Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Stotinama tisuća?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Stotinama tisuća?
    X
    Trideset tisuća maksimalno. Ne razumijem, zašto ne bi svaka škola za sebe to napravila i ovjerila pečatom??? Ne, oni to prepuštaju maturantima. Časna riječ, moj sin maturant bi se bolje snašao na poslu ministrice od nje same. Evo, i sustav im daje povjerenje... Bome, jedva čekam da izađe iz toga.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    X
    Trideset tisuća maksimalno. Ne razumijem, zašto ne bi svaka škola za sebe to napravila i ovjerila pečatom??? Ne, oni to prepuštaju maturantima. Časna riječ, moj sin maturant bi se bolje snašao na poslu ministrice od nje same. Evo, i sustav im daje povjerenje... Bome, jedva čekam da izađe iz toga.
    Da nastavnici otvaraju testove?! Krizanje i pecatiranje vrecica?
    Pa da maturant kaze da mu je krivo prekrizeno?

Kad stignu kutije s vrecicama u kojima su ispitni materijali , ispitna komisija otvara kutije, provjerava brojno stanje, skenira testove jedan po jedan i unosi u registar sustava ncvvo-a i za svaku grupu testova radi zapisnik na koji se odmah potpisuju svi clanovi povjerenstva. Taj posao se radi odmah, cim kutije dođu u školu jer ncvvo zeli unutar par sati zrakopraznog prostora od centra , poste do skole sto prije vidjeti jesu li svi stigli i je li sve u redu.
    Sve se ponavlja za svaki tjedan ponovo. 4 puta.
    I 4 puta opet u jesenskom roku.

Test otvara samo i iskljucivo maturant cije ime i prezime stoji na vrecici.

A svi nastavnici potpisuju izjavu o tajnosti podataka koja ima pravnu tezinu (materijalna i krivicna odgovornost).
    Nemojte me krivo shvatiti, ali vidljivo je da mnogi nisu svjesni ozbiljnosti organizacije provođenja drzavne mature.
    Posljednje uređivanje od rosa : 25.05.2020. at 11:27

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A koje su točno konotacije? Zanima me ozbiljno, meni se čini totalno nebitno da li netko nije automatski pao godinu s 2,3 ili 4 negativne te da li ima 2 ili 3 roka.
    Pogotovo nakon plahta i plahta komentara kako nemaju svi iste uvjete za online nastavu, kako nije fer prema učenicima, pogotovo siromašnijima, iz nesređenih obitelji, kako je ovo neprilagođeno uzrastu jer ne mogu sami usvajati novo gradivo to se može tek na sveučilištu itd.

Ili je bilo očekivanje da će svima automatski dati prolaz? Kao u Italiji koliko sam čitala.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Znači mogućnost je da se i dalje ide s nastavom na daljinu?

A koji bi bio razlog za to ako epidemiološka slika bude u redu?

Oni se izgleda stvarno pripremaju za to ako su u tijeku edukacije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •