-
Meni je recimo izuzetno bitno na svoju djecu prenijeti stav da je od zivotne vaznosti biti financijski neovisan i biti opremljen za razne zivotne situacije. Ulagati u sebe i svoje vjestine da te zivot bar po tom pitanju moze sto manje iznenaditi. Da se ne nadjes u situaciji da si s 50 godina bez novaca, posla, vjestina i iskustva. Meni je to horor.
I nikad se ne bi usudila uzeti ovakvu ili slicnu mjeru.
Ovo kao da sam ja pisala.
ali opet se vraćamo na to da se demografski podupiru samo socijalno ugrožene obitelji
zašto je racionalno da se takve obitelji potiču na proširenje ako ni sada nemaju financijskih kapaciteta za brigu o djeci koju imaju?
Možda želiš reći da je takvim obiteljima potrebna socijalna pomoć ili ekvivalent socijalne pomoći?
Obiteljima koje nisu socijalno ugrožene neke druge mjere bi pomogle donošenju odlluke o rađanju još jednog ili dvoje djece i mislim da se vlada gradska i državna upravo na te mjere treba fokusirati i na tu jednu puno širu skupinu od socijalno ugroženih skupina.
Jer ako su socijalno ugroženi u većini onda se ionako više ništa ne može napraviti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma