Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    "...hrabre sestre su pomogle preko 120 žena, nekolicina njih je nakon prvog informativnog razgovora odlučile zadržati trudnoću i zahvalne su na podršci koju su im hrabre sestre u tom trenutku pružile, neke od njih su i same bile protiv pobačaja, dok nisu došle u situaciju kad su shvatile da žele prekinuti trudnoću, neke su i same bile moliteljice, pa su se bojale da će ih hrabre sestre osuđivati."

Ako je istina ovo što pišeš (
    ), Hrabre su sestre jedva dočekale da im baš moliteljice dođu. Koja jeftina patetika. Ove su se bojale osude, kako da ne. Pa nisu ni one "od jučer", znaju vrlo dobro kome su se obratile.
    Jeftina patetika su meni slike formirane bebe kao napad na pobačaj do 12. tjedna uz natpise "Zašto me ne želiš, mamice?" (marketing Hoda pred par godina) i ovogodišnji "Život je zakon" slogan, a tvrdit da je OK da 10-godišnje dijete rodi (jer i to je, valjda, "zakon") jer će ipak imat veće mentalne patnje ako ne rodi. Svakako treba veća hrabrost bit jedna uz ženu, nego stajat u molitvenom skupu pred bolnicom.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.07.2022. at 01:05

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Jeftina patetika su meni slike formirane bebe kao napad na pobačaj do 12. tjedna uz natpise "Zašto me ne želiš, mamice?" (marketing Hoda pred par godina) i ovogodišnji "Život je zakon" slogan, a tvrdit da je OK da 10-godišnje dijete rodi (jer i to je, valjda, "zakon") jer će ipak imat veće mentalne patnje ako ne rodi. Svakako treba veća hrabrost bit jedna uz ženu, nego stajat u molitvenom skupu pred bolnicom.
    Nemoj poopćavati, Ina. Mogu i ja tako unedogled tumačiti što je sve jeftina patetika.
    Ali s tobom se u jednom dijelu potpuno slažem - doista je potrebna velika hrabrost stajati uz ženu koja će pobaciti svoje dijete i k tome je još i podupirati u tome, da, mnogo veća nego stajati pred bolnicom moleći.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj poopćavati, Ina. Mogu i ja tako unedogled tumačiti što je sve jeftina patetika.
    Ali s tobom se u jednom dijelu potpuno slažem - doista je potrebna velika hrabrost stajati uz ženu koja će pobaciti svoje dijete i k tome je još i podupirati u tome, da, mnogo veća nego stajati pred bolnicom moleći.
    Nema tu poopćavanja. Tj., ako ga ima, sve ga radimo na ovom topicu, ni ti nisi nimalo isključena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •