Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo poslala ja muža u apoteku, nista njima ne treba...sve ide bez recepta. Kupljen prolutex za 14 dana i utrogestan..ne treba recept kao kod nas. Ovdje daš pare i sve może������
    I kod nas Prolutex ide za pare, bez recepta. Isto tako možeš i Utrogestan kupiti ako hoćeš ili tražiti doktora da ti pošalje.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    I kod nas Prolutex ide za pare, bez recepta. Isto tako možeš i Utrogestan kupiti ako hoćeš ili tražiti doktora da ti pošalje.
    Pa gdje ima prolutex kod nas? Ja pitala u par ljekarni, kažu nema. Pitala i u Bosni... Utrogestan mi je dao moj dr ali po 100 a ja moram 2x400 pa mi bilo lakse kupiti a zaista nije skup..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa gdje ima prolutex kod nas? Ja pitala u par ljekarni, kažu nema. Pitala i u Bosni... Utrogestan mi je dao moj dr ali po 100 a ja moram 2x400 pa mi bilo lakse kupiti a zaista nije skup..
    Ja nisam koristila prolutex pa ne znam al predpostavljam da ljekarna Filipovic moze naruciti ili ona na Dolcu.
    U Filipovica predpostavljam moze bez recepta, oni samo pitaji gdje si u postupku pa upisu, znaci opravdanje neko moraju imati a ovi ma Dolcu bar meni su uvijek trazili da se ima recept za bilo sto da se narucuje a da nema u ljekarni.

Inace kod nas u hr ne daju za terapiju prolutex odnosno takav oblik progesterona.

LF ce napisati kad vidi di se moze bez recepta pa da znate za ubuduce vi koje budete trebale.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •