Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo danas se baš trudim...I nije loše...Nisam pojela ništa slatko, a za zajutrak sam uzela jabuk i prije toga toplu vodu s s limunom. To znam da mi paše, ali svejedno sam pila kavu na razan želudac. Evo sad se borim sama sa sobom da ne idem jesti, a nisam nešto posebno gladna. To mi je najgore, kad jedem, a znam da nisam gladna, a nije ni okus za past u nesvjest koliko je fino.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ana i mamino zlato prvotno napisa Vidi poruku
    Evo danas se baš trudim...I nije loše...Nisam pojela ništa slatko, a za zajutrak sam uzela jabuk i prije toga toplu vodu s s limunom. To znam da mi paše, ali svejedno sam pila kavu na razan želudac. Evo sad se borim sama sa sobom da ne idem jesti, a nisam nešto posebno gladna. To mi je najgore, kad jedem, a znam da nisam gladna, a nije ni okus za past u nesvjest koliko je fino.
    Ovo je i moj problem...neandertalska potreba da jedem kad god imam priliku. Ko medvjed pred zimski san..

Mora da sam u nekom bivšem životu umrla od gladi, hehehe

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Ana i mamino zlato prvotno napisa Vidi poruku
    Jako me zanima sto si jela ostatak dana. Ja da pojedem jabuku za dorucak a prije toga limunadu, do veceri bih skrsila ne omanje tele jerbo ono nema UH vec bi stradalo u kuci sve sto uopce izgleda kao UH + majoneza.

Ne pijem limunadu vec odvratniju verziju: jabucni ocat + terapiju za inzulinsku rezistenciju. Ne doruckujem jerbo mi je zlo na sam spomen hrane,a kako nuspojave najavljuju zlo mi je citav dan... mjenjam smoothie ili bc kofi za dorucak. jedem 6 obroka dnevno sto nisam godinama jela ali jbga sada moram. Zainatila sam se na svim frontovima. Nitko rat nije gladan dobio, bitku mozda je ali rat nije. Nema jos pomaka, cak ima i par dkg gore ali vjerujem da ce biti.

Netko je napisao ono o milki, torti i ostalim cudesima sto pojede, ja sam to mozda napravila zadnji put u 20tim...ah nostalgije ali eto nemam nikakvu zelju. Moji "grijehovi" se svode na red dva cokse, jedan kolac, vecinom mi je zlo od slatkog nakon malo dok nekima treba da se prejedu pa da im srce tuce i bude rusvaj u glavi i spava im se pa nosim 15kg viska. Kriptonit mi je sir. Volim ga u svim varijantama.Pogotovo u varijanti na pizzi, ona mi je uber kriptonit. Jedem ju 1x mjesecno, mogu pojesti jedva pola. MM i ja se sramotimo u restoranu kada narucimo kao tinedjeri pizzu po pola vecinom ju spremam kuci.

Evo jedan clanak za koji mislim da ima itekako smisla:

http://icanliftthis.com/index.php/20...iliti-binging/

Moje je misljenje da treba izdrzati tjedan-dva, da se ne pojede velike kolicine slatkoga, da se uvede raznovrsnija prehrana, da se bolje spava(kod mene je nespavanje okidac, onda me nije briga sto cu pojesti) nakon toga sami primjecujemo da nam je bolje i lakse je gurati dalje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •