Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1434

Tema: Kako preživljavate PROBLEMATIČAN pubertet?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    NEVJEROJATNA mi je kazna. Nevjerojatna. Ma ja bih sve roditelje koji tako drastično kažnjavaju maloljetnu djecu, kaznila još jače.
    da par tinejdžera snimi prijeteće poruke tvom djetetu da će ga razbiti, udarati joj glavom u zid, da nabrajaju načine na koje će ju ozlijediti... ti bi i dalje smatrala da toj djeci ne treba oduzeti mobitel i drastično bi kaznila roditelje koji bi im ga oduzeli?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    da par tinejdžera snimi prijeteće poruke tvom djetetu da će ga razbiti, udarati joj glavom u zid, da nabrajaju načine na koje će ju ozlijediti... ti bi i dalje smatrala da toj djeci ne treba oduzeti mobitel i drastično bi kaznila roditelje koji bi im ga oduzeli?
    Mene je zaprepastila duljina kazne. To mi je nevjerojatno. Šest dana bih, možda, mogla prihvatiti, šest tjedana teško, ali mogla bi naći opravdanje. ALI 6 MJESECI! Jednostavno ne vjerujem.
    6 mjeseci je užasno dug period kad netko ima oko 15 godina, 6 mjeseci je njima cijeli život. Da meni netko da takvu kaznu, više se nikada, ničim ne bi mogao iskupiti.

A i ne mogu vjerovati da tolike od vas to podržavaju.
    Roditelji nisu diktatori. Problemi se rješavaju razgovorom, a ne kaznom. Ili, još bolje, prevencijom.

Ok, ok, ostavimo prevenciju, ali tako teško kažnjavati dijete mi je van razuma. Uostalom, očito je i prethodno bilo kazni koje, očito, nisu urodile dobrim ponašanjem, pa je i tu pouka roditelju.

Ne mogu vjerovati da sam usamljena u ovakvom mišljenju.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 15.08.2018. at 07:42

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

6 mjeseci je užasno dug period kad netko ima oko 15 godina, 6 mjeseci je njima cijeli život. Da meni netko da takvu kaznu, više se nikada, ničim ne bi mogao iskupiti.
    Ali, nije roditelj taj koji je pogriješio pa da se iskupljuje, već je dijete zajebalo, i to gadno zajebalo, ako je kazna dugotrajna.
    Ono se treba iskupiti, nema se tu što osjećati zakinuto.
    Ja cijeli drugi razred srednje nisam smjela nigdje, samo u školu i iz nje.
    Gadno sam zajebala.
    I bilo mi je to drago, obuzdali su me kad ja to sama nisam bila kadra.

Sent from my ZTE BLADE A910 using Tapatalk

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mene je zaprepastila duljina kazne. To mi je nevjerojatno. Šest dana bih, možda, mogla prihvatiti, šest tjedana teško, ali mogla bi naći opravdanje. ALI 6 MJESECI! Jednostavno ne vjerujem.

A i ne mogu vjerovati da tolike od vas to podržavaju.
    Roditelji nisu diktatori. Problemi se rješavaju razgovorom, a ne kaznom. Ili, još bolje, prevencijom.

Ok, ok, ostavimo prevenciju, ali tako teško kažnjavati dijete mi je van razuma. Uostalom, očito je i prethodno bilo kazni koje, očito, nisu urodile dobrim ponašanjem, pa je i tu pouka roditelju.

Ne mogu vjerovati da sam usamljena u ovakvom mišljenju.
    Nisi usamljena.
    Potpisujem svaku tvoju riječ.
    N

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •