Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6142

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Znam, rekao mi dr. L da mogu i neki drugi progesteron ali ne znam što je dostupno kod nas pa da si ne stvaram stres bezveze. Anita je ona crnokosa?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Cure, jutros sam obavila uzv i hvala bogu nema cista... ni one paraovarijske od prije mjesec dana niti neke druge nove. Dr. nije baš mogao reći da li ću dobiti M po uzv, a s obzirom na kontracepcijske tablete. Odmah sam javila dr. L. Do popodne sam umrla čekajući odgovor.... Uglavnom, nastavljam sa Triptofemom, ako M dobijem danas, sutra moram mu se javiti radi stimulacije!!! Sad nek samo "frajerica" dođe!!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, jutros sam obavila uzv i hvala bogu nema cista... ni one paraovarijske od prije mjesec dana niti neke druge nove. Dr. nije baš mogao reći da li ću dobiti M po uzv, a s obzirom na kontracepcijske tablete. Odmah sam javila dr. L. Do popodne sam umrla čekajući odgovor.... Uglavnom, nastavljam sa Triptofemom, ako M dobijem danas, sutra moram mu se javiti radi stimulacije!!! Sad nek samo "frajerica" dođe!!
    Super, odlicno! Samo polako. Znam da je sve napeto i u sekundu isplanirano.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    Znam, rekao mi dr. L da mogu i neki drugi progesteron ali ne znam što je dostupno kod nas pa da si ne stvaram stres bezveze. Anita je ona crnokosa?
    Tako je....ona je uvijek s dr. L. Mozes i Bistri reci gore kad dodjes da trebas recept pa ce Bistra pozvati Anitu.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je....ona je uvijek s dr. L. Mozes i Bistri reci gore kad dodjes da trebas recept pa ce Bistra pozvati Anitu.
    Evo poslala ja muža u apoteku, nista njima ne treba...sve ide bez recepta. Kupljen prolutex za 14 dana i utrogestan..ne treba recept kao kod nas. Ovdje daš pare i sve może

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo poslala ja muža u apoteku, nista njima ne treba...sve ide bez recepta. Kupljen prolutex za 14 dana i utrogestan..ne treba recept kao kod nas. Ovdje daš pare i sve może������
    Ma pametan narod, napravili biznis samo takav a ne kao nasi pa moramo u tudje drzave ici i ostavljati novce.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Ma pametan narod, napravili biznis samo takav a ne kao nasi pa moramo u tudje drzave ici i ostavljati novce.
    Baš tako! Mi sad bili ovdje 6 dana, ne moram govoriti koliko smo para potrošili..ubijaš vrijeme...
    Ali bilo je lijepo, kao mini godišnji.. Penjali smo se na Vodno, išli na Ohrid...ako ikoga zanima, a ima priliku, obavezno na Vodno. Pogled je da ti zastane dan.
    Vrijeme nas je služilo, svaki dan toplo..osim petka kad je bila kisa. Jučer kad sam čula da najavljuju temp do 26 baš ti dođe da još malo ostaneš..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •