Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Tako da je ipak puno u iskustvu (ne negiram naravno karakter). Ja sam svoje bozanstvo cekala 15 godina. Mislim da je dusa pritom ostarila u nekim aspektima.
Jedini problem u tome da se rasprave temelje na iskustvu je mala šansa da dvije osobe imaju isto iskustvo.

Daleko od toga da ja mogu raspravljati o IVFu, naravno da ne mogu. Mislim, teoretski mogu ali nema smisla kad ništa o tome ne znam i ne događa mi se. Samo hoću reći da rasprave o nekim općenitim stvarima, o našim stavovima prema nečemu i slično, nikako ne bi trebale biti temeljene na iskustvu. Po tome bi ispalo da osobe koje imaju super i lagodan život nikad ne bi mogle imati formiran stav.

Nije sve ni u pozitivnom razmišljanju. Meni sasvim sigurno ne bi pomoglo da sam prije 10 godina kad sam bila doslovno gladna kruha, upalila neki kulinarski show i razmišljala kako oni lijepo imaju hrane i kako ću je i ja imati jednom i kako mi se neće više želudac stiskati jer sam gladna. Ali to ne znači da mislim da ljudi koji nisu bili gladni nemaju dovoljno iskustva da bi sa mnom raspravljali o nečemu. Meni je drago da nisu bili gladni i da ne znaju kakav je osjećaj, a bez obzira na to možemo pričati o bilo čemu.

Jel se konta što hoću reći?