Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja ne krivim nastavnike koji se ne žele vratiti u školu... koliko je bilo sijanja (bespotrebne) panike, nije ni čudo da su i od njih mnogi u panici, virus je predstavljan kao turbo zarazan, djeca skoro pa najveći prenosioci, još uvijek se svuda vrti "ostani doma"
    pa mi je i logično da mnogi od njih (ima i puno nastavnika s kroničnim bolestima ili spadaju u rizične skupine) ne žure radosno nazad u školu

vlada, ministarstvo i stožer su pogriješili utoliko što nisu odmah rekli da neće biti nastave u školi već će biti samo dežurstva za male prvašiće / drugašiće koji ne mogu biti sami doma

a ako je epidemiološka situacija super povoljna - onda svi u školu

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne krivim nastavnike koji se ne žele vratiti u školu... koliko je bilo sijanja (bespotrebne) panike, nije ni čudo da su i od njih mnogi u panici, virus je predstavljan kao turbo zarazan, djeca skoro pa najveći prenosioci, još uvijek se svuda vrti "ostani doma"
    pa mi je i logično da mnogi od njih (ima i puno nastavnika s kroničnim bolestima ili spadaju u rizične skupine) ne žure radosno nazad u školu

vlada, ministarstvo i stožer su pogriješili utoliko što nisu odmah rekli da neće biti nastave u školi već će biti samo dežurstva za male prvašiće / drugašiće koji ne mogu biti sami doma

a ako je epidemiološka situacija super povoljna - onda svi u školu
    Slazem se...
    I mislim da veliku vecinu ucitelja brine kako ce provoditi ove mjere ,koje su u ovoj situaciji u kojoj su skole sad trenutno u pogledu raspolozivosti prostora i kadra, skoro za vecinu ne provedive.
    Da treba i inace povecati i broj skola i smanjiti razrede se svi slazemo, ali da li to ucitelji i ravnatelji mogu napraviti, a kroz niz postova ovdje sam stekla dojam da se njih krivi za sve i svasta...a mozda je i moj dojam kriv.
    Ne branim sve ucitelje i profesore, kao i u svakom poslu ima ih svakakvih, ali za ovu situaciju ih ne krivim
    Mjere su napisane, a da se uopce u obzir nije uzelo stanje u skolstvu...i bilo nesto preporuka ili uvjet, ako u nekoj skoli bukne zaraza, bit ce roditelja koji ce za to kriviti ravnatelja, ucitelja....
    A na zalost, ljudi ima svakakvih, i svakako reagiraju...na pamet mi odmah pada Peterlin i ono sto je napisala da se dogadjalo u njihovom kvartu

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moj ce imat normalnu nastavu, jedan na jedan :D Ucitelj planira da budu na otvorenom.

Nadam se da ce mu se jos netko pridruzit za dva tjedna.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 06.05.2020. at 17:35

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ali nastave će biti
    čak je i ministrica danas (nakon što su se svi izjasnili) rekla da će u školama biti održavana nastava
    otkud vam ta informacija da neće biti nastave nego samo čuvanje?
    Posljednje uređivanje od betty blue : 06.05.2020. at 17:59

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Da... "Odbacila je tvrdnje novinara da se stoga u školama organizira takozvano čuvanje tek malog broja učenika.

"U školi se organizira nastava, to je u okviru 16 nastavnih sati u tjedan dana, to nije čuvanje djece. Dali smo jasne upute HZJZ-a koja djeca mogu u školu i to se prvenstveno odnosi na zdravstveno stanje i na to ima li roditelj koji radi potrebu da dijete uči u školi."

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •