Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam sta bi se ateist imao izrazavati o vjerskom dogadjaju koji se njega uopce ne tice?Ono, da kaze, meni je to glupo? Ili zvrijdja na fini ili manje fini nacin.
    Pa "profesionalni ateisti", da se tako izrazim, zive od religije i komentiranja (vecinom pljuvanja, ne cak ni kritiziranja iste). Toliko je ateistickih udruga i pokreta u Hrvatskoj koje bi izgubile svaki smisao da sutra RKC nestane. Ne znam cemu se cudis.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Pa "profesionalni ateisti", da se tako izrazim, zive od religije i komentiranja (vecinom pljuvanja, ne cak ni kritiziranja iste). Toliko je ateistickih udruga i pokreta u Hrvatskoj koje bi izgubile svaki smisao da sutra RKC nestane. Ne znam cemu se cudis.
    Pa da, civilno društvo je - između ostalog - i prostor djelovanja, akcije i rekacije, sučeljavanje argumenata.... Naravno da su ateističke udruge odgovor na djelovanje RKC ili neke druge crkve, u čemu je tu problem? Pa poanta i jest da se samoorganiziraš oko nečega što ti smeta i što želiš promijeniti.

I kakvi su to profesionalni ateisti? Članovi tiih udruga? Što su onda članovi RKC, profesionalni vjernici? Ne žive ateisti od religije (jer koliko mi je poznato tih par udruga koje promiču sekularnost nemaju zaposlene osobe), već svećenici, časne i ostali službenici RKC (ili neke druge crkve-religije).

Klasična zamjena teza. Zato je, između ostalog, i bilo teško polemizirati sa Željkom Markić jer je ona to stalno radila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •