Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto? Ako te se vjera ni u kom slučaju ne dotikavle, i zapravo ti je vjera izražena na bilo koji način, glupost i opsjena itd? Ne da ti ja odričem to "pravo", ali ne razumijem kako je to ateist "pozvan" odgovoriti na jedan čisto vjernički stav?
    Što je to mogla/trebala izjaviti u vezi vjere, a da ne bi "zaslužilo" sprdnju?
    Neću sada o teoriji medija i različitim pristupima jer nemam to vrijeme za raspravu.

Kako to misliš da me se vjera ni na koji način ne dotiče? Blanka me se ne tiče. Vjera, odnosno, religija, me se itekako - na moju žalost - dotiču.

Što bi mogla izjaviti o vjeri? Izjavljuj što hoćeš. Što te briga što ja mislim niti kako se sprdam. Mislim, obostrano se trebamo manje zamarati stavovima, a više djelovanjima i principima.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Neću sada o teoriji medija i različitim pristupima jer nemam to vrijeme za raspravu.

Kako to misliš da me se vjera ni na koji način ne dotiče? Blanka me se ne tiče. Vjera, odnosno, religija, me se itekako - na moju žalost - dotiču.

Što bi mogla izjaviti o vjeri? Izjavljuj što hoćeš. Što te briga što ja mislim niti kako se sprdam. Mislim, obostrano se trebamo manje zamarati stavovima, a više djelovanjima i principima.
    Ok, ali ja to onda vidim samo kao samo izrazito netolerantno djelovanje, koje samo ide u smjeru produbljivanja jaza u društvu, koje je na korist nekima, ali definitivno ne i društvu u cjelini, u kojem će živjeti i žive i tvoja i moja djeca.

Uglavnom, na tragu "mi" ili "oni".

I naravno da te nije briga za to što ja to mislim, goes without saying.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •