-
http://www.jutarnji.hr/komentari/u-r...aciju/4702325/
ja sam na tragu ovog sto piše Inoslav.
i ne mislim uopće da taj prostački i primitivni nivo komentara ima veze sa vjerom ili ateizmom.
on pokazuje općeniti nivo kulture i obrazovanja ljudi, koji su u toj svojoj nekulturi ohrabreni anonimnošću koju im nude socijalne mreže i internet. Nije tu Blanka iznimka. Od političara, glumaca, glumica, kolumnista, itd... Mnogi to doživljavaju svakodnevno.
kod nekih kao kod Mirjane Rakić to nije čak ni virtualno, nego golo fizički.
a bez obzira na to, na svakome je da procijeni gdje je granica dobrog ukusa, odnosno neukusa u iznošenju svoje intime. Meni je to sve skupa naprosto pomalo mucaljivo, ja se ježim tih prica u kojima se ljudima zaviruje u tanjur, odnosno kada ljudi sami svoje tanjure guraju u javnost. To mi je u điru tih Big Brothera, farmi, instagrama i video uradaka ala Borna Rajić i sličnih formata koji me užasavaju.
na to dolazi jedna posvemašnja kaptolizacija i medija i društva, pa onda ta blankina prica koju je ona, ako sam dobro razumjela ispričala hodočasnicima na vjerskom skupu, postaje vijest dana u javnim medijima. Kod nas.
Ne sjećam se da bi austrijski mediji na naslovnicama donosili price sa vjerskih skupova, kao sto se ni biskupi ni ostali crkveni službenici niti pačaju u dnevnu politiku, niti su u medijima, niti na televiziji. Tamo su gdje trebaju biti - u crkvama. Pa ih oni koji ih trebaju, tamo i traže.
Ako sam pak krivo razumjela, pa je Blanka sama tražila medije, onda meni to spada u zonu neukusa ala video uradci već spomenute Rajić.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma