Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Ina zabrijala si
Pa evo ti i ja smo bliže po dobi, a Riri i ja sličnije s pogledom na život.
Bezveze sam uzela primjer nas tri jer si se ti osvrnula u zadnjem postu.

Pa dok smo bile mlađe tebe su neiznjerno živcirali mirišljavi smotuljci na potpomognutoj, a meni su davali nadu
Nije to do godina nego do karaktera/osobnosti.

Jel se slažeš?
Pa jest, al razlika u dobi i dalje nije zanemariva, a ni razlika u iskustvu, barem sto se smotuljaka tice. I mislim da nama koje nismo uspjele roditi ti mirisljavi smotuljci nisu donijeli nista dobroga, do nekakvog šuma, kojeg smo potisnuli negdje. I sjecam se jako dobro sebe u prvim godinama IVFa, sve prognoze fenomenalne, godine na nasoj strani, nitko nam nista ne moze, i sve ce biti super. Bila sam mladja od vecine cura na prvim ivf kavama. Meni se to nista nije moglo dogoditi sto se njima dogadjalo. I dogodilo se.

I nisam bila nista pozitivnija kod posvajanja da bi se dalo zakljuciti da je to pomoglo da posvojim božanstvo glavom i bradom. Dapace, puno sam vise vjerovala svojem tijelu. IVF statistike puno bolje od posvojiteljskih, samo kad si s krive strane statistike, svejedno je jesi vjerovao ili nisi. Bez obzira sto si netko tko je bio u 3 postupka laska da je uspio zbog pozitive.

Moja dusa se u IVFu hranila s dobrim djelima nekih anonimnih cura i to je jedna lijepa strana te price, a smotuljci to sigurno nisu. Tako da je ipak puno u iskustvu (ne negiram naravno karakter). Ja sam svoje bozanstvo cekala 15 godina. Mislim da je dusa pritom ostarila u nekim aspektima.