Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,865

    Početno

    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    znaš onu da je najbolja zaštita od corona virusa sirovi češnjak i kapula
    najedeš ih se i onda si sigurna da će svi držat potrebnu distancu od tebe
    onda smo mi sigurni i inače, svi volimo češnjak doma
    a jučer kad su svi kupovali brašno, ja sam brstila po kašetama sa češnjakom i lukom

  2. #2
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    24,653

    Početno

    Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    onda smo mi sigurni i inače, svi volimo češnjak doma
    a jučer kad su svi kupovali brašno, ja sam brstila po kašetama sa češnjakom i lukom
    interesantno kako sad svi manje-više podnose gluten, koliko se brašna nakupovalo

  3. #3
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,528

    Početno

    Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    interesantno kako sad svi manje-više podnose gluten, koliko se brašna nakupovalo
    Baš, Lili!

    Ja se trudim nabaviti još svježe, stalno čekam amargedon kada ćemo jesti kruh i putar ili tunkati ga u maslinovo ulje i svinjsku mast (dobila na poklon)

    Pitanje - je l radite nešto sa stabljikama od blitve? Ja se sad trudim maksimalno iskoristiti zelenje pa sam danas za u blitvu nasjekla u sjeckalici lišće poriluka, peršina i timijana s češnjakom i maslinovim (to sam sve prodinstala prvo kratko). I sad su mi ostale stabljike od blitve za sutra. Je l mogu od toga nekakvu krem juhu ili tako nešto?

  4. #4
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008
    Postovi
    3,332

    Početno

    Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Baš, Lili!

    Ja se trudim nabaviti još svježe, stalno čekam amargedon kada ćemo jesti kruh i putar ili tunkati ga u maslinovo ulje i svinjsku mast (dobila na poklon)

    Pitanje - je l radite nešto sa stabljikama od blitve? Ja se sad trudim maksimalno iskoristiti zelenje pa sam danas za u blitvu nasjekla u sjeckalici lišće poriluka, peršina i timijana s češnjakom i maslinovim (to sam sve prodinstala prvo kratko). I sad su mi ostale stabljike od blitve za sutra. Je l mogu od toga nekakvu krem juhu ili tako nešto?
    ja kad kuham blitvu skuham i stabljike s tim što ih narežem ili rukom potrgam po duljini na cca 0.5 cm širine i stavim ih kuhati malo prije listova da omekšaju. sve vadim zajedno i začinim

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •