Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1813

Tema: "Bandicev"zakon o mami odgajateljici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Podatak o toj djeci imam od jedne uciteljice, potvrdila mi je ono cega sam se i sama bojala. Nemres bez poslijedica iscupati djecu iz korisne odgojne ustanove. Plodovi nam tek dolaze.
    Da ne ispadnem toliko žučljiva moram napomenuti da mi je ova nova solucija o 8g jos donekle prihvatljiva ali u neku drugu mjeru se mora ukljuciti posebno majke djece koja su tesko bolesna, njima zaista treba.
    Realno, tko "čuva" najmlađeg klinca od 15g?! Pa to vec ima simpatiju, hoce izlaziti... Dakle, ne sprdacine i ne razbacivanje novcem poput pijanih milijunera...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Podatak o toj djeci imam od jedne uciteljice, potvrdila mi je ono cega sam se i sama bojala. Nemres bez poslijedica iscupati djecu iz korisne odgojne ustanove. Plodovi nam tek dolaze.
    Da ne ispadnem toliko žučljiva moram napomenuti da mi je ova nova solucija o 8g jos donekle prihvatljiva ali u neku drugu mjeru se mora ukljuciti posebno majke djece koja su tesko bolesna, njima zaista treba.
    Realno, tko "čuva" najmlađeg klinca od 15g?! Pa to vec ima simpatiju, hoce izlaziti... Dakle, ne sprdacine i ne razbacivanje novcem poput pijanih milijunera...
    Ne znam kaj da ti na ovo odgovorim, moj prvorodeni nije pohadao vrtic eto ga na fakultetu. Istina, imao je svojih musica kroz odrastanje i namucili smo se ali u skoli nikada nije kaskao, odlican kroz osnovnu i vrlo dobar kroz srednju (ruder) a ja tinedjerica koja nema veze sa pamecu zavrsavala svoju skolu i ucila ga kako sam znala i mogla (takoder nisam isla u vrtic, mozda je to povezano xD) pa upisi fax pa radi da ga podignes, pa prekini fax i idi raditi jer nemas opcija. Koliko znam prije skole je obavezna mala skola pa mi je taj podatak malo iznenadujuc.
    Posljednje uređivanje od KrisZg : 10.01.2020. at 22:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •