdje pa se sve bilo upalilo,na predzadnjem sam danu antibiotika pa je OK...

summer, ja sam nosila aparatić prije cca 8god,i godinu dana nakon skidanja mi je ostala navika komadanja sve hrane prije stavljanja u usta,kao da sam zaboravila zagrist...pršut bi cijeli razvlačila po rukama....jabuku bi nožem rezuckala na male komade...a dosta sam tvrdih stvari bila prestala jesti da ne odvalim bravice...
    moš mislit oduševljenja kad su mi umnjaci krenuli nicat u trudnoćama i gurat sve što se lijepo izravnalo...

MB,kako ti se može ne ić na večeru? da je neznam kakvo društvo,hranaaaa... ja bi se udubila u ono što jedem...

j la, za kalendar...predlažem naziv The best of MILF 2017, mislim za dogodine ćemo jeli tako? treba ugovoriti sve,naklada min 15 000kom,to je puno radionica...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 15.09.2016. at 18:06

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja ocu bit milf kolovoza!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja bih lipnja

jer nakon toga se debljam, osim ako nisu cice glavne tad molim rujan
    Posljednje uređivanje od spajalica : 15.09.2016. at 18:13

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

javljam se za miss travnja

skulirana uf uf, nadam se da ce vadjenje proc bez komplikacija
    neda mi se nigdi kad sam krepana, drustvo je super al ja umorna. malo sam prilegla, ne znam jesam li zaspala, kaze
    cimavica da uvik kazem da nisam

boxice dogovorit cemo nesto

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajmo curke na b2b run run

Sretno uzivajte i molim report!

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja zadovoljna sa svojih 5:57. Upoznala sam 3 Rode.
    Posljednje uređivanje od Nera : 15.09.2016. at 21:34

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bilo je vruće, sparno, previše trkača, prećoškasta staza. Lani u Maksimiru je bilo daleko ljepše.
    Da samo ne grintam: bravo za sve trkače i trkačice, prolazak kroz cilj, sjajnu atmosferu, organizatore, restač koji nas hranio, sponzore koji su nas pojili...
    Velika zamjerka: rekli su da će vrijeme teći kad prođemo start, a svima je krenulo u isto vrijeme pa mi je izmjereno 2 min više, kad se ne guram naprijed. Tak je bilo i lani.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Skuli odličan naziv, a nakladi pridodaj i bar 20.000 kamiondžija . Mislim da ćemo doći do druge naklade začas .

Vidim da ste se već prijavile , fino je posao krenuo.

Mene samo nemojte u zimske mjesece, ubije me Božić, Nova Godina, dva rođendana u januaru, pa moj u februaru. Jadna se oporavljam do maja .

Cure izvještaj!

Ginger super vijest .

A za starije nespavace ne smijem ništa reći, moja je još mala. A kako sad spava, pridružit ću vam se.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo i mene,
    bilo je kao što Nera reče vruće, dok smo čekali start osjetio se miris ljudskih tjelesa i već smo svi bili ljepljivi, onda smo kao i obično jedno dve minute hodali (gle mene kao i obično, a bila samo na Wingsima gdje sam stajala 7 minuta), ali kad sam krenula bilo je dobro. Pretrčala to za 29:04, pejs dakle 5:49.
    Ali gledam prvu Nikolinu Šustić, pejs 3:40 majketi mile.
    Općenito jako puno ljudi jako brzo trči.
    Srela puno dragih ljudi iz raznih firmi gdje sam radila, no najdraže mi je bilo izgrlit dvije Rode. One su mene skužile, ja sam bespomoćno blejala okolo.

A što se vas tiče: ja počela nevino, pisala bih romane, a one završile ko ljepotice mjeseca na kalendarima. Luuude ste!!!!
    Idem sad još jednom sve to pročitat.
    Posljednje uređivanje od kjb : 15.09.2016. at 21:57

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jest sparno večeras, zato svaka čast na završenoj utrci.
    Nera, kjb super vam je pace !

Kjb prvo kalendar, a onda knjiga.
    Najbolje napravit proboj kalendarom a onda će nam javnost tražiti koju napisanu riječ. Sve će zanimati ko su te mame .
    Što imam smisla za biznis

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ne gine nam kiklop!

ja se spremam odvjezbati, cekam da potjeram djecu u krevet
    popodne sam bila mrtva, sad sam ko vjeverica

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

evo me, cyclone 15
    u 15 minuta 55 v-upsa, 110 dumbbell swings (5 kg), 165 goblet squats (5 kg), 11 rundi po 5, 10 i 15 ponavljanja
    cijedim se

dok mijenja korpu kvacila u kolovozu moj automehanicar je zasluzio gledat utegnuto dupe
    umjetnicki, ne nauljeno, naravno

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo i mene, ja tek sad došla doma!

uglavnom, moja prva i vrlo vjerojatno zadnja utrka!
    nisam kompetentna za ocijeniti stazu, ali da je mogla biti kraća, je!
    super je bilo druženje, dvije rodice (u hrpi ljudi tražiš majicu prave boje i točan broj )- djevojke slijedeća je neka koffi kad se već nismo stigle podružiti kak spada
    obzirom da se stranica s rezultatima ruši, pace mi je cca 8:3
    i definitivno nastavljam sa statičnim stvarima (teretana, TKD, fitness i ino)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam miss srpnja! Volim srpanj! Tad mi je rodjendan, tada obicno ljetujemo pa sam i preplanula i mrsavija jer mi se ne da puno kuhati

Willow, i hug i super za malenu, kasnim... Bit ce to ok

Skulirana, i tvom malcu vibrice ~~~~~

I ja volim citati j-la!
    Duhovita je i onak taman :D

Ja sam kupila nove tenisice, odmah ih isprobala. Pogledala s djecom seriju i idem spavati.
    Na poslu mi je guzva, nastojim tijekom dana (najcesce umjesto kave na poslu, prije 8) uciti nesto za faks :rolleyes:
    Majketi, jesam luda...

Skulirana, ti bas vjezbas zuzi? Ja sam nesto usporila s njom. Imam pretplatu, ali vise sam trcala, a u ostale dane malo girju.
    Imam dvojicu kolega na poslu koji su girjasi pa si sheramo treninge.

No svakako bih probala novi upper od zuzi. Jedino ne bih da ima puno istezanja, ne volim to. Trebala bih, ali zijevam.
    Posljednje uređivanje od Anci : 15.09.2016. at 23:50

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cure, bravo za utrku

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ne gine nam kiklop!
    ahahahhaaaaa
    jeste lude

cureee bravoooo!!

ja ću svibanj
    volim svibanj
    u svibnju obično prolistam od sunca, završetka zime i dolaska topline...

spajka, paaa jedno tri treninga max. planiram
    uz trčanje 2x to je moja mjera
    danas wo 2 prije posla
    baš se radujem
    ruke i ramena me od 3 kg pošteno zatežu ali danas je dobro...
    j-la je topla, iskrena i duhovita
    to se osjeti
    Posljednje uređivanje od flopica : 16.09.2016. at 07:35

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku

j-la je topla, iskrena i duhovita
    to se osjeti
    A tek uzivo

Bravo cure za utrku

Moj prijavak od jucer: 3km, pace 5:44.
    Morala sam skratit rutu, kad krenes u 20 na trcanje a u 21 moras bit spreman za izac nema ti druge

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

cure bravo za utrku

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure hvala vam !

MB maher za brzo spremanje.

Juče TBC, jedva sam izdržala. Stavili smo laminat u moju vježbalačku sobu, a preko njega vuneni tepih, za koji sam juče skontala da se kliže, pa sam cijelo vrijeme pazila da mi ne izmakne noga. To me dodatno umorilo. A kad skačem pored tepiha, čuje me prvi komšija koji je 100 m od nas .

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Curke, čestitam na utrci; jučer je bilo grozno sparno; ja sam otrčala svojih povratničkih 5 km, 5.55 (sva sam u peticama), teško mi je bilo..

Nisam nikad mislila da ću jedva čekati zahlađenje i lošije vrijeme, ali ja ovakvu vrućinu mogu podnijet samo na moru .

Willow, super za ručicu; dala si mi za misliti; moja se pod obavezno vješa na tarzanici, nisam nikad mislila da se tako može ozlijediti..uh, stvarno nikad ne znaš.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Curke, bravo za utrku! Cestitke

Summer, j-la rikavam od smijeha
    Neki biznis moramo pokrenuti. Sponzore cemo lako naci. Kad amo sve tak lijepe i sexy, pa ko bi nam odolio

Uzimam listopad. Tad mi je rockas, trudim se posebno dobro izgledati
    Cice nemam nijedan mjesec u godini pa molim da one ne budu u prvom planu

Jucer eccentric lower. Imam upalu misica. Jupi! Nakon toga druzenje s mojim curama i prejedanje.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Poslije predavanja dr Rajovića (NTC) pustila sam malu da skače i radi šta hoće, živeći u ubjeđenju da djeca teško šta mogu slomiti. Onda ovako dođe Willow sa vijesti da je njena mala slomila ruku, pa Summer da su njenih dvoje prošle godine, i to me lupi u glavu da se otrijeznim i skontam da djeca nisu od gume.
    Znam da lom ne mogu spiječiti ali ću se bar potruditi da smanjim rizik.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    ...Neki biznis moramo pokrenuti. Sponzore cemo lako naci. Kad amo sve tak lijepe i sexy, pa ko bi nam odolio...
    Automehaničar od Summer garant ne bi .
    Vjerovatno ni kolege mm, i on je automehaničar .

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma ja se sve mislim da su neke stvari jednostavno predodređene i da ih ne možeš izbjeći,
    btw. hrpa klinaca se polomila doma... dakle, doma, park, škola, sport... nigdje nisi siguran

sretan si da nije gore....

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Poslije predavanja dr Rajovića (NTC) pustila sam malu da skače i radi šta hoće, živeći u ubjeđenju da djeca teško šta mogu slomiti. Onda ovako dođe Willow sa vijesti da je njena mala slomila ruku, pa Summer da su njenih dvoje prošle godine, i to me lupi u glavu da se otrijeznim i skontam da djeca nisu od gume.
    moja majka je imala slican stav, sve dok ja nisam slomila svoju ruku i svaki dan isla na rehabilitaciju 6 mjeseci, a nakon toga se tempo prorijedio. i danas mi je ta ruka falicna. potom od prijatelja sin slomio nogu, pa je slican rasplet imao kao i ja s tim da je njemu ta noga poslije sporije rasla od druge pa je na produljenje isao mislim 3 puta, majka je promijenila misljenje. sad kad kazu da je dijete slomilo ruku ili nogu vise joj ne pada na pamet ona na mlado je, zarast ce.
    edit: stim da sam imala srecu odrasti u gradu koji ima toplice, da nije morali bi boraviti u nekim jako dugo.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 16.09.2016. at 09:19

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

sretan si da nije gore....
    Baš tako.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajme ma da vas nema trebalo bi vas sve izmisliti. Ja sam cijeli tjedan u groznom muvingu, svaki dan nakon posla neka obaveza i sv3 se wkupilo u ovaj tjedan oba roditeljska logoped ma svasta nesto i jos danas sin slavi rodjendan bit ce ih brdo kod mene doma jer nije htio ovaj put igraonicu. Ima da prezivim nekako tjesim se sutrasnjom subotom a i kcer je suorganizator i vodit ce igre za klince .

toliko puta sam htjela komentirat vase lude postove al na poslu ne stignem otvorit internet takav mi tjedan.

Prvo sto se tice kalendara mene ne racunajte za pisanje al za promidzbu i pronalazak sponzora tu sam kao i za poziranje to volim ql lijepo molim kolovoz nakon mora da mi se jos vise otcrtavaju trbusnjaci

J-la Bosanka moja rjecita

Eh da ja se ne bojim nikakvih djecjih padova ni gusenja gutanja svacega sto bi MM rekao previse nonsalantna brinut cu ako se dogodi, ne da mi se brinut jos i prije.

MB odlican trk a i pejs!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.09.2016. at 09:27

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ups ne da edit sad vidim ovaj post od spajke mozda me preobrati

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

jeje, ne tvrde ti stručnjaci da dijete ne može past i polomit se, nego da je to razvojni rizik, da je jednostavno prirodno da to riskiraš
    ali točno je što kaže willow, klinci se polome doma i često u skroz benignim situacijama, kad je moj sin bio u bolnici, s njim u sobi je bio četverogodišnjak koji je "pao preko brata", a jednom poznaniku sin je slomio ruku tako što je prolazio pored igrališta i doletila lopta s igrališta njemu u ruku i nezgodno ga pogodila i slomila dvije koščice

willow, nadam se da će se cura brzo oporavit i da se neće puno mučit

ja ne vježbam
    žderem, pod stresom sam, a tata mi je donio 3 pakiranja keksa s đumbirom iz Ikee
    ali nakon 24.9. se nadam vratit u normalu

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bravo trkačice! Gledala sam na tv-u, ogromna gužva je bila.

Ginger, drago mi je da je sve ok s bebicom! Imaš li mučnine? Jesi rekla curama novost?

I moja najstarija je loš spavač, ne mjesečari ali redovito dolazi k nama ako joj nema brata u sobi ili čuje neke horor priče u školi....nakon toga mjesec dana ne može normalno spavati.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

nisam nonsalantna, ali nisam ni preoprezna
    ja sam imala stvarno nesputano djetinjstvo, grad i selo (svaki vikend i praznici)
    znate da mi nismo imali 'ekrane' - pa je sve bilo lastik, bicikla, balun, penjanje, skakanje, lude igre, stabla, krovovi, ma sve - i nikad nisam nista slomila niti sivala (do epi )
    a mali mi je na nogometnom treningu pao na dupe i nezgodno se docekao na ruku, mala pala u vrtickoj setnji, isto nesto skroz bezveze
    tako da... nema pravila

danas sam bolje, iako osjecam umor ovog tjedna i nespavanja
    bas mi je pasao sinocnji trening, radujem se vecerasnjem
    meni to bas psihicki puno znaci

nadala sam se plazi i ovaj vikend, ali prognoza ne izgleda dobro
    vidjet cemo
    citanje, odmaranje, shopping, sredjivanje neke robe - ispunit ce se vrijeme zacas
    prvo odradit ovaj petak

i moj je osjetljiv spavac
    ona ne, ako lose sanja, dodje, malo otplace i vrati se natrag u svoju sobu (imaju svako svoju) i zaspe
    on tjednima zna biti van ritma ako ga nesto potrese, ne moze zaspati, dolazi svaku vecer, ja sapavam u njegovoj sobi a on s muzem i tako
    onda bude neko vrijeme sve normalno, do nove epizode
    Posljednje uređivanje od summer : 16.09.2016. at 10:02

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa ni mene nije taj lom sprijecio da nastavim zivjeti jednako kao i do tad. i nastavila sam priredjivati slicne traume roditeljima. na faksu sam dosla preko ljeta kod roditelja i vozila se biciklom i pala. koljena su mi bila bas divno razderana. pa mi je majka rekla dobro spajka do kad
    oca sam natjerala da mi fotka rane, jer ko zna kad cu je opet tako nanervirat

prema djeci nisam ni malo strasljiva. sta bude bude, jer da ih umoram i u spuzvu opet nije neka garancija.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Tang
    Stres na poslu ili? Cuvaj se

Moji su oboje imali nezgode al nisu lomili nista. Cimavica s 4 god zapela ispred kuce i pala na stolicu, udarila se skroz blizu oka, ima par punata.
    Prije par god pala iza kuce na kamen i udarila glavom od drugi, par punata na glavi a na guzi one flasterice (bilo bi bolje da su sivali, ruzno je zaraslo).
    Maza je skakao u krevetu izmedju nas i razbio glavu od uzglavlje
    Isto samo flasterice (one umisto punata, kako se to zove?) zaradio.
    Desi se.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mojoj su šivali bradu (pala na najmanjem mogućem toboganu u toplicama i razbila bradu; ja se skoro srušila u nesvijest kad sam je vidjela), ali isto se vidi; probali su s flasterom, pa nije išlo, pa šivali, ali ipak se vidi dosta.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Moji nisu ništa lomili niti šivali zasad :kuc-kuc:
    Ali ako ova najmanja ne izbije koji zub, neće nitko! Ta otkako se rodila pada isključivo na zube Jedan jedini put je još kao beba pala s kreveta, imala je valjda samo dva zuba i ravno na nos u usta, krv na sve strane, katastrofa. Kasnije još par epizoda, puna usta krvi a ja samo gledam jesu li svi zubi na mjestu i čitavi :loool: Jedna gornja jedinica joj se malo pomaknula, ali neprimjetno osim za stručno oko.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nego htjela sam ostavit najsladji dio za kraj a ono vi u međuvremenu natipkaleeee....

Bravo moje B2B trkačice, odlično ste vi to otrčale s obzirom na vrućinu i stazu Nera, Boxica, kjb, Dijana, zhang!

Čula sam da su dosta neprofesionalno mjerili služb. vrijeme kao što ste i rekle i ljudima je ispadao pejs po 10-15 sekundi sporiji, neki će im uložit primjedbe i treba.
    ove brze šta su trčale su moje koke iz kluba išle su ispod 5:00 na toj vrućini ludare...

a ja moram ovih dana kupovat nove tenisice (ne trebam ni reći da sam skroz na knap s vremenom) hoću sad probat Mizuno ili Asics, jel ima netko od vas, koji model jeste zadovoljne s udobnošću...baš mi tlaka isprobavat jer znam da ću se zadržat pa da odmah ciljam na par modela, dakle raspitala sam se nešto:
    Mizuno Wave Rider 18 ili 19
    Asics GT 1000 ili 2000
    Asics Gel Sonoma 2

i gdje ići kupovat: Intersport, Rost šport ili Hervis ili onaj outlet na Maksimirskoj, bem ti Zagreb i 100 mogućnosti

svaki info mi je dobrodošao, hvalaaa

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Bravo svim trkačicama!

Danas opet teretana, sve mi bolje ide....

Nažalost, pauza do srijede...

Baš mi je to predugo. Sve si razmišljam o teretani u kvartu, onda bi mogla i preko vikenda možda, barem 1x. Ovako mi se ne isplati do grada.

Išla sam tako prošle godine, 7-8 teretana, tuširanje i put posla. No, tada je put do posla puno duži, radi gužve. Izdržala cijelih mjesec dana.

Vidjeti ću....

Budem i doma vježbala.Ali osjetim i vidim puno veću korist od teretane u 2tj, nego u 2mj doma.

Dobila sam zakašnjeli poklon za ročkas, sportsku odjeću iz HM-a, idem sad mijenjati jer su fulale cure broj. (ja sam xs, kakav ih s spopao ).
    No, imam pitanje za sportski grudnjak - pa to čudo me spljošti totalno, izgledam ravna ko daska - jel ima neki sportski push up za nas sa A košaricom?

I jučer pizza, druga ovaj tjedan, baš sam napuhnuta, moram malo prikočiti.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 16.09.2016. at 12:27

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila sam zakašnjeli poklon za ročkas, sportsku odjeću iz HM-a, idem sad mijenjati jer su fulale cure broj. (ja sam xs, kakav ih s spopao ).
    No, imam pitanje za sportski grudnjak - pa to čudo me spljošti totalno, izgledam ravna ko daska - jel ima neki sportski push up za nas sa A košaricom?
    Mi koje vježbamo kod kuće, nemamo tih problema . Jedino me vidi mm, a on već zna šta imam u ponudi .

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja prijavljujem rigoleto,i mene je sastavila ta viroza.... naljevam se kamilicom i čekam da mi prestane biti muka,izrigala sam sve što sam jučer pojela čini mi se....
    neka sam ja sinoć odradila trening,danas očito neću..sad mi je jasno zašto mi se činio pretežak...

Anci,da redovno Zuskarim, bila bi odustala da nije skroz promjenila raspored,nema vise shreda,sad ima lower i upper dane, baš imam upale iza,zadovoljna sam....

za padove - moja nije ništa lomila a malo je i padala/puštala krv,lako mi je bit bezbrižna kad je dosta smirena i ful oprezna... ivana s, i ona je tako par puta udarila u prednje zube (baš su joj veliki) i jedan je promijenio boju i ima tvrdokornu fistulu koju smo liječili...sad joj se opet vratila pa ćemo do zubarice...kaže da se to tako događa od uzastopnih trauma zuba...tako da ako vidiš neku bubuljicu iznad zuba da znaš šta je...

Deaedi, joj kad čitam koliko imaš više rezultata u teretani ...i ja mislim da bi mi tako bilo...pogotovo dok sam sama nešto kemijala,sad kad nekog pratim i nekako...A za sportski - o da,spljošti tako da nestane poprsje..ako hoćeš da drži...vjerojatno ima nekih šminka što jako ne drže,ako puno ne skakućeš sa malim bi ti košaricima i mogli biti OK....

Lili, čitala sam neki dan intervju sa Sandrom Perković; ima cca 100 pari tenisica..odma si mi pala na pamet s tim da mooooraš kupit tene...

ah,odoh na jedno mjesto...(falimionajrigoletosmajli)
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 16.09.2016. at 13:17

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    ...

...
    ja imam iz HM-a, topić sportski (ali podstavljeni off course )
    nije baš da nešto extra poveća, ali nije skroz A
    uglavnom, taj model je bio samo jedan (među cijelom onom hrpom) u dvije boje (tirkizna i sivo-bijela s zelenim naramenicama),
    spužvice se vade pa ga bez problema operem u mašini (u vrećici za rublje)

mogu doma slikati pa ti pošaljem na WU

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi koje vježbamo kod kuće, nemamo tih problema . Jedino me vidi mm, a on već zna šta imam u ponudi .
    fučkaš ti to, meni i kad se desi da odradim nešto doma, volim kad u ogledalu vidim nešt konkretno jel...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

J-la
    Ja imam neki iz manga, taj je bas push up, takvi slican model bi tribalo trazit kome treba ako nekog zanima saljem sliku, link, sta god

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Skulirana ~~~~~~ nadam se da ce viroza brzo proc!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •