Slažem se Bubi, ja radim u centru sa dvoje vegetarijanaca i naručimo svako toliko neku dostavu ili odemo negdje nešto pojesti. Radije biram to kad si ne ponesem ručak od doma jer za pecivo i par gluposti u Sparu ostavim jednako para a kvaliteta obroka je nemjerljiva.
Nije meni imperativ samo jesti zdravo (naručimo ponekad i pizzu iz dostave, nećemo se lagati) niti uštedjeti pod svaku cijenu, ali težim nekom racionaliziranju troškova. Ja recimo užasno rijetko odem na kavu, jednom u par tjedana, a mnogi oko mene su na dnevnoj bazi barem na jednoj kavi, a često i na tri. Zato ću pojesti sladoled kad mi se jede i naručiti dostavu za ručak umjesto da ne jedem ništa do 17 kad dođem doma. A uvijek postoji i bojazan da su djeca sve pojela pa da mi ni neće ostati ništa od ručka.
Off topic, Nano, nisam upratila da ti je dijete odselilo! Studij u Hr ili negdje vani? Možeš i na pp, znatiželjna sam.![]()

) niti uštedjeti pod svaku cijenu, ali težim nekom racionaliziranju troškova. Ja recimo užasno rijetko odem na kavu, jednom u par tjedana, a mnogi oko mene su na dnevnoj bazi barem na jednoj kavi, a često i na tri. Zato ću pojesti sladoled kad mi se jede i naručiti dostavu za ručak umjesto da ne jedem ništa do 17 kad dođem doma. A uvijek postoji i bojazan da su djeca sve pojela pa da mi ni neće ostati ništa od ručka. 
Odgovori s citatom