Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1434

Tema: Kako preživljavate PROBLEMATIČAN pubertet?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Škole zaista ne raspolažu ne znam kakvim alatima za kažnjavanje, ali po mom iskustvu uopće ne koriste niti ono čime raspolažu.

Dapače, prošle školske godine se u školi mog djeteta odigrao jedan incident na koji mi je reakcija škole stvarno uništila zadnju iluziju da je škola spremna išta napraviti po pitanju discipline.
    Neke koriste, neke ne.

Zao mi je zbog tvog i djetetovog iskustva i razumijem kako vam je - i sama sam vodila neke teske bitke u skoli gdje mi dijete ide. I ne, nije sve bilo ni po rijecima struke, ni pravilima skole, niti mi je dijete bilo sretno cijelim nizom dogadjaja. No, makar je zlostavljanje stalo i to ne zahvaljujuci skoli, vec mojoj malo ostrijoj intervenciji. "Kako cemo-lako cemo" me nije zadovoljilo kao roditelja, posebno kad su potencijalno opasne situacije u pitanju. Pustala sam dugo vremena da sam rjesava situaciju, dala mu savjet i podrsku, a reagirala sam kad sam ocjenila da je kraj kraju.

Tako, razumijem roditelje koji su razocarani (ne)postupanjem unutar sk.sustava. Ipak - nije svugdje isto i sva sreca da je tako...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj marla-s prvotno napisa Vidi poruku
    Neke koriste, neke ne.

Zao mi je zbog tvog i djetetovog iskustva i razumijem kako vam je - i sama sam vodila neke teske bitke u skoli gdje mi dijete ide. I ne, nije sve bilo ni po rijecima struke, ni pravilima skole, niti mi je dijete bilo sretno cijelim nizom dogadjaja. No, makar je zlostavljanje stalo i to ne zahvaljujuci skoli, vec mojoj malo ostrijoj intervenciji. "Kako cemo-lako cemo" me nije zadovoljilo kao roditelja, posebno kad su potencijalno opasne situacije u pitanju. Pustala sam dugo vremena da sam rjesava situaciju, dala mu savjet i podrsku, a reagirala sam kad sam ocjenila da je kraj kraju.

Tako, razumijem roditelje koji su razocarani (ne)postupanjem unutar sk.sustava. Ipak - nije svugdje isto i sva sreca da je tako...

Ne treba ti biti žao, incident nije imao nikakve veze s mojim djetetom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •