Ej jenn pa mi nemamo nikakvih mjera osim maske u zatvorrnom, ali mnoge stvari se zadnjih godinu i pol dana ne rade. Nisu naravno od presudne zivotne vaznosti, ali imaju svoje posebno mjesto u zivotu pojedinca.
Primjerice zao mi je da maturanti gube jedinstvenu priliku za otici na maturalno putovanje (ja svoje pamtim i danas, divne uspomene), da mi dijete ne moze otici u znanstv.kamp Visnjan jer se on sad ne organizira, dijete mi nema prehranu u skolu koju je dosad imalo, da ne putujemo po Europi kao nekad zbog silnih ogranicenja i opcenito cijele situacije, mnoga djeca ne mogu redovito ici logopedu i drugim strucnjacima, sve je puno drugacije nego ranije ma sta god mi rekli. Sad sam onako iz glave izbacila prvo sto mi je palo na pamet.
Meni se kao jedino rjesenje cine covid potvrde za raznorazne aktivnosti (iako duboko u meni to mi nije eticki ispravno) kao Danci i na taj nacin podic procijepljenost, nakon toga ukinut sve mjere i prepustit se imunitetu krda.
Mislim da ne trebamo jos 10 god cekat hoce li se starija populacija cijepiti ili ne i da smo svi taoci tog dijela populacije koji se ne zeli cijepiti. Jednom ce se morat presijeci.
Annie, to je tako zalosno taj tvoj primjer da vam nisu htjeli uskociti u takvoj situaciji