Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Fanjitis prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas ima za kupit estrofem od 1mg, jel tako? Mogu svog ginica pitat da mi ispise recept za njega?
    Negdi sam ovde procitala da impryl nema pa se mislim dal da napravim zalihu ili jednostavno cekam rezlutat bete za 15 dana pa vidim sta ce mi rec...
    Mislim da je od 2mg. Bar je tako bilo kad sam ja uzimala.
    Naravno da mozes traziti na recept. I utrogestan ako uzimas pa cak i Crinone gel. Ne znam sto imas od terapije.
    Impryl odnosno kod nas mozes kupiti prenatalne vitamine s aktivnim oblikom folne, metyl folat. Sve ti je to vise manje isto. Bitan je aktivni ovaj oblik folne.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je od 2mg. Bar je tako bilo kad sam ja uzimala.
    Naravno da mozes traziti na recept. I utrogestan ako uzimas pa cak i Crinone gel. Ne znam sto imas od terapije.
    Impryl odnosno kod nas mozes kupiti prenatalne vitamine s aktivnim oblikom folne, metyl folat. Sve ti je to vise manje isto. Bitan je aktivni ovaj oblik folne.
    Imam utrogestan, aspirin, impryl, estrofem i dekortin kao terapiju i pise da nastavljam s tim do rezultata pa cemo vidit.
    Svega imam jos za bar 15-20 dana osim estrofema pa cu onda dovrsit ovu i doma uzet ostatak.
    Hvala

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Fanjitis prvotno napisa Vidi poruku
    Imam utrogestan, aspirin, impryl, estrofem i dekortin kao terapiju i pise da nastavljam s tim do rezultata pa cemo vidit.
    Svega imam jos za bar 15-20 dana osim estrofema pa cu onda dovrsit ovu i doma uzet ostatak.
    Hvala
    I dokortin mozes dobiti na recept ako ti je sic.ginic ok. i normalan.
    Od Elevita imas prenetalne s aktivnim oblikom folne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •