Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo kakvu negativu pak?

Moji jedva docekali jutros skolu, dosli veseli, stariji napisao zadacu za 1h i otisao van. U jednom dahu prepricavali postupke pranja, jela, ucenja... ali je bila smjesna "panika" 5 min pred polazak...nemam gumicu, nemam ljepilo...
    Ah... to se ne može ni prenijeti...
    - da zašto jadna djeca moraju stajati ispred škole u redu da ih prvo "prokuže", da se nad djecom provodi teror sa špricanjem ruku, da zašto smo pristali na to kao ovce da nam jadnu djecu tako maltretiraju
    - da zašto u e-dnevniku stoje ispiti, pa je l moguće da će imati ispite, pa to je strašno
    - pa jesmo morali baš maltretirati djecu ova zadnja "2 tjedna" - a realno u nekim županijama traje još 5 tjedana

… i tako stalno nešto. Jedan roditelj je čak drugog roditelja koji je aktivan u jednoj stranci optužio da je odgovaran za sve jer je on sigurno nekako stranački utjecao na to da otvore školu.
    Ljudi su ono totalne budale.
    To mi je bio vrh, nakon toga više ne pratim.

Jeste vidjeli anketu u dnevniku? Pa skoro 50% njih je htjelo da se škola završi online.

https://www.tportal.hr/vijesti/clana...nline-20200524

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ah... to se ne može ni prenijeti...
    - da zašto jadna djeca moraju stajati ispred škole u redu da ih prvo "prokuže", da se nad djecom provodi teror sa špricanjem ruku, da zašto smo pristali na to kao ovce da nam jadnu djecu tako maltretiraju
    - da zašto u e-dnevniku stoje ispiti, pa je l moguće da će imati ispite, pa to je strašno
    - pa jesmo morali baš maltretirati djecu ova zadnja "2 tjedna" - a realno u nekim županijama traje još 5 tjedana

… i tako stalno nešto. Jedan roditelj je čak drugog roditelja koji je aktivan u jednoj stranci optužio da je odgovaran za sve jer je on sigurno nekako stranački utjecao na to da otvore školu.
    Ljudi su ono totalne budale.
    To mi je bio vrh, nakon toga više ne pratim.

Jeste vidjeli anketu u dnevniku? Pa skoro 50% njih je htjelo da se škola završi online.

https://www.tportal.hr/vijesti/clana...nline-20200524
    Ne bih baš tako dijelila epitete. Ljudi su pogubljeni, neki u strahu, neki iz neznanja, dobivamo poluinformacije, dobivamo jedan dan jednu info drugi dan drugu. Svaka čast učiteljima i ravnateljima koji su rekli čekamo vas i veselimo vam se još u srijedu.
    Mi smo našem djetetu nakon zbunjujuće ankete u srijedu rekli da će krenuti 01.06. kao 98% razreda. J. je perfekcionist s naglašenom anksioznošći i okp-om i naravno da je odmah razvila okp. Ona sama iako mi doma nikada to nismo pokazali ima ogroman strah od zaraze...kaže da u školi neće ići na wc i sad sam ja takvom djetetu preko noći trebala reći e sad više ne ideš tada nego ideš sutra.
    Kod nas je bilo najavljeno troje djece, krenulo je nakon novih informacija 10, danas 15. Mi ćemo J. priključiti sutra...morali smo ju da tako kažem posložiti. Nemojmo zaboraviti da ima i djece koja se poprilično teško nose i s povratkom u školu u situaciji kad se ne vraćaju zbog štrajka ili praznika nego pandemije koronom - nije isto.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 26.05.2020. at 11:30

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bih baš tako dijelila epitete. Ljudi su pogubljeni, neki u strahu, neki iz neznanja, dobivamo poluinformacije, dobivamo jedan dan jednu info drugi dan drugu.
    A i malo iziritirani proturječnošću.
    Ono što je bioterorizam prije malo vremena bio, sad je ok.
    Sve je zatvoreno, osim što Hvar nije problem, radi tradicije.
    Škole su dovoljno opasne da se potpisuje izjava kojom tvrdiš da isključivo šalješ na svoju odgovornost, osim dva tjedna poslije, kad nisu uopće opasne, ali samo za neke, za druge nema mjesta, jer se ne mogu provesti mjere opreza, koje, na koncu konca, valjda ne treba provoditi, jer se kaže da je biti u školi jednako sigurno kao i doma.

Usput, jučer sam čula da je Divjak off the record izjavila da škole uopće nisu opasne jer je dokazano da mala djeca nisu prenositelji i to ne mogu ni biti.
    Mislim, ovdje je crno bijelo, a bijelo crno ovisno o ljudima za koje ispada da nisu pri sebi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •