-
Moje troje djece (2 OŠ, 1 SŠ) prima zadatke i rješava ih s više ili manje volje, ali posve jedinstveni u ocjeni da sad moraju raditi više nego prije, jer im zadatke šalju i oni kod kojih se inače "ništa" ne radi. Svega sam svjesna, ali je li zaista dovoljno nastavu svesti na "riješi stranu xy u zbirci"? Zbog specifičnosti predmeta nastavnici imaju više ili manje mogućnosti dobro osmisliti ovu online nastavu, ali generalno opet mi se čini da se samo popunjava forma, tek toliko da se "odradi", kao i nadoknade za štrajk. Hoće u subote koje su trebale biti radne također dobivati zadatke pa smo jednim udarcem dvije muhe ubili?
S maturantom kući, nakon štrajka i u ovim okolnostima, pitam se za smisao mature, za mogućnosti da se tu djecu ipak ne zakine, da se gradivo 4. razreda jednostavno ne boduje na maturi...ne znam ni sama, moj ima 5,0 i vjerujem da može i samostalim radom pohvatati nešto ali ovo me brine, stvarno.
Otkazana su državna natjecanja (na dva se već kvalificirao, a treće je otkazano neposredno prije županijske razine) od kojih su mu neka mogla omogućiti direktan upis na željeni studij, tko će to i kako vrednovati?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma