Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Najčešće vidim svoje mane (sklonost škrtosti) na vlastitoj djeci. Mlađi sin ne želi novi mobitel, a na starom mobitelu (5 godina) krepao mu je mikrofon i ne može se javiti kad ga nazovemo, pa samo piše poruke. Odbio je ideju da mu mi kupimo novi, jer kaže da smo dosta investirali u novi laptop ovog ljeta. Gledam njega i mislim si - majketidrage, gdje li si pokupio taj način razmišljanja, kao da si moj... ufff...
    Peterlin dajte mu pobogu kupite novi mob, ne mora biti neki fensi šmensi, al da može nazvat i javit se. Odmah pomislim da nedaj Bože bude neka situacija a da se ne može javit ili pozvat Hitnu, policiju..., da ne može osobi do sebe reći zovni mi mamu i javi joj nego da ta osoba mora tipkati, a mama možda vidi poruku za par sati

Nema veze šta on kaže da mu ne treba, lijepo od njega, ali.... zaslužio ga je

Ja već sad vidim naznake kod djece, tko će biti više na mene, a tko na muža ..
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.10.2020. at 14:40

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin dajte mu pobogu kupite novi mob, ne mora biti neki fensi šmensi, al da može nazvat i javit se. Odmah pomislim da nedaj Bože bude neka situacija a da se ne može javit ili pozvat Hitnu, policiju..., da ne može osobi do sebe reći zovni mi mamu i javi joj nego da ta osoba mora tipkati, a mama možda vidi poruku za par sati

Nema veze šta on kaže da mu ne treba, lijepo od njega, ali....

Ja već sad vidim naznake kod djece, tko će biti više na mene, a tko na muža ..
    Ma nudili smo mu već, neće. Nije do Božića daleko... ali da, muž upravo traži nešto. Iznenadit će ga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •