rehab prvotno napisa
Nisam jos sve epizode odgledala, ali sam gledala epizode gdje misli na svoje dijete, prisjeca se lijepih trenutaka s djetetom i ostavlja ukljucen mobitel unatoc zabrani upravo zato da moze ostati u kontaktu s djetetom.
Mozda se moj dojam i promijeni nakon sto odgledam sve epizode, ali govorim iz svog zivotnog iskustva. Imam prijateljice koje su iskljucivo kucanice i ne mislim da su one manje vrijedne od mene, niti da sam ja manje vrijedna od njih.
Nekad je meni lakse i ljepse jer se izvucem iz pokucne trenerke, nasminkam, stavim parfem i idem "u svijet", a nekad mi je teze jer nakon neprospavane noci uz bolesno dijete moram ustati i ici raditi mentalno i fizicki zahtjevan posao, istodobno brinuci i misleci na svoje dijete koje me treba.
Evo, mogu se osvrnuti i na tvoj upis na prethodnoj stranici - SAMO roditelj. Zar se roditeljstvo moze okarakterizirati kao "samo" ? Zar nije briga i ulaganje u djecu na sve moguce nacine najvrjednije moguce ulaganje koje nikada ne bi smjelo biti pod upitnikom?
Vjerujem da si ti toga svjesna i da nisi to napisala iz zlih namjera, ali zelim reci da mi se ne svidja taj diskurs koji je, nazalost, postao prevladavajuci u drustvu.