Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    znaš onu da je najbolja zaštita od corona virusa sirovi češnjak i kapula
    najedeš ih se i onda si sigurna da će svi držat potrebnu distancu od tebe
    onda smo mi sigurni i inače, svi volimo češnjak doma
    a jučer kad su svi kupovali brašno, ja sam brstila po kašetama sa češnjakom i lukom

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    onda smo mi sigurni i inače, svi volimo češnjak doma
    a jučer kad su svi kupovali brašno, ja sam brstila po kašetama sa češnjakom i lukom
    interesantno kako sad svi manje-više podnose gluten, koliko se brašna nakupovalo

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    interesantno kako sad svi manje-više podnose gluten, koliko se brašna nakupovalo
    Baš, Lili!

Ja se trudim nabaviti još svježe, stalno čekam amargedon kada ćemo jesti kruh i putar ili tunkati ga u maslinovo ulje i svinjsku mast (dobila na poklon)

Pitanje - je l radite nešto sa stabljikama od blitve? Ja se sad trudim maksimalno iskoristiti zelenje pa sam danas za u blitvu nasjekla u sjeckalici lišće poriluka, peršina i timijana s češnjakom i maslinovim (to sam sve prodinstala prvo kratko). I sad su mi ostale stabljike od blitve za sutra. Je l mogu od toga nekakvu krem juhu ili tako nešto?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Baš, Lili!

Ja se trudim nabaviti još svježe, stalno čekam amargedon kada ćemo jesti kruh i putar ili tunkati ga u maslinovo ulje i svinjsku mast (dobila na poklon)

Pitanje - je l radite nešto sa stabljikama od blitve? Ja se sad trudim maksimalno iskoristiti zelenje pa sam danas za u blitvu nasjekla u sjeckalici lišće poriluka, peršina i timijana s češnjakom i maslinovim (to sam sve prodinstala prvo kratko). I sad su mi ostale stabljike od blitve za sutra. Je l mogu od toga nekakvu krem juhu ili tako nešto?
    ja kad kuham blitvu skuham i stabljike s tim što ih narežem ili rukom potrgam po duljini na cca 0.5 cm širine i stavim ih kuhati malo prije listova da omekšaju. sve vadim zajedno i začinim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •