Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jesam li ja dobro shvatila da tvrdite da ako nisi smršavio na 1600 low carbs kcal, pređeš na 1600 high carbs kcal i onda ćeš smršavit? Jer tvoj organizam čuva kalorije jer se izgladnjuješ, i onda ćeš ga zbunit kad pređeš na drugo gorivo?

Štajaznam, toliko skuri prosječna trebica od 60 kila kojoj je vrhunac fizikalije trčanje za busom. A ona stoji postojano na tipa duplo toliko, a nije da je ležeći pacijent...tako da se ja baš ne slažem da je stvar u pogrešnoj rutini namirnica koje jede, ako je kalorijski unos 1600 kcal.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam li ja dobro shvatila da tvrdite da ako nisi smršavio na 1600 low carbs kcal, pređeš na 1600 high carbs kcal i onda ćeš smršavit? Jer tvoj organizam čuva kalorije jer se izgladnjuješ, i onda ćeš ga zbunit kad pređeš na drugo gorivo?

Štajaznam, toliko skuri prosječna trebica od 60 kila kojoj je vrhunac fizikalije trčanje za busom. A ona stoji postojano na tipa duplo toliko, a nije da je ležeći pacijent...tako da se ja baš ne slažem da je stvar u pogrešnoj rutini namirnica koje jede, ako je kalorijski unos 1600 kcal.
    Da, ako ne ide na LC , prebacis se na HC , ali da je jednaki unos kcl.
    Kod mog brata je to upalilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •