Da, al tema je kako uštedjeti. Odnosno gdje ima mjesta za uštedu.

A to jel to iz cateringa zdravo ili ne pitanje je - koje ulje koriste, koliko je staro, stavljaju li dodatke tipa vegete, kaj ja znam gdje su kupili povrće, meso, ribu, , koliko je to bilo staro , nastavi niz

Kuham ujutro uz polako spremanje na posao - stvarno je najmanji problem skuhati jelo tipa čušpajz gdje sve potrpaš u jedan lonac.
Nas je slična sila kao i Peterlin natjerala na pažljivo obavljamo špeceraj i onda je to prešlo u naviku. Druga stvar koja je bila presudna je jelovnik koji su moja djeca imala u jaslicama. Kako nemaš kontrolu što jedu (odnosno svi pamtimo hrenovke, paštetu, cedevitu, krafne, kaj je već bilo) protiv toga sam se "borila" tako da bi im prije jaslica dala doručak, i kuhala kako bi na povratku pojeli nekaj "normalno". Na kraju se pokazalo da je vrtićka hrana svemirski brod prema školskoj.
I tako, polako se uhodaš u to kuhanje i nabavku i radiš to usput bez nekog prevelikog angažmana i trošenja vremena. Pripremaju se jednostavna jela.