Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1101

Tema: odgoj u duhu vjere 6. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa to pravo joj nitko niti osporava niti odriče, dapače, glasniji i jasniji i sveprisutniji ne mogu biti ni da hoće.
    ali nije to u pitanju, znamo da nije, nego kc u hr na čelu s pojedincima želi nametnuti svima svoje stavove.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    pa to pravo joj nitko niti osporava niti odriče, dapače, glasniji i jasniji i sveprisutniji ne mogu biti ni da hoće.
    ali nije to u pitanju, znamo da nije, nego kc u hr na čelu s pojedincima želi nametnuti svima svoje stavove.
    Upravo tako.

Ne samo da KC ima težnju nametati svoje dogme, stavove i nauk svim građanima Republike Hrvatske, KC je u sprezi s političarima u tome i uspjela na primjeru MPO zakona (2009.-2012.).

Može li koji zagovaratelj demokratskog lica KC, objasniti npr. mom suprugu i meni, građanima Republike Hrvatske i ateistima po svom uvjerenju, zašto MI u sekularnoj državi nismo imali pravo na liječenje u skladu sa suvremenim postignućima medicine, već smo morali prolaziti substandardan način liječenja, a sve ne bi li se donekle korz restrikcije MPO zakona udovoljilo stavovima KC i dobila podrška iste u politici?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Može li koji zagovaratelj demokratskog lica KC, objasniti npr. mom suprugu i meni, građanima Republike Hrvatske i ateistima po svom uvjerenju, zašto MI u sekularnoj državi nismo imali pravo na liječenje u skladu sa suvremenim postignućima medicine, već smo morali prolaziti substandardan način liječenja, a sve ne bi li se donekle korz restrikcije MPO zakona udovoljilo stavovima KC i dobila podrška iste u politici?
    Razlozi protivljenja (MPO) su eksperimentiranje, zamrzavanje i usmrćivanje ljudskih embrija tijekom postupka te činjenica da umjetna oplodnja uspostavlja vlast tehnike nad početkom ljudskog života, umjesto da do začeća dolazi spolnim putem u braku.

Ako ovo gore citirano nije dozvoljeno njima, nije ni tebi/nama. Širenje božje riječi među nevjernicima je osnovna zadaća katolika. I dokle god imaju (brojčani) legitimitet, dotle smo u...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •